E3 2012: Még mindig meseszép a CryEngine 3

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 8.
  • Videó
Link másolása
Temérdek látnivaló érkezett a CryEngine aktuális változatáról, ráadásul nem előre megrendezett trailert kapunk, hanem élőben, még a szerkesztőben csodálhatjuk meg a játékmotort. A játékfejlesztés iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást!

A Crytek munkatársa a CryEngine 3 szerkesztőjében mutatja be, hova fejlődött a motor a víz- és a fényeffekteket, valamint a pályatervezést illetően, az is kiderül, miként játszanak a fejlesztők a legélethűbb és leghatásosabb látvány elérése érdekében. A CryEngine 3 talán nem annyira felkapott a fejlesztők körében, mint az Unreal, ahhoz kétség sem férhet, hogy jelenleg ez a legdurvább engine a piacon!

8.
8.
kanos005
#6: A cod nem Cryengine 3-mal készül :D
7.
7.
Latom az editor meg mindig atomra 3ds max....
6.
6.
Pharaoh
A környezet gyönyörű, a víz gyönyörű, de a tűzzel bajok vannak és az összes játékban! Vannak jó közeli próbálkozások, de sehol nem tudnak élethű tüzet kihozni az engine-ből! Vagy porfelhő szerű, összemosott, vagy túl éles kontúros egy tűzhöz képest, vagy a színe nem stimmel (túl élénk vagy túl fénytelen), vagy a mérete nem jó (egy 100 emeletes épület felgyulladásakor gyorsan verdeső lángokat kapunk => kis méretű tűzzel próbálnak nagy méretű tüzet szimulálni: például a CoD:BO2-ben az FA-38-al repkedős résznél az épületek között)!
3.
3.
Blyan000
A víz első ránézésre állejtő, aztán egy darabig nézve a hullámzást olyan, mintha egy vödör szart lengetnének. Najó, szőrszál hasogató vagyok, ez tény.
2.
2.
DON GONDOCS
Kifejezetten látványos, márcsak a játékok hiányoznak.
1.
1.
Lacek896
El kell ismerni hogy tényleg a legszebb. Talán a Sniper Ghost Warrior 2-ben majd megcsodálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...