2014-ben jön a Need for Speed-film

  • Írta: InGen
  • 2012. június 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy ideig pletykáltak róla, egy ideig halogatták, most azonban úgy tűnik, végleg sínre került a Need for Speed filmes változata. Az anyagot a DreamWorks készíti, és Steven Spielberg ígérete szerint 2014-ben fog megjelenni. Ráadásul nem a játékokat veszi majd alapul.

Steven Spielberg, a DreamWorks igazgatótanácsának elnökeként jelentette be, hogy a stúdió megszerezte a Need for Speed filmes jogait, és jövőre el is kezdik a mozi gyártását. A munkálatokban producerként részt vesznek különböző kulcsemberek az Electronic Artstól, rajtuk kívül pedig szintén produceri feladatokat lát el John Gatins és Mark Sourianmad. A rendező Scott Waughn lesz.


A hírek szerint a film nem kapcsolódik majd közvetlenül egyik játékhoz sem: a John Gatins és George Gatins által írt forgatókönyvben a sztori a '70-es években, a klasszikus amerikai autós filmekhez hasonló módon játszódna le. Ettől függetlenül az Electronic Arts megjegyezte, a mozgókép hű marad a videojátékok által kialakított képhez.

27.
27.
n_csacsi
#4: akkor ne nézd meg...ne ítélj előre, lehet, hogy lekörözi majd a Halálos iramokat is!

#25: lesz Crysis film meg Dead Space is nem kell ettől félni, csak majd akkor, amikor már javában idős korunkat éljük meg, mert még elég sok idő kell, hogy ekkora címekből egy ütős mozit hozzanak ki, mert a mai 3D az valami iszonyat módon pocsék (max az Imax, ami megállja a helyét), aztán lehet, hogy nem is kell olyan sok időt várni, jön a Peter Jackson bácsi és megcsinálja valamelyiket vagy akármelyik más híresebb rendező! De ennyi erővel az összes nevesebb játékból csinálhatnának filmet...

De minden játék alapján készült filmből, a játékosok azt várják, hogy szinte csinálják végig az összes pályát filmszerű effektekkel és nagy robbanásokkal...nem muszáj minden játékadaptációs filmnek arról szólnia, hogy mi volt a játékban...manapság már minden játéknak az átvezető videója lazán egy filmes szintű videó, akkor hova még azt tovább fokozni?

#12: attól, hogy ismeretlen egy rendező, lehet, hogy több és jobb ötlete van, mint a mai híresebbeknek...lássuk be, Hollywood kifogyott az ötletekből..ezért csinálnak mindenből folytatást...
26.
26.
SCR3AMN00B
#14: Mostanság a Need Fors Speedet csak a neve adja el.
25.
25.
SCR3AMN00B
#9: Brutálisabb lenne egy nagyon jól megcsinált Crysis 2 sztori..De egy normálisan kivitelezett MW3 se lenne rossz:) Esetleg Black Ops, a vallatós visszaemlékezős dolog bejön benne akárcsak a Battlefield 3-ban.
24.
24.
SCR3AMN00B
Borzalmas lesz az egyszer biztos:D
23.
23.
Quent1n
Tök felesleges elszórni a nevet egy B kategóriás filmre. A játékokhoz köze nem lesz, ergo a névvel akarják eladni meg kocsikkal. De hát ők tudják még jó is lehet pénz van akkor nosza!
22.
22.
shatterhand
21.
21.
Ventus
#20: A "Brüm Brüm" nekem tetszene
20.
20.
shatterhand
#18: filmcímhez sose az eredeti címet kell lefordítani
tehát akármi lehet (ami nem hangzik hülyén persze)
19.
19.
shatterhand
#14: elég hülye hasonlat
gondolom autós film lesz, így meg van bőven mozgásterük
18.
18.
mysterion
Vajon mi lesz a magyar cím? :D
14.
14.
biohazard rex
"Ráadásul nem a játékokat veszi majd alapul." Akkor minek a Need for speed név? jah igen, hogy el lehessen adni... Ilyen erővel kiadok egy filmet Halo néven, ami valójában arról fog szólni, hogy hogyan szarnak a Perui sztriptíztáncos kurvák Timbuktuban...
13.
13.
BrendOoN
Eltudom képzelni ahogy Spielberg meg Waughn majd mondják az Audinak hogy több érzéssel doromboljon! :)
12.
12.
Dragonborn
Látom ezt is egy ismeretlen rendező csinálja
11.
11.
kivenoko
Ha már EA akkor legyen film a Crysis-ból vagy a Dead Space-ből...
10.
10.
p3ti
2016ban meg a fifa film . Inkább underground 3 a népnek :\
9.
9.
hakydakillah
3. Azért FIFA nem NFS. És szerintem a NFS: The Run sztorija rohadt jó alap lenne, vagy akár a MW-é.

Szerintem egy NFS jó alap lehet, csak jó birgád kell hozzá, nem szeretnék olyan borzalmakat újra látni, mint pl. Super Mario, Street Fighter, DOA, Far Cry, Bloodrayne......
8.
8.
shatterhand
Bár nem értem mit kell ezen megint parázni: jaj, minek ebből film? nincs is sztorija, stb,stb

nem mind1? Lesznek benne gyors kocsik, üldözések ,az elején meg egy need for speed felirat. Mit kell ezen is rugózni. Előre leírjátok, ha meg odaba..na és dúrván jó lenne akkor meg be nem ismernétek csak "ááá, ez akkor se need for speed. Főleg nem underground, mert az volt az igazi NFS,jee.

N4S: the movie
meg lehet nézni és azt értékelni
7.
7.
shatterhand
#3: tessék itt a sims movie http://www.youtube.com/watch?v=MMXME2pm83c
:)
6.
6.
Vazul922
#3: A Fifára ott van a VB,EB,stb...
A Sims-re meg a Valóvilág. Mindenre van alternatíva :D
#1: Igazad van, felesleges filmet csinálni, ott van a Halálos Iramban
5.
5.
Ventus
Gondolom ennek sem lesz semmi köze a valósághoz így az autó kedvelők ezen is inkább sírni fognak mint örülni.
4.
4.
KeXxX
3.
3.
Giggsy
#1: Pontosan. Mégis hogy lehet filmadaptációt készíteni valamiből, aminek kvázi nincs is sztorija? Legközelebb majd mi? A FIFA 2012-ből forgatnak filmet? Vagy a Sims-ből?
2.
2.
n_csacsi
aminek az utolsó 2 része több akciót tartalmaz, mint versenyt...én speciel ezért szerettem a Halálos Iram 1-2-t, mert ott kevesebb akció volt és több verseny...remélem itt is majd ugyanez lesz!
1.
1.
sherex
Baszki ezt a hülyeséget NFS filmnek ott a Halálos Iramban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...