THQ: fény az alagút végén

  • Írta: InGen
  • 2012. június 13.
  • Hír
Link másolása
Az ügyvezető Brian Farrell, és az új elnök Jason Rubin úgy vélik, az egykor szebb napokat látott kiadó most már elkezd kifelé mászni a gödörből. Azt belátják, hogy sok munka van még hátra, de a hardcore játékok előtérbe helyezése úgy tűnik, jó ötletnek bizonyul majd.

A THQ ügyvezetője, Brian Farrel elmondta, a cég abszolút a padlón volt, elérték a legalját. Viszont úgy véli, most már nem csak, hogy elkezdtek kimászni, de lassan látják is az alagút végét. Farrel kiemelte, hogy a Saint's Row: The Third a digitális eladások területén is nagyon jól szerepelt, és a jövőben hasonló sikereket szeretnének elérni minden címükkel.


Az ügyvezető elmondta, sikeresnek tartja, hogy a cég végre teljesen leállt a gyerekeknek készülő játékokról, és a filmes licenc alapján készülő anyagok sorozatgyártásáról, és az igazi, minőségi hardcore játékokra koncentrál. Ezen kívül nagy sikernek tartja, hogy elnöknek behozták a Naughty Dog egykori alapítóját, Jason Rubint, aki kreatívan igyekszik rendbetenni a cég ügyeit.

Közben Jason Rubin azt nyilatkozta, nem tudja, hogy elődje, Danny Bilson miért mondott le a posztjáról, de azt tudja, hogy habár néhány dolog nem működött jól a vezetése alatt, valójában rengeteg készülőfélben lévő fantasztikus játékot örökölt tőle, a South Park: Stick of Truth, a Darksiders 2, a Company of Heroes 2, és a Metro: Last Light mind ilyenek.

12.
12.
Drazhar
A Warhammer 40k miatt mindig is a szívem csücske lesz a kiadó, én szeretem őket, és remélem valahogy túlélik ezt a válságot.
Ez az új gondolat meg dicséretes a részükről, a gyerekjáték a töknek se kell, a lincencek meg iszonyatos pénzeket visznek önmagukban is, játék nélkül.
11.
11.
Exinor
A THQ csak csinálja tovább a Darksiders és a Warhammer 40k játékait! Sajnálnám okét, ha csődbe mennének.
10.
10.
p3ti
#5: Nekem abból elő van rendelve a C.E. első része annyira tetszett.
9.
9.
p3ti
#6: Sajnos a Red factionra azt mondták hogy szüneteltetik ... Pedig az armageddont nagyon élveztem , főleg ez a rombolj és építsd újra rendszer isteni volt. Kár hogy nem vették a játékot . Remélem kap valami jó folytatást , én vevő lennék rá :) Conanról nem tudok semmit.
8.
8.
KENKILL
Én a Metro-t várom tőlük nagyon, az tuti vétel lesz.
7.
7.
SCR3AMN00B
Örülök neki már csak a Saints Row miatt is:)
6.
6.
DON GONDOCS
Ez jól hangzik és Red Faction/ Conan folytatás mikor lesz?
5.
5.
wardprod
Darksiders 2 = 0day buy, a Metro pedig istentelenül faszán néz ki.
4.
4.
shatterhand
Jöhetne a Space marine-nak is folytatása. Tökéletes az egész.
Jobban élvezem mint akármelyik fedezékrendszeres tps-t.
A sztorija meg....nem is tudok mibe belekötni. Hosszú sztori és minden ki van dolgozva, minden olyan mint a könyvekben. Kellemeset csalódtam (most szereztem be potom pénzért).
Le
3.
3.
Veldspar
#2: Ha már W40K, akkor inkább egy inkvizítoros akció-rpg, olyan Mass Effect/DXHR szerűen vagy egy Mount and Blade-féle Rogue Trader.
2.
2.
Necreon
Egy Dawn of War III-at szeretnék látni a CoH2 után, még mielőtt eltelik a CoH2 után 3 év a kiegészítőkkel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...