Megérkezett az új Max Payne 3 képregény

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Befutott a Marvel háromrészes Max Payne 3 képregényének második felvonása, a füzetet bárki elolvashatja vagy letöltheti, nem kell érte fizetni sem. A rajongóknak mindenképpen érdemes vetniük rá egy pillantást, elvégre nem kevés utalást találunk benne a korábbi epizódokra is!

Mára is érkezett egy Max Payne-hír ebédre, ezúttal a Max Payne 3 képregények második felvonása, a Hoboken Blues van terítéken. A háromrészes Marvel-sorozat minőségi munka, ráadásul a sztoriját az eredeti epizódokon is dolgozó Sam Lake jegyzi, aki Remedy iparosaként érthető okokból a Max Payne 3 munkálatainál már nem működött közre annyira aktívan.

Az új rész elolvasható online, de ha úgy kényelmesebb, PDF formátumban le is töltheted, hogy utána kinyomtasd - a Max Payne 3 képregények csak limitált példányszámban érhetők el füzet formájában. A rajongók mindenképpen vessenek egy pillantást az új részre, hiszen nemcsak a Max Payne 3 sztorija válik világosabbá utána, de nem egy utalást találunk az előző Max Payne játékok sztorijára is. Jó olvasgatást!

6.
6.
mczolly
#3: www.maxpayne.hu - a harmadik képregény fordítását is itt keresd majd.
3.
3.
Josiix
Esetleg ezek fent lesznek valahol magyarul is?
2.
2.
Guwrovsky
Kifejezetten jó képregényeket rittyentettek a játékhoz!
(bár azért hiányoltam a régi ingame képregényeket is)
1.
1.
Csoola
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...