Szeptemberben jön a The Sims 3: Supernatural

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 14.
  • Videó
Link másolása
A természetfölötti misztikumok világába kalauzol el The Sims 3 legújabb kiegészítője, meg a Supernatural nevet kapta. A szeptemberben érkező csomagban új életcélok és kalandok várják simjeinket, akik lehetnek boszorkányok, tündérek, vérfarkasok és élőholtak is. Hurrá!

Ha csak arra vágytál The Sims 3 rajongóként, hogy a mágia birodalmába kerülj, akkor jó néven fogod venni a Supernatural címen érkező bővítményt. A játékmenetet megbolondítják a tündérek, a boszorkányok mágiája és elkaphatjuk a vérfarkasátkot is. Különböző bájitalok segítségével megváltoztathatjuk karrierünket, de meg kell állnunk a helyünket zombitámadás idején. A löttyöket megoszthatjuk barátainkkal is.

Ha előre megrendeled a The Sims 3: Supernaturalt, akkor exkluzív Plants vs. Zombies tartalmat kapsz pluszban. Az első képek fentebb és a trailer alant.

19.
19.
komi111
#18: még akkor is ha később jelenik meg
18.
18.
komi111
hú várom nagyon
telepítem is a sims 3-mat mert újratelepítésnél letörlődött
17.
17.
Neptunusz
#11: Igen a 2-nél teljesen más a konzolos, nekem mindkettő megvolt. A 3 konzolos verziója nincs meg, de ott úgy láttam nincs túl sok különbség.
16.
16.
#15: Bizony, és karácsony tájékán már hárman fogjuk tolni, kis mazsolával együtt. Szerintem meg is kapja a kölyök a wii-t, vaaaaaaagy veszek egy nagy TV-t és azon toljuk, úgyis pc-re van meg. Még nem döntöttem el, de esélyes a TV. Mégiscsak poén 1920x1080-ban játszani egy legalább 100cm-es tévén, mint low.resben egy 68cm-es "katódsugárcsöves ion ágyún" :DDD
15.
15.
drat576
#4: a RR legalább szórakoztató és aranyos, lányoknak/nőknek ideális, pláne hogy a párjukkal együtt is tolható, de a Sims egy pótcselekvés...
12.
12.
rics92
Húgom már alig várja.
11.
11.
azureknight0715
#10: Ja 2-vel ps2-ön játszottam. Szal akkor ennyire eltérne a pc és konzolos verzió? Na mindegy.
10.
10.
Neptunusz
#9: Szerintem te a konzolos verzióról beszélsz, PC-n ugyanolyan a 2 és a 3 irányítása.
9.
9.
azureknight0715
Hát én anó a sims 2-vel el voltam. Megcsináltam pár állom csajt az leszbikus orgiákat csaptam velükXD De am 3 nagyon nem tetszett. Nem lehet irányítani a karaktereket, csak feladatokat osztani ki nekik, így elégé unalmas. Ja igen szerintem a legjobb sims az a castaway volt. Azzal mennyit el voltam:D
7.
7.
Richi12
nemtom h vagytok vele de akárhányszor feltettem a simset nem álltam meg h cheateljek
halom pénz meg sose hal meg meg ienek és így baromkodtam meg építgettem
de még így is unalamas volt
6.
6.
Darox
Húúú hogy annó mennyit Sims-eztem... Majd megkell szereznem újra a kiegészítőkkel együtt. Úgy az igazi mikor 4-en beszélgettek TeamSpeak-en és a 4-ből 3-an Sims 3-aztok és beszéltek hogy miket műveltek. Engem ami megfogott hogy volt sok apró meg egy nagy életcél, azokat próbáltam elérni. Ha az ember meglátja benne a lehetőségeket akkor nagyon élvezetes tud lenni.
5.
5.
eszeanna
Ha lenne benne végre évszak akkor szívesen játszanék vele órákat, de így csak építgetek. Ez a kiegészítő pedig felesleges. Bár vannak olyanok akiket ezzel is le lehet húzni.
4.
4.
#2: Hehe, akkor cseréld le a nőt ! :D Az enyim például Rayman: Raving Rabbids-ozik, de én teljesen meg vagyok ezzel elégedve ! \o/
Kéne most már egy olyan játék amiben sims-eket lehet gyolkolni... halomra ! :D
3.
3.
Zombiekiller6
ezt vártam csak de szerintem elszúrták és már rég nem az igazi a sims!!!
2.
2.
daenath
The Walking Dead Sims? Az asszony nyuza a Sims 3-at se aoae ertetem meg mi a jo benne, lehet bennem van a hibba? :)))))
1.
1.
aruha
Minek ennyi kiegészítő?? Már unalmas...vajon dolgoznak már a The Sims 4en?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...