Kedden jön a Mass Effect 3: Extended Cut

  • Írta: InGen
  • 2012. június 23.
  • Hír
Link másolása
Amíg azért sírunk, hogy legyen rendezői változat a Prometheusból, és abban reménykedünk, hogy az sokkal jobb lesz, mint az alap verzió, szinte el is felejtettük, hogy hamarosan a Mass Effect 3-ből is érkezik a "bővített vágás". Ami valószínűleg tényleg jobb lesz, mint az alap.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy június 26-án jelenik meg a Mass Effect 3: Extended Cut PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, ingyenes. A DLC-ben, ahogy ígérték, több átvezető jelenet és bővebb epilógus fejti ki a történetet, ezen kívül pedig jobban beleláthatunk Shepard parancsnok útjába és annak változásaiba a játékos döntései alapján.

Ezzel párhuzamosan a cég kiadott egy interjút is, melyben részt vesz Casey Hudson Mass Effect-főnök, Mac Walters, a vezető író, valamint a community manager, Jessica Merizan. Kösz, djdonci02!

40.
40.
shifteeh
#39: hát én megcsináltam minden missiont és questet, kibékítettem minden fajt, összeszedtem mindent, és így is csak ~3200-at sikerült összeszednem (ugye nem tévesztendő össze a Total Military Strength az Effective Military Strength-tel, multi nélkül előbbit megfelezve kapod az utóbbit, és az EMS számít a befejezésnél)
39.
39.
Raziel88
#38: Nem kell multi hozzá.
38.
38.
shifteeh
#36: SPOILER: nem feltétlenül hal meg. ha 5000 vagy több effective military strength pontod van (ha jól tudom, csak multit is játszva lehet elérni), akkor kipörgetheted a secret endinget, ahol túléli
36.
36.
givi6
Lehet akármilyen csür csavar DLC-t kiadni, nagyon keményen elk*rt*k a végét, nekem Shepard halála egy dolog, de hogy az egész Mass Effect galaxist elpusztítani... Talán az előzményekről lehetne játékot csinálni, mert a folytatást egy ideig pihentethetnék.
35.
35.
Gyakorlatilag képtelenségnek tartom hogy szimpla kibővítéssel értelmesebbé lehetne tenni az eredeti történetet: erre egyetlen mód létezik.

Az sulykolásos teória.

Remélem fogják magukat, és megmagyaráznak mindent.

Tőlem bővülhetnek a párbeszédek, lehet több választásunk, megmaradhat az eredeti történet, de kérnék a játék végére valami magyarázatot, a dolgok miértjét. Az istengyerek nem magyarázat volt, csak kifogás a következetlenségekre. Még ezzel is megbékélek. Meneküljön el Joker, robbanjanak fel a relék, DE utána térjen magához a Harbinger által szitává lőtt romok között Shepard, és derüljön ki hogy csak hallucinált. Természetesen azok megszívták, akik átadták magukat valamilyen formában a sulykolásnak, de talán számukra is ki lehetne találni egy csavaros új szálat.

Annyi lehetőség rejlik a Mass Effect 3-ban. Remélem kiaknázzák. Megjelenésekor gyűlöltem a gamet PC-n. Most Xboxon már elnézőbb vagyok vele szemben. Talán már lejjebb adtam az elvárásokból?

Várom a DLC-t, na! Szurkolok a BioWare-nek. Számomra ez az utolsó dobásuk...
33.
33.
Nomad010
#25: Ha ezzel a DLC-vel együtt is az a borzalom lesz aminek tűnik, én megyek a BW székház elé pár kanna benzinnel meg egy doboz gyufával:hm
32.
32.
The Lone Drow
#28: Kevered a From Ashes nevű DLC-vel, annál volt ez :)
31.
31.
Nomad010
És még csodálkoznak miért van annyi warezolo/torrentező... Senki nem szereti a ha átb... verik, márpedig itt pont az történt. És ha ez a cég megtette, akkor a másik is meg fogja, mivel nekik is kell a bevétel. Mondjuk azok akik megveszik ezek után a játékokat, meg is érdemlik.
29.
29.
shifteeh
#28: akkor a legutóbbi emlékeid rosszak. ugyanis ez a DLC ingyenes.
27.
27.
KENKILL
#24: Ingyenes lesz a DLC. A többi hülyeségre amit leírtál inkább nem is mondanék semmit.
24.
24.
Teuton
A francba is emberek, erről a dologról üvölt hogy egy hatalmas próba! Direkt elb*sszák/levágják a végét, hogy utána egy dlc-ben adhassák el!
Ha ez sikeres lesz (és pedig nagyon úgy tűnik hogy sokan fognak rávetődni) akkor jobb ha felkészültök rá hogy a többi AAA játéknál is külön kell majd megvásárolni a befejezést, ahogy már most is rengeteg esetben kivágnak az eredeti játékból hogy később adják el!
Lényeg: Ki. Vágták. A. Játék. Végét. Hogy. Külön. Adják. El. Neked.
Ennél már nincs lejjebb, nincs hová süllyedni, esetleg abban teljesedik ki hogy a pályákat is külön adják el.
22.
22.
rico88
#21: Szerintem lesznek benne ilyenek. Sőt, az alapban is lettek volna, pl. eredetileg mutatták volna, hogy mi történt a társainkkal Londonban:

http://www.youtube.com/watch?v=r3PQT4c_r7Q&feature=fvwrel

Csak valamiért ezt kivágták, és amilyen a játék vége szerintem sok dolgot hagytak még ki, amit bele akartak rakni. Szerintem a bővítéssel sok mindent helyre lehet tenni, még ha nem is mindent, hiszen a lezárás ugyan az marad majd. De pár magyarázat és egy epilógus sokat dobhat rajta.
21.
21.
HerodPK
Én csak sírok ezen....sajnos hatalmasat csalódtam .. és az a baj hogy ez csak bővítés ..de ami eddig nem klappolt a storyban az ezutan se fog hiába adnak hozza 10 perc + videót....... remélem nem olyan lesz azért -SPOILER : hogy kiderüljön hova is ment joker???.. hogy a nagy csata közepén shaperd felszólt.....he ugorj mar le a McDonaldsba nasiert......es akkor joker nekivágott de a relé felrobbant.. itt a vege fuss el vele:((( de valami ilyen lesz tuti:S
20.
20.
Atilorn