Itt a Resident Evil: Retribution trailere

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony Pictures fellőtte a sorok következő Kaptár film előzetesét, melyben az elmaradhatatlan Milla Jovovich lövöldözi a fertőzöttek és az Umbrella seregét. Lassítva és a 3D-vel bőkezűen nyakon öntve. A videojátékot csak gyengén karcolgatja a sztori, de nem is ezért szeretjük.

Cooltúra rovatunk mai kiadásában a Resident Evil: Retributiont vesszük górcső alá. Alice éli a boldog kis életét, nagy háza, szép gyermeke van, a férjének pedig a szeme se áll jól. De mindez persze csak álom: a valóság húsba vágó és számos titok lappang a háttérben. Visszatér az első rész harcos amazonja Michelle Rodriguez is. Álljunk meg a szóra! Volt már olyan film, melyben nem tökös amazont alakított Rodriguez kisasszony? Jovovich hozza a kötelezőt, mint mindig. A filmet szeptember 14-től vetítik a mozik.

56.
56.
tommy93
#49: Tök igaz,de még így is jobban szerepelt, mint a mostani filmeiben. Még talán az első Kaptár film volt jó egyébként...
55.
55.
kharami
54.
54.
stratos55
#53: Azért a silent hill homecoming nem gyenge.
Irányítás kissé para, meg bugos is sajnos, de nekem így tetszik ahogy van.
Főleg a grafikája, van hangulata nagyon.
53.
53.
playstationx
játékilag nagyon sokat gyengült.Alig találun k benne horrol motivumokat ami egyébként a játék stílusának kéne hogy legyen.Ugy látszik nincs Jó horrol játék már évek óta
51.
51.
Jinbobo
Emberek, van itt valaki olyan, aki rohadtul várta a folytatást?
Max a 3D miatt fognak rá beülni a moziba, amúgy már senki nem kíváncsi rá. Jó lenne ha készülne egy reboot, más színészekkel és más rendezővel!
50.
50.
kharami
Mi ez a foshalmaz?! Már itt is futnak a Zombulatok?! Jó lenne már lelőni ezt a sorozatot, vagy egy normális rebootot csinálni neki!
49.
49.
#45: Nekem az mellékszerepnek tűnt, mármint az alakítás miatt ... :D

Amúgy az a film tényleg nagyon szórakoztató, de ebben nagyon nagy szerepet játszik az "ifjú" Bruce, Ian Holm és Gary Oldman zseniális játéka és főleg Dörner György-el az élen a kivalló magyar szinkron !
48.
48.
Moldren
#40: ezt a hozzászólást kb úgy képzelem el hogy miután elmondtad felemelt karokkal ordítozva elrohansz :D
47.
47.
DON GONDOCS
Mindenki feltámad (klónozzák),a Licker jól megnőtt a 2 rész óta, Alice még most is az egyszemélyes hadsereg. Nemesis hol marad? Misül ki ebből te jó isten!
46.
46.
balint23h
#39: Engem nem zavar ha eltérnek a játékoktól mivel azokkal nem is játszottam. A probléma mindössze annyi, hogy ezek a filmek szarok.
45.
45.
tommy93
Emlékszem mikor még amikor Jovovich jó szerepeket kapott olyan filmekben mint pl. Az ötödik elem...Pff, mai napig is a kedvenc filmem...
44.
44.
piskóta
amúgy 1:58-nál ki volt a texasi láncfűrészes?
43.
43.
piskóta
a rendezői széket Francis Lawrence-nek kéne átvenni, ő majd gatyába rázná ezt a sorozatot és nem kéne ilyen mesébe illő 3D-s marhaságot nézni
42.
42.
ampeeer
#1: SPOILER
A „férje,” ha jobban megnézed valójában Carlos Oliveira a második és a harmadik részből, ahol természetesen nem éli túl az epizódot :) Ez mekkora megamix lesz! Jill Valentine, Barry Burton, Ada Wong, Leon Kennedy, Albert Wesker.......úgy vannak vele majd a Resident Evil név eladja. Az első rész még egész jó volt, de amikor már elkezdtek agyatlanul lopkodni a játékból ott már nézhetetlen valami lett.
41.
41.
azureknight0715
Am nem vagyok producer, de most komoylan ha lenne pénzem simában összeraknék egy jó resident evil filmet. Legyen oylan szereplő mint a játékban is, de ne legyen megszégyenítve. Ha az ember tudja hogy az emberek mit akarnak látni akkor szerintem meg lehetne egy kicsit erőltetni magukat és tényleg össze rakhatnának egy vérbeli resident evil filmet. Az emberek nem azt akarják látni hogy az összes szereplő akik a játékokban szerepeltek össze vissza ugrál lara croftos mozdulatokkal hanem a rettegést, a zombika, vért, halált, menekülést, pusztitást, és a jó történetet. De ezekben a filmekben egy sem szerepel. Ja de az első része még tartalmazott jó dolgokat. Utána cseszték el.
40.
40.
bodortamas1
#39: Muszáj hozzátennem még valamit, hogy megnyugodjak:

DE EZ MÁR NEVETSÉGES, MI AZ HOGY AZOK A SZEREPLŐK AKIK MÁR MEGHALTAK AZ 1. RÉSZBEN ÚJRAÉLEDNEK??? Mi a szar ez az egész már???
Kurvára idegesít ez a dolog! Weskert meg mi a jó f@sznak kell még jobban megaláztatni???
Ez a Milla Jovorich, ez egy VICC!!!!!!!!!!
Ki kíváncsi rá??? Hogy kapná be az is!!!
AZ ÖSSZES EMBERT, AKIK A FILMEN DOLGOZNAK
színészek/producerek, mindenki!!!!!!!
FEL KÉNE AKASZTANI EGY 3D-S PLAKÁTRA!!!!!!

Minek kell elrontani ezzel az emberek kedvét???
Jövök haza ballagásról erre meglátom ezt a hírt. Elkapott az idegesség, de nagyon attól a kurva trailertől!
MIT AKARNAK MÁR EZEK???
39.
39.
bodortamas1
A Kaptár a resident evil szégyene!!!
Ezt már kiveséztem itt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__2969496-ez-a-kerdes-annak-szol-aki-latta-a-kaptar-filmeket-es-a-resident-evillel-is-jat

Borzalmasak, semmi közük a játékhoz, soha, egyszer sem!!!
Én sem értem mi a f@sznak kell Leont is belerakni, nem volt elég megszégyeníteni Christ, Weskert, Jillt, Clairet meg még jópár RE-s személyt??? Persze, most jöjjön Ada és Leon, ők még kimaradtak a megaláztatásból.
Nagyszerű...
Ezt már csak azért is megfogom nézni, mert az eddigieket is megnéztem, kíváncsi vagyok hogy itt mi lesz...
Bár a trailer alapján egy nagy nulla!
37.
37.
giga321
Meg nem akarok hülyeséget mondani de olyan plakátot láttam ahol a zombik motoroznak. Moziba Èn egy részét sem néztem meg, erre nem adok ki pénzt.
36.
36.
drakecsaj
Azt hiszem ezt a filmet csak Leon és Wesker miatt fogom megnézni :"D
De nem ám háromdéébeeen, kamos verza megteszi :D
33.
33.
keiji maeda
egy percet se fogok megnézni ebből filmből , én amit várok az a
resindent evil damnation ami ha bejön magyarul kiváncsi leszek a magyar címére :D biztos közröhely lesz :D mit a resident evil degeneration hogy is kezdte magyarul : kaptár 4 biterror valami ilyesmi ugye XD na én ott váltottam át angol nyelvre :D
32.
32.
Ra1D3n
Kíváncsi vagyok, hogy vajon ki tudja, hogy sztori szempontjából mégis hova a bús f@szomba tart ez a film??? Egyszerűen annyira kusza az egész, hogy komolyan feldolgozhatatlan. Eddigi összes részét láttam, bár egyik sem volt nagy hatással rám, egyszer túlélhető mindegyik... Másrészt, ha ennyi profitot termel ez az említésre sem méltó sorozat, világossá teszi mindenki előtt, hogy manapság látvánnyal sokkal könnyebb eladni egy filmet, mint épkézláb történettel... Elég sajnálatos, ha tényleg ide tartunk...
31.
31.
Dahaka18
De hosszú hajjal mennyivel komolyabban néz ki mint röviden...
30.
30.
#25: Igen, csak gyorsan elkapják a csajt :D
29.
29.
Jinbobo
Én szeretem a Resident Evil játékokat, a kedvencem a 4-es. A filmekkel már nem vagyok annyira kibékülve, de egyszer mindegyiket meg lehet nézni. Többször senki sem fogja. Már kicsit erőltetve van. A 3.rész után már nem kellett volna folytatni, de bizonyára mindig jól teljesített a pénztáraknál. Nem vagyok ellenük a filmeknek, ha úgy ülök le elé mint egy zombigyilok film és nem mint Resident Evil, még nézhetőnek is titulálható.
28.
28.
daenath
Ez a RE osszes szereplojet felvonultatja!!! Baszki ez mar vicc kategorianak is regen rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...