Befutott az NFS: Most Wanted gépigénye

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 12.
  • Gépigény
Link másolása
A Criterion semmit nem bízott a véletlenre, öt hónappal a megjelenés előtt leközölte a Need for Speed: Most Wanted minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit, hogy biztosan senkit ne érjen meglepetés. A Frostbite 2 helyett a két éves Hot Pursuit motorja dübörög a játék alatt.

A Most Wanted legújabb inkarnációja egyfajta Burnout-NFS egyveleg, s hiába dominálnak az előző arcade széria jegyei, a mégis Need for Speed nevet viseli a produktum. Habár a Criterion erősen feltupírozta a Hot Pursuit motorját, a gépigény mégsem a csillagos eget verdesi. Természetesen a PC-s verzió csak az Origin megléte mellett hajlandó elindulni.

Minimális rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows Vista (Service Pack 2) 32-Bit
Processzor: 2 GHz-es Dual Core (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz vagy 2,7 GHz-es X2 Althon)
Memória: 2 GB
Merevlemez: 20 GB
Grafikus kártya (AMD): DirectX 10.1 kompatibilis, 512 MB ​​RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 vagy 6000 sorozat, ATI Radeon 3870 vagy nagyobb teljesítmény)
Grafikus kártya (NVIDIA): 10,0 DirectX kompatibilis 512 MB RAM-mal (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 vagy 500-as sorozatú, NVIDIA GeForce 8800 GT vagy jobb teljesítmény)
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Billentyűzet és egér
DVD-ROM meghajtó


Ajánlott rendszerkövetelmények

OS: A Windows 7 64 bit
Processzor: Quad-Core CPU
Memória: 4 GB
Merevlemez: 20 GB
Grafikus kártya: DirectX 11 kompatibilis, 1024 MB RAM-mal (NVIDIA GeForce GTX 560 vagy ATI RADEON 6950)
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Billentyűzet és egér
DVD-ROM meghajtó

Az NFS: Most Wanted reboot november 2-án jelenik meg.

 

66.
66.
drat576
mi ez a menőszag? én komolyabb vagyok mint SIRIOUS Black, hangosabban üvöltök mint egy doboz iceSCREAM és kézrátétellel tudok kutyát simogatni, hoppá!
65.
65.
Bandee0817
#60: hát igen, ismerős, inkább elbújnak szégyenükben. én elismerem h nem tudhatok mindent, amit meg mégis valamennyire de nem biztos inkább utána járok a dolgoknak :D hát igen azt tom h szépen be tudnak égni.... a lednek is van, annál meg sarkokban tud világos lenni esetenként még ha fekete is van. valamint fekete sincs teljesen, hanem nagyon sötét szürke, szal vmi árnyalata van, sötétben meg lehet vizslantani :D (utána néztem ^^)
64.
64.
Jinbobo
#61: 1. fizetek rezsit.
2. nem néztem le senkit, csak írtam, hogy a plazma nem elérhetetlen.
3. tényleg ejtsük a témát, mert teljesen más nézőponton vagy.
Azzal nem értek egyet, hogy aki leírja milyen gépen fogja nyomni a játékot, azt már egyből leszólják néhányan, hogy biztos anyuci-apucitól van. És bár tény hogy vannak ilyenek is, de nem mindenkit azokhoz kéne viszonyítani. És speciál, vagy 5 túlórát vállaltam be anno, hogy bele merjek kezdeni.
Leszólhatsz valakit, akit személyesen ismersz, és tudod róla hogy nem az ő érdeme amivel fel vág, de vakon leszólni valakit nagyon gerinctelenség.
63.
63.
Hubert Cumberdale
#61: Te mekkora csíra vagy.....komolyan már szánalmas amit csinálsz!!
62.
62.
Jinbobo
#60: nekem Samsung plazmám van, de teljesen meg vagyok elégedve vele! Beégések szoktak történni, de olyan halványan hogy szinte észre sem venni.
61.
61.
zsoze
#58: inkább hallgattál volna gondolom anyuéknál élsz oszt szarsz a rezsire meg ilyen földi dolgokra jah így könnyű ,de hanyagoljuk a témát inkább, majd megtudod te is csak arra kérnélek ,hogy ne Off-old a "kis"embereket.Kösz CSő!!
60.
60.
Berkes2000
#56: már keményen szétoffoltuk a topicot, de annyit még hozzáfűznék hogy riszpekt!!! Az interneten inkább az járja, hogy ha valaki rájön hogy nincs igaza akkor eltűnik mint az aranyóra és esze ágában sincs elismerni! Ha pedig tényleg kíváncsi vagy miért tartják fosnak a plazmát akkor elárulom: mert az!!! Szinte mind, egyedül a Panasonic tud normálisat gyártani! Az pedig az összeshez képest kevés. Láttam már olyan Samsung-ot amibe bele volt égve az RTL logó pedig nem volt egy hetes!!!
59.
59.
Jinbobo
egyébként senkit sem akarok sértegetni, tudom hogy elég kemény ország a Magyar, de a plazma tv már nem annyira luxus, hogy senki ne tudja megvenni. Most a 3D tv van a toppon, azok fél millák, az már keményebb dió, persze az sem elérhetetlen, de az már tényleg hosszabb távú anyagi kiadást igényel.
58.
58.
Jinbobo
#51: 25 vagyok. És részletre vettem a tv-t, 6hónapig fizettem a részleteit. Nem 90-ezerből vettem, annyiból elég nehéz lett volna. Mint írtam, takarítom meg a pénzt apránként! Havi 36,,ezreket levontak és már meg is lett. És jutott, kajára piára is, ezt képzeld, te ász!
#52: igen, magyar vagyok.
De minek is vitázok olyanokkal akik olyan szűk látókörűek hogy nem látják a fától az erdőt?
57.
57.
gamerman15
56.
56.
Bandee0817
#53: igaz, bocs, jól mondod, én kavartam össze a kettőt xD pont fordítva van ahogy írtam. de nem is ez a lényeg hanem az, h ha valakinek a feneke alá löknek mindent 18-20 évesen, ne nagyon vagánykodjon. az meg h havi 90e-ből futja minderre, akkor az illető vagy nem eszik nem iszik, vagy még mindig otthon él és nem kell költenie lakbérre, kajára, stb.... én se menőzök, mert 1. nincs mire, 2. undorító dolognak tartom h felvágnak azzal h húúú neki ilyen meg olyanja van mert ő vagány és megtudta venni. valószínűleg nem kellett sok mindenre nélkülöznie a korábbiakban.
55.
55.
Hubert Cumberdale
#54: Szerintem elég bénán reppel. köbö egy középkategóriás MC.
54.
54.
Bandee0817
Akk miért tartja mindenki f*snak a plazmát?! Na mind1, megint előjöttek a billentyűharcosok...
53.
53.
Berkes2000
#47: Hát nagyon el vagy! Olyan hogy led off nem létezik! Mit gondolsz minden képpont mögött külön led van? Diffúzzor vezeti oda a fényt megsúgom! A plazmagázzal töltött fiola pedig képpontonként hozza létre egyszerre a színt és a fényt! A válaszidőről meg annyit, hogy a legdrágábbakat kivéve a gyors mozgás közelről nézve még mindig csíkot húz az lcd-ken! Először nézz utána a dolgoknak, utána magyarázz!
52.
52.
zsoze
#49: gyerek te ebben az országban élsz mi?? jah és miről beszélsz te mi csak az játszon akinek van rá pénze ?? TE JÓL VAGY ÖSSZERAKVA innen látszik ,hogy nagyon gyerek az agyad sokat fogsz te még esni csak majd ha nem lesz ott anyu-apu majd aki mindenben segít majd akkor fogod a fejedet vakarni...
51.
51.
NoRush
#49: "Akinek Mercedese van és nem ladája, az anyucitól kapta? "..." DE vannak akik eltökélték magukat hogy ők vesznek és van úgy, hogy ez össze is jön!"

