Willem Dafoe is szerepet kap a Beyondban?

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 20.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tudni, a bámulatos grafikával és hollywoodi filmekre hajazó körítéssel megáldott Beyond: Two Souls nemcsak Ellen Page miatt lesz érdekes, a pletykák szerint Willem Dafoe is bekerül a játékba. A Quantic Dream egyelőre hallgat, de nem lenne meglepő, ha további sztárok csatlakoznának a projekthez.

Csak egy dolog, amiben a Beyond: Two Souls sokkal jobban hajaz a filmekre, mint a játékokra: a karaktereket eljátszó színészek nemcsak a hangjukat adják a projekthez, hanem az arcukat is, ráadásul ami különösen nagy szám, mindezt pazar látvány mellett - számítógépes grafika ide vagy oda, a Beyondban a sztárokra nemcsak rá lehet ismerni, de a színészi játék is remekül visszajön a játékosok legnagyobb örömére.

Ezek után egyenesen meglepetés lenne, ha a Quantic Dream nem igyekezne minél több neves színészt hadrendbe állítani, egyes források szerint például szinte biztos, hogy Ellen Page mellé többek között Willem Dafoe is csatlakozik majd. A Boondock Saints, a Spider-Man, a Finding Nemo, a Platoon és a Clear and Present Danger sztárjának játékbeli szerepe egyelőre nem ismert, de állítólag hamarosan mindent megtudunk vele kapcsolatban.

Willem Dafoe egyébként már többször dolgozott videojátékon, az első Pókember mozi játékváltozatában is eljátszotta Norman Osborn karakterét, majd a James Bond 007: Everything or Nothing munkálataiban működött közre.

7.
7.
Dreadlox
csak ne modellezék félre, és minden tökéletes:D
4.
4.
Mortis
Az utóbbi időben eléggé alulreklámozott produkcióban tűnt fel, remélem ez a visszatérése kezdete.
3.
3.
giga321
#1: Testvérbosszúban beszartam a szerepén olyan jó volt XD.
2.
2.
gogolbordello2
Na erre kíváncsi leszek,ha sikerül jól lemodellezni az arcát,mimikáját és ne adj isten még gonoszat,rosszfiút játszik akkor az egy emlékezetes karakter lesz,mert már fotóról is elég beteg kinézete van.
1.
1.
Uhu123
A "Szakasz" ban jól játszik. Sőt az összes filmjében jól játszik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...