Lelőtte a THQ a Saints Row 3 új kiegészítőjét

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ új elnöke nem szívbajos, a megkezdett átszervezési procedúrák mellett is bele mer nyúlni a fejlesztési projektekbe. Most éppen azt találta ki, hogy mi lenne, ha a Saints Row: The Third új, önállóan is futtatható kiegészítőjéből teljes játék lenne? Nos, spórolás az biztosan, a többit pedig majd meglátjuk jövőre.

Danny Bilson utódja, Jason Rubin meghozta az első fontosabb döntését a THQ ügyeinek rendberakása kapcsán, történetesen a Saints Row: The Third készülőfélben lévő kiegészítőjét, az Enter the Dominatrixet szeretné a jövőre érkező, teljes értékű folytatásba építtetni a Volitionnel.

A THQ állítólag 20 millió dollárt bukik majd a kiegészítő lelövésén, reményei szerint viszont az új rész megtéríti ezt a bevételkiesést - arról nem is beszélve, hogy a fejlesztésen is lehet spórolni, elvégre az alapok már megvannak. Rubin elmondta: eldobta az agyát, mikor látta az Enter the Dominatrixet mozgás közben, ezért kérte a csapatot, hogy bővítsék ki az ötletet, hogy az több emberhez juthasson el, cserébe ő minden erőforrást biztosítani fog ehhez.

Az Enter the Dominatrixet őszre ígérték, és nem hétköznapi DLC-nek nézett ki: a 30 dolláros extra tartalom önállóan is futtatható volt az eredeti tervek szerint, és egy pazar kis idegeninvázió közepébe csöppenhettünk volna. Most a boltok polcain kell majd keresni, mint teljes értékű folytatás. Kíváncsian várjuk!

8.
8.
SCR3AMN00B
Naa ez érdekes:D SR3 eszméletlenül bejött PC re és boxra is:D
6.
6.
shooter1234
A címet olvasva már-már kezdtem azt hinni, hogy a kiegészítő fejlesztését lőtték le, mivel anyagilag nem állnak jól, de szerencsére csak külön folytatásként szeretnék kiadni. :)
5.
5.
nero66
4.
4.
nero66
#1: Szerintem a max szintű karakterek a mostani éllapotukban is elmennek szuperhősnek xD
3.
3.
lolman598
#1: az valóban nem lenne rossz,ha azt megtartanák
én pont azért szerettem a SR3-at,mer akkor marhaságok,agyatlanságok vannak benne,hogy az fantasztikus :D
1.
1.
Garfartix
Nem úgy volt, hogy ennek az lesz a lényege, hogy mindenkinek valami szuperképessége lesz? :D Remélem ezt a hülye ötletet nem vetik el :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...