Persze, 20 év meló után már vehetek magamnak egy szépecske kis Mercedest. Nekem egy 15-18 életkor között mozgó sunyi gyerek ne kamuzzon már a gép előtt, hogy dolgozik és 80-90 ezer ft-ból kihoz magának simán egy TV-t.

Majd 10 év múlva beszélünk még erről, addig tanulgass...
50.
50.
Bandee0817
taratatta...
49.
49.
Jinbobo
#46: Bánt a dolog? Hát spórolj! Én is a 80-90ezer forintokból takarítottam meg apránként a plazmára. Miért ne lehetne leírni hogy milyen gépen játszik? Azért mert néhány hozzád hasonló, szorult anyagi helyzetű embernek nem tetszik?
És szerinted plazmája meg erős pc-je csak annak lehet akinek anyuci-apuci oda rakja az orra alá? Eléggé el vagy tévedve! Akinek Mercedese van és nem ladája, az anyucitól kapta? Persze, vannak ilyenek is, DE vannak akik eltökélték magukat hogy ők vesznek és van úgy, hogy ez össze is jön! Mellesleg, akinek annyira nincs pénze, az előbb rakja rendbe az anyagi helyzetét és utána játsszon.
48.
48.
DON GONDOCS
47.
47.
Bandee0817
El vok tévedve? Néztél már össze egy plazma meg egy led tv-t? Pont a lednek van jobb válaszideje meg színmélysége O.o már csak gondolj bele, fekete=led off... Nem világít
46.
46.
zsoze
annyira utálom az ilyen nagyképű taknyosakat ilyen olyan gépem van más meg örül ha épp elfut neki ha szaggatva is mert ennie is kéne abból a 70E havonta (az okos ember azzal sem villog amije van a hülye meg azzal is ami nem az övé...)
45.
45.
kharami
Komolyan most tolom a Porsche Unleashedet a netbookomon és 100000x élvezetesebb és 10x jobban szórakozok rajta mint bármelyik mai nfs en!:(( Sajnos azok az idők végleg elmúltak.... és hozzáteszem 12 éves játék és még a grafója sem bűn ronda!
44.
44.
kharami
Nem szennyezem ezzel a szarral a gépemet...! A gépigény átlagos...semmi extra!
43.
43.
Berkes2000
#41: A vélemény szabad, de ha a plazma szerinted oldszkúl akkor el vagy tévedve! Válaszidőben, színmélységben, feketében még mindig a legjobb. Na nem egy alap, mert azt az alap lcd-hez hasonlítsd, hanem mondjuk egy Panasonic NeoPDP!
42.
42.
randall13
#40: ??? A grafikai motor pár megabájt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...