E3 2012: Booth babe mustra videókon

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 8.
  • Videó
Link másolása
Mielőtt még a végső hírroham befutna, időzzünk el egy csöppet a bájos hoszteszlányok domborulatain. Ők azok, akik kitartóan állják a leplezetlen férfitekinteteket, s akkor is mosolyognak amikor már fél órája ki kéne menniük pisilni, de még nem mehetnek el szünetre. Szexi és forró!

Van, amikor a gyermekded játékfüggés sem kerekedhet felül a férfiúi ösztöneinknek. Az E3 termeit róva úton-útfélen megakadhat a tekintetünk a dögös booth babe-eken. A közös fotó reménye, az elkalandozó szemeink felülkerekednek gátlásainkon, lapos poénokat eregető, izzadó játékújságírók vergődései nem éppen szívderítő látványt nyújtanak. S ezt ők is tudják: pár bemagolt mondat az általunk reklámozott anyagból, végtelen jókedv - legalábbis ez az álca. Otthon őket is várja a fősuli, a határidők és az izomagyú focista pasi. Maradjunk meg álcaszinten! Válogatott válogatások következnek.

Lemaradtál volna a csajok képeiről? Erre keresd őket!

+ Bónuszvideó a kattintás után

48.
48.
ratchetfan
a legjobb csaj az első vidiben1.15 nél van szerintem :)
47.
47.
46.
46.
Szerintem is nevetséges hogy egyesek pont ennél a videócsokornál kezdtek el ilyen jellegű vitát bonyolítani egymással. Hogy én is leírjam a véleményemet: valóban nem ez a legalkalmasabb hely ennek megvitatására, de JohhnyHUN-nak és SLi-nek is sok mindenben igaza van. Johny nagyon szigorúan áll a világban észlelhető problémákhoz, sok dolgot illetően nem is annyira téves következtetéseket vont le a látottakból, tapasztaltakból. SLi-nek is igaza van: bármilyen is egy csoport nagyobb része, kivételek mindig akadnak, éppen ezért nem szép az általánosítás! Természetesen a kulturális és életmódbeli különbségek miatt én sem állítanám, hogy teljesen elítélem illetve értetlenül állnék a rasszizmus problémája előtt. Fehér vagyok, világosbarna hajú, kék szemű, elég okot szolgáltattam romáknál a piszkálódásra, ami mindig jött is menetrendszerűen. Természetes, ha valaki nem hagyja magát. Persze ettől még ők sem mind ilyenek! A zsidók kereskedők, a tehetősebbek hagyományosan pénzemberek, bankárok. Nem csoda, ha egyesek riadtan szemlélik az évszázadok óta tartó térhódításukat a politikában és az üzleti életben, mellyel lassan, de biztosan hatalmuk alá hajtják a világot. DE: közöttük is vannak munkások, kisemberek. Mi, magyarok sem lehetünk túlontúl büszkék a vezetőinkre, hát másokat se vonjuk felelősségre a sajátjaik miatt! Mindenhol vannak hatalmi visszaélések, mindenhol létezik a korrupció. Hogy ezt mesterségesen irányítják, az nem is lehet kérdéses: DE! És megint DE: Mi is felelősek vagyunk ezért! Felelősek a Johhny félék, előítéletektől terhes világszemléletükkel gyakorlatilag kikényszerítik a környezetük jóérzésű tagjaiból az ellenérzéseket! SLi sajnos vak: nem látja, hogy ezzel a "Ha neked is lenne pénzed, jó nőd meg nagy házad te is szarnál a világra, de te csak egy frusztrált, irigy proli vagy." szintű, felelőtlen hozzáállással nem csak a valódi, kemény munka értékét, de az egész magyarság által felépített, 1000 éves erkölcsi értékrendet is porba tiporja. Sajnos, barátaim, vakok vagytok és ostobák. A legostobább azonban én vagyok: minek is írtam mindezt le ide? ;)
45.
45.
Mortis
Úristen ,ezek a videók meg sem érdemelnek annyi karaktert, mint amennyit kiontottatok magatokból a toroknyiszatolás közben. Gratulálok!
44.
44.
markoci555
voltak ott rendesen, kis ribik
41.
41.
stratos55
#38: Az, hogy neked idáig terjed a látómeződ ne más hibája legyen.
40.
40.
Folti1985
#38: köszönöm! ehhez már csak annyit lehet hozzá fűzni hogy akik a nagy csöcsös sunákrol szóló bejegyzésben ilyenekről írnak azoknak sztem baj van a libidójával. A lolipopos csaj ügyébán már írtam a mikulásnak a múlthetén (remélem az öreg miki nem húzza be) :D szóval bebuktátok fiúk.
38.
38.
Batman
#36: Na és te miért nem teszel ellene? Ja, hogy itt mindenkinek csak a szája nagy.. Egy madár is csinálhat nyarat, csak mondom. Pofája mindenkinek hatalmas, de ha odakerül a sor akkor meghúzza magát mindenki.

