E3 2012: Vadiúj Call of Duty: Black Ops 2 trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 7.
  • Videó
Link másolása
Azért is megéri kifizetni a repülőjegyet, a szállást és magunkkal vinni némi zsebpénzt, hogy a helyszínen csodálhassuk meg a Black Ops 2 exkluzív előzetesét, amit csak a kiállításon lehet megtekinteni. Több, mint ötperces anyagról van szó - a gép előtt ülőknek csak sekikem minőségben.

Az Activision és a Treyarch egy teljesen új E3-as trailert rakott össze az új Call of Duty-ból, kizárólag az expó kedvéért. A videót óriáskivetítőn sugározzák a kiadó standján, csak a helyszínen. Leleményes kollégák viszont megörökítették a kedvünkért, így ha nem félünk a gyér minőségtől, mindenképpen érdemes megtekinteni. A kampány pillanataiból szemezgetünk, Woods sztoriját ismerhetjük meg benne. A játék november 13-án jelenik meg PC-n és konzolokon.

17.
17.
assassin
#14: Azt írták is egy korábbi cikkben hogy a graf ugyan az lesz mint a sima Black Opsnak. De én nem is a graf miatt várom hanem a zombi miatt. Hosszú zombiórák várnak rám újra xlive-on :)
16.
16.
StormNob
Hát Zoenn, ha nektek emiatt érte meg "kimenni", akkor csak sajnálni tudlak titeket :D
15.
15.
Cuppak
#10 Uh.... szerintem többet toltam Coddal mint BFel, szóval van tapasztalatom, és tudom hogy a COD rossz irányba megy, nem nyűgözött le ez van
14.
14.
vanekok
Valahogy olyan érzésem van hogy a grafikán most se nagyon fognak változtatni és nem értem miért ha valaki tudja miért irja már le
13.
13.
shifteeh
#11: szerintem meg pont hogy nem gyártani kellene a cod-ot.
12.
12.
Folti1985
Valaki szóljon Vader nagyúrnak hogy a jenkik behúztak az egyik birodalmi lépegetőjét :D Spilberg perelni fog :D
11.
11.
goblinfing
Lehet jót tesz az újitás neki. Szerintem csak a treyarchnak kéne codot gyártania nem a iw-nek mert trey-nek van ötlete is. A black ops szerintem a legjobb cod a cod4 óta kár hogy pcén valami lag problémája van sok embernél. Jól néz ki ez is ötletes meg minden de nem az én stílusom már ez a jövösdi
10.
10.
adye
#4: Komolyan ember nem unod még? Neked minden egyes cikkhez aminek a nevében benne van a "COD" be kell ugatnod valami lebecsmérlő szarságot mintha kötelező lenne.
E-mellett pedig gigászi lelkesedéssel hangoztatod hogy a BF meg a Frostbite meg EA Games stb... Egyenesen a megváltást hozták el a játékos világ számára és ők maguk a földre szállt atyaúristen.
Több ezerszer olvastuk már hogy szerinted mennyire szar a COD és hogy mekkora atomdurva BF-fanboy vagy, ez egy darabig vicces volt, de most már tényleg sok.
9.
9.
Vazul922
Nekem se jön be nagyon ez a jövőben játszódó esemény. A Modern Warfare és a többi COD még jók voltak, szóval az összes eddigi de ez valami rakat kaki lesz.
Abba már bele se merek gondolni hogy zombie mód helyett talán Alien vs Predator mód lesz :(
7.
7.
randall13
#6: Csak úgy érdekességképp, a világ legtöbbet játszott játékai PC-n:
#1 League of Legends
#2 Diablo III
#3 Call of Duty 4: Modern Warfare
#4 World of Warcraft
#5 Call of Duty 2
#6 Minecraft
#7 Battlefield 3
#8 World Of Tanks
#9 Grand Theft Auto: San Andreas
#10 StarCraft II
6.
6.
BryceHUN
Fúúú de nagyon izgulok (irónia).
Nagyon kétlem hogy a "Black Ops" valaha is elfogja érni minimum az MW szintjét (pedig az sem magas).
5.
5.
Pharaoh
Ez egy exklúzív trailer az E3-ra, de esélyes, hogy később kiadják Gametrailers-en is! Mondjuk szerintem az exkluzivitás miatt ez egy vagy több hónapba is beletelhet! Ha megnézitek az előző évek tendenciáit a World at war, a Black ops és a Modern warfare 1-2-3-nál az E3 után nagyon nagy csönd és augusztus végén, szeptember elején jöttek a multiplayer tarilerek meg esetenként egy interjú! Szerintem idén is tartják ezt az üzletpolitikát! Én 3 éve eszerint várom a trailereket, így nem kell izgulni, hogy mikor jön az újabb! :)
4.
4.
Cuppak
hát ez nem valami nagy szám
3.
3.
fészpalm
Én letojom a CODot, a méret nyűgözött le.
1.
1.
randall13
Hát nehéz volt élvezni a CAM-es minőséget, de megérni várni erre is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...