Új Call of Duty készül a Sledgehammernél

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 12.
  • Hír
Link másolása
Megint és állítólag: a Sledgehammer Games által közzétett álláshirdetés szerint a csapat munkatársakat keres a következő Call of Duty-játékának fejlesztéséhez - az pedig kérdés, hogy ez vajon saját munka lesz, vagy csak újra besegítenek a srácok a Treyarchnak vagy az Infinity Wardnak?

A Sledgehammer Games azelőtt kezdte meg a működését, hogy az Infinity Warddal kapcsolatos botrány kirobbant, eleinte úgy tűnt, a csapat önállóan fejleszthet Call of Duty-játékot (elvileg egy TPS volt készülőben a srácoknál), végül a projektet fiókba tették, a Sledge pedig besegített a Call of Duty: Modern Warfare 3 munkálataiba, mikor az Infinity Ward megszorult.

Most újra fejleszteni fognak, ráadásul a napokban megjelent álláshirdetés szerint "egy következő Call of Dutyt" - a kérdés inkább az, hogy ezúttal már önállóan dolgoznak, vagy sem? A Sledgehammer Games álláshirdetése szerint "FX artist" pozícióba keresnek munkatársat, akinek az lenne a feladata, hogy "a lehető legkivételesebb, hiperrealisztikus valós idejű effekteket készítse el" az új Call of Duty-játékhoz.

A Modern Warfare 3 megjelenése után egyébként a stúdiót vezető Glen Schofield úgy nyilatkozott: ha befejezték az Infinity Warddal való együttműködést, szívesen dolgoznának egyedül. Kíváncsian várjuk, megkapják-e a lehetőséget!

17.
17.
rics92
#16: A legutóbbi MoH óta nemigen hiszek a csodákban
16.
16.
#15: Hátha a Medal of Honor Warfighter-nek jó lesz a multija! Én reménykedem! :)
15.
15.
rics92
#3: Úgy értem több CoD-ot nem kérek! Az MW3 is csak azért érdekelt, hogy mi sül ki Price meg Soap kalandjaiból. Meg ez a jelenkori modern hadviselés bejött de nem vagyok kíváncsi a jövőbelire. Ha sci-fi játékkal akarok játszani akkor inkább Mass Effect, Halo vagy Star Wars. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy az Activison ismét bankot robbant-e vagy a CoD bukásának lehetünk-e majd tanúi. Attól függetlenül a megjelent részek biztos töretlenek maradnak amíg nem jelenik meg jobb a piacon.
14.
14.
DON GONDOCS
Namost új call of duty készül vagy folytatás mert nem mind1, ha netán "új" játék készül (neagy isten, más megközelítése a sorozatnak) akkor szurkolok
13.
13.
odin2011
#1: Hát az NFS-el egyetértek az télleg gáz már.......
9.
9.
Tomie7
#6: én is. m1 milyen jön már. nem érdekel...-.-
8.
8.
Cuppak
Érdekes, hátha jó kisül belőle
6.
6.
#2: Ezzel én is így vagyok, jól elvagyok az mw3-al, de egyszerűen nem tud érdekelni egy újabb, se a Black Ops 2 nem izgat, se egy másik, egyszerűen most elég volt belőle.
5.
5.
SCR3AMN00B
Felőlem jöhet, nem zavar:D elvagyok a mostaniakkal is de ha ez a cég nem jó, marad a black ops II
4.
4.
lesik20
Szerintem ez a Vitához jönnne
3.
3.
randall13
#2: Ha' az volt a legutolsó hiszen... oO
2.
2.
rics92
Számomra a Modern Warfare 3-mal bezárult a CoD era, jöhet bármilyen, elég volt.
1.
1.
Rabit Wars
Hm ezek a CoD. már úgy lesz az ember mint a NFS-játékokkal minden évben ki adnak 1-et az mindegy hogy minőségtelen fos karikák az a szűk bizonyos cél réteget mindig meg célozzák ,hisz úgy is hülyék meg veszik , csak a pénz meg a marketing megint csak....!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...