Te elmennél egy munkahelyről ha netalán egy zsidó lenne a főnököd? Na ugye, hogy nem.. Innentől pedig kétszínűvé válik az ember és semmivel sem lesznek különbek mint a zsidók.. Na ennyit rólatok úgy dióhéjban.

Akik meg egy ilyen játékoldalt használnak arra, hogy hangot adjanak gondolatuknak, azok pedig ám a nagybetűs férgek!
36.
36.
stratos55
#32: Pedig igaza van maximálisan!!!! (JohhnyHUN-nak)
Nehéz ezekről a témákról nem indulatosan írni ha van egy tiszta képed.
Akik meg inkább homokba dugják a fejüket és azt szajkózzák amit betáplálnak nekik, na azokból élnek meg elég jól bizonyos rétegek, ezek azok akik alkalmazkodnak a rosszhoz, ahelyett, hogy tennének ellene.
35.
35.
SLi
omg dehogy vagyok hippi :D
Azért nehogy ott tartsunk már hogy valaki hippinek számítson, mert nem tetszik neki a nők kurvázása, a zsidózás, cigányozás. :D
34.
34.
YTy
Ezeken a bemutatókon olyan érzést keltenek bennem a lányok mintha a játék fejlesztői próbálnának kompenzálni, valamit, vagy nem tudom, kicsit :-/ érzésem van (autó kiállításon is vannak, de oda valahogy passzolnak :) )
Moderátorok nincsenek az oldalon? A kigyúr antiszemita deszkás cigány verő vitatkozik a hippivel és fejtegetik egymás személyiségét az avatárokból, meg pár benyögött mondatból kiindulva...
33.
33.
Batman
#23: +1000000000000000000000!

29.
29.
altF4
Hát most a hozzászólásokat elolvasva annyit tudok mondani hogy vannak még hülye emberek, és szerintem ez az oldal nem arra való hogy a faji és a vallási nézeteinket hangoztassuk. Mindenesetre a csajok elég jók, valamiért Al Bundy szavai jutottak az eszembe: "Dudák-dudák!" :D
24.
24.
givi6
Na ennyi csajjal aztán jól lelehet kötni 45000 kockát , életükben nem láttak nőt ! :P
22.
22.
NECROMORPH
#19 Engem az sem érdekelne, ha nem elégülne ki a Lolipop-os csaj...
Csak nekem legyen jó, én mindenképp kielégülnék :)
18.
18.
Ronam
#17: ja bocs ezt nem ide :DD
17.
17.
Ronam
23as képen az a kék ruhás nő nem semmi, mondhatni botrányos ahogy kinéz :). Olyan hasa van hogy pfejjjjjjj, nem mintha az arca sokkal szebb lenne :).
16.
16.
sleki666
Játék+jó nők, már csak a pia hiányzik és minden tökéletes.
15.
15.
shifteeh
#4: annál jobb, úristen ^^
14.
14.
shifteeh
nem akarok közönséges lenni, de ez nem is játék hanem kannakiállítás :D
12.
12.
KeXxX
ahhwww.. húúú de telibe verném a lolipop-os csajt <3
8.
8.
giga321
És Ő adja a hangját a játékbeli karakternek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...