Holnap jön az androidos Max Payne

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Az iOS-es okostelefonokra és tabletekre már egy ideje elérhető a Max Payne első részének mobilizált változata, holnaptól viszont azok is letölthetik a játékot, akiknek a kütyüjén Android operációs rendszer fut. A lényeg, az élmény és a fícsörlista hasonló, beljebb a támogatott készülékek listáját is megtalálod!

Az iOS-es kütyükre már egy ideje elérhető, androidos okostelefonokra és tabletekre pedig holnaptól, azaz június 14-től lesz megvásárolható a Max Payne Mobile, ami a Max Payne első részének mobileszközökre átírt változata.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Rockstar egyáltalán nem butította le a játékot, egy az egyben végezte el a portolást, közben pedig a felbontást HD-re emelte, a textúrákat lecserélte, az irányítást érintőkijelzőhöz igazította (ez utóbbi egyébként testreszabható, és bizonyos készülékek gamepadet is támogatnak), mindehhez pedig hozzácsapta a Social Club-támogatást.

A játékot 3 dollár fejében tölthetitek le a Google Playről, a támogatott eszközök listája pedig a következő:

  • Okostelefonok: Motorola Razr, Razr Maxx, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X,  HTC One S,  HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2,  Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, Sony Walkman Z Series Media Player
  • Tabletek: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, HTC Jetstream
17.
17.
The Lone Drow
#10: Lassú. Nagyon lassú :). Nagyon sokáig olyan telefont használtam, láttam a legkésőbbi, hasonló hardverrel ellátott Symbianos telefont is, amilyen most az androidosom, és lassabb ahhoz képest is.
16.
16.
kharami
#15: Váltott persze, csak nem annyira jó irányba! Amúgy nem értem miért halott a wp7.5!!? a 6 os meg a 6.5 öt re rengeteg támogatás érkezett, anno mikor vettem az i900 omniát... ejj de szerettem! Mostmeg mintha kicsit silány lenne a felhozatal a wp re!:(
15.
15.
Bako
#14: Nokia váltott már, de a WP7 platform pedig "még" halott... kár, pedig szívesen látnám ott is a játékot. De eljön a mi időnk... :)
14.
14.
kharami
#8: Azért mert manapság sajnos már holt rendszer! Én se láttam be eddig, de az android szabadsága és a symbi között ég és föld a különbség! Nokia is válthatna már...!
13.
13.
kari92
Ideje volt már,ahhoz képest,h azt írta a rockstar,hogy 2 hetet csuszik az ios megjelenés után... #Galaxy Tab 10.1
12.
12.
kiskenguru
Hatalmas jatek. Belegondolva, regen a gepemen nem ment rendesen, most meg iOS en roccenes mentenen megy.
11.
11.
shifteeh
#10: Igen, pont ez a baj vele. Meg még az is, hogy rajta kívül az okostelefon-tulajok nagy részének is android van. Vagy iOS.
10.
10.
K2 The Highest
#9: Miért, mi a gond a Symbiannal? Talán az, hogy Neked Android van? :)
9.
9.
JcGross
#8: Mert senki sem olyan hülye, hogy Symbian-t vegyen?
8.
8.
K2 The Highest
Symbian-ra miért nincs soha semmi? :D
5.
5.
MrZombieEater
Attól, hogy nincs a támogatott készülékek közt, attól még játszhatsz vele. Legfeljebb ha nem elég stabil, akkor megvárod a frissítéseket.
4.
4.
kharami
Samsung W is kimarad?! Hmm pedig annak is bivaly hardvere van...sajnálom!:(
3.
3.
Csoola
Erre nagyon ráállnék, ha lenne ilyen atombrutál mobilom :)
2.
2.
randall13
Úgy néz ki mint egy cigány vajda.
1.
1.
shifteeh
X8-ra nem jön véletlenül? xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...