E3 2012: Jövőre jelenik meg a Watch Dogs

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Watch Dogs valószínűleg az idei E3 legnagyobb meglepetése volt, a Ubisoft bejelentéséhez, hatásos bemutatójához az is hozzátartozott, hogy a cég először nem árulta el a megjelenési dátumot és az érintett platformokat, mondván hadd találgasson a jónép. Most már viszont mindent tudunk.

A Ubisoft sajtókonferenciáján bemutatkozott Watch Dogs nemcsak a francia kiadó kínálatának, nemcsak a nagyobb konferenciáknak, hanem magának az E3-nak is a legnagyobb meglepetése volt, a montrealiak játéka remekül néz ki, a hangulata elképesztő, a hackelgetéssel ötvözött akciót egészen egyedi módon sikerült tálalni.

A konferencián még nem árulta el a kiadó, hogy mikor jelenik a Watch Dogs, eleinte a platformlista sem volt ismert - ennek kapcsán utóbb Yves Guillemot elmondta, hogy a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik, de az is benne van a pakliban, hogy a következő generációs masinákon is napvilágot lát. "Majd meglátjuk" - mondta.

A Watch Dogs hivatalos Twitter-csatornáján mára a megjelenésről is szó esett: egy rajongó kérdésére árulták el a srácok, hogy a játék már csak jövőre kerülhet boltokba. Várjuk?

15.
15.
simon 555
#14: látom te is csak a címet olvastad el...
benne van a hírben,hogy milyen platformokra jön valamit az is,hogy gondolkodnak rajta,hogy MAJD kiadják next-gen konzolokra is amikor majd kijönnek.
olyan nehéz volna néha elolvasni a hírt is,nem csak a címet?
14.
14.
bcrics
Akkor jövőre nem lesz nextgen konzol megjelenés.
Ugyanis mint történt az alan wake eseteben itt is elképzelhetőnek tartom hogy vmely konzolgyarto lecsapott volna a címre mint exkluzív nyitócím jelen esetben az új konzolon.
És ha jövőre megjelenik akkor az csak a ps3-x360 gépekre lesz csak még.
13.
13.
BrockSamson
Regota nem fogott meg ennyire jatek bemutato. Szepen is nez ki, de ami meg fontosabb: egeszen eletteli es hangulatos a gameplay video.
12.
12.
K/G.
#10: Ne legyen szebb, csak fusson rendesen. A GTAnak az sosem sikerült.

Demózták az új genes motorokat, kell az új hardver, jöhetnének az új konzolok. Most már tényleg nagy a visszatartó erejük.
11.
11.
giga321
#4: Úgy bírom amikor valaki bassza elolvasni a hírt utána meg értetlenkedik.

Egyébként várom nagyon meglepett a game.
10.
10.
simon 555
#3: azért a GTA4-nél szerintem jóval szebb lesz még konzolon is...
már most is vannak szebb sandbox játékok nála konzolra.(és valljuk be mai szemmel már nem olyan gyönyörű a GTA4 modok nélkül)
9.
9.
Mortis
Messze a kiállítás legjobb darabja s egy újabb név a vékonyka várólistámon. :)
8.
8.
kopic
7.
7.
KeXxX
nem baj ha jövőre jön. a nyár és a tél tele lesz jobbnál jobb játékokkal :) :D
5.
5.
felegyi
#4: Olvasd el még 2x... a következő gen.-re lehet hogy kijön, de a mostaniakat célozták meg vele!
4.
4.
Göndör
nagyon varom,de szerintem a köv.generaciora fog jönni a grafikabol kiindulva!a konzolok nem hinném hogy elbirjak ezt a grafikat!söt...de jo lenne még ps3on csapatni!:)
3.
3.
galmat
Alacsonyabb felbontásban először azt hittem, hogy ez tuti next gen lesz, a fák mozgása, eső modellezése, a tűz, ruha szimuláció stb. De aztán megnéztem 720p-ben és azért látszik, hogy ezt a jelenlegi PC-k is vinni fogják. Konzol meg kb GTA 4 szintű grafikára lehet számítani szerintem. Mindenesetre a show legkellemesebb meglepetése a játék.
2.
2.
alex512
Várom és attól tartok sokáig várhatom még. A Ubisoft folyamatos csúsztatásaival számolva 2014 tavaszára lesz inkább belőle valami
1.
1.
dyousee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...