Úton a BioShock: Ultimate Rapture Edition?

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 17.
  • Pletyka
Link másolása
A britek illetékes szerve már vizsgálat alá vette a BioShock legújabb kiadását, ami a leírás szerint az első két részt, valamint az összes megjelent DLC-t tartalmazhatja majd egy csomagban. A feltételes mód aláhúzandó persze, mert a 2K Games eddig egyáltalán nem jelentett be semmit.

A BioShock Infinite megjelenésére jövő februárig kell várni, ám miután a 2K Games egyik legjövedelmezőbb címe a BioShock, nem lenne meglepő húzás a kiadó részéről, ha a korábban boltokba került részekről szeretne még több bőrt lehúzni. A British Board of Film Classification weboldala is megerősítette ezt: állítólag jön a BioShock: Ultimate Rapture Edition.

Bár az új kiadásra vonatkozó leírás eltűnt a BBFC szájtjáról, a legtöbb játékoldalon még elolvasható: eszerint az Ultimate Rapture Edition a BioShock első és második részét tartalmazza egy csomagban, ráadásul a játékosok ajándékba kapják majd hozzá az összes eddig megjelent DLC-t is. A BBFC az eredeti címekhez hasonlóan 18-as karikával jutalmazta az "erőszakos, durva nyelvezetű" pakkot, amihez hozzátartozik az is, hogy nem vágták meg egyáltalán.

A 2K Games még nem kommentálta az értesüléseket.

7.
7.
Optimus Prime
Esetleg a kiadást - ha tényleg lesz - megdobhatnák egy score-ral meg soundtrack packkel, de komplettel! Minden számmal, ami a játékokban hallható.
4.
4.
Optimus Prime
#3: Semmi sem alapszik rá, hogy Steames is lesz. A 2 eleve GFWL. Mindegy, én már összegyűjtöttem az összes DLC-t. De legalább az alapjátékokat vettem röhejes áron.
3.
3.
adye
Ha emberi áron lesz a steamen, gyanús hogy beszerzem. Hangulatfaktort tekintve sokáig nem tudtam elképzelni jobb FPS-t. Mai napig TOP 5-ös nálam.
2.
2.
ilor14
#1: Hülye vagyok,elgépelés :P
1.
1.
ilor14
"nem lenne meglepő húzáa a kiadó részéről"
Helyesírási hiba! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...