E3 2012: Fél óra a DmC társaságában

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 8.
  • Videó
Link másolása
Dante csapdába esik Limbo világán, a környék megváltozik körülötte, s mindenhonnan démonok ugranak a nyakának. Hősünk egyaránt beveti az angyali és ördögi láncait, mely nem csak a harcban jön jól, hanem az épületekre való felkapaszkodásban. 30 perc játékmenet következik.

A Capcom kiadta a DmC E3-as demóját, bemutatva ezzel a játék elejét, a mobokon kívül egy főellenséggel vívott harcba is belekóstolhatunk. Az irányítás egyszerűnek néz ki: az Xbox 360 kontrollerjén az Y gombbal csalhatjuk elő a normál támadást, a B-vel a levegőbe üthetjük az ellenfeleket. Az RB a kitérésnek, míg az X a lövésnek felel meg. Első ránézésre semmi extra, reméljük idővel mély harcrendszer bontakozik ki a szemünk előtt.

A Ninja Theory speciális motion capture technológiával mozgatja a karaktereket, a látvány szilárdan tartja magát - de nem találja fel a spanyolviaszt. A DmC 2013 január 15-én jelenik meg konzolokra.

10.
10.
devilcsaj
Szerintem is jobb lenne, ha inkább időben törölnék a játékot, ha nem akarnak nagy pofára esést, mert megbukik a játék. De erre vágynak, akkor csak tessék. Észre se veszik, hogy háborognak a rajongók, a régi DMC-t és Dantét is vissza akarják kapni (ahogy én is). Ehelyett semmibe veszik a könyörgést, s tovább mutogatnak ilyen trailerket. Talán csak kipróbálom, de végig vinni nem fogom. Majd utólag nézek végigjátszást róla, vagy azt sem XD.
9.
9.
Jinbobo
#8: megint csak azt mondom, amit a Most Wanted esetében: akinek ez nem tetszik nem veszi meg. Fikázni egy olyan játékot ami még meg sem jelent nem kéne. És mint tudod, olyan gamét, ami minden rajongónak tetszene, olyant kizárt dolog csinálni a mai korszakba. Nincs olyan game, jelenleg ahol ne oszlanának meg a vélemények.
8.
8.
mdr88
Én eddig úgy voltam vele, hogy ki tudja mi lesz belőle... maradjunk annyiban, hogy ha ilyen marad a végső verzióban a "kombózás" akkor kuka az egész. Tudom, hogy még jócskán van idő a megjelenésig, de jó lesz ha a Ninja Theory összekapja magát, mert ez nagggyon kevés lesz :(
6.
6.
rossitibi
Én nem látom a kis célkeresztünket,még a gombkiosztásnál sem találtam! Ha még azt is kiveszik belőle,tényleg olyan lesz mint az összes többi...gondolom a stilusokat is elfelejthetjük.Fegyver váltás gomb? vagy ennyi az össz és valami kombóval lehet elővarázsolni?A grafika meg olyan mintha kézzel festették volna! Tudom nem az a lényeg de könyörgöm 2012 van! Ez a fűrészes beütés meg a híradós faszi is vicc...Lehet hogy jó de nem illik a képbe! Nagyon nem!
4.
4.
Harris kapitány
Ez nagyon király! Sztem a kis C. Ronaldo is elég fasza karakter
2.
2.
keiji maeda
átváltozáskor nagyon szar hogy foto negatívba megy át a világ , meg amugy is az összeomló világ is baromság . elmene egy játéknak csak törölnék el a devil may cry nevet meg dante nevét
1.
1.
DON GONDOCS
Mivel kevés a hack and slash ezért előrendelem. A NG3 se volt az igazi ezse lehet rosszabb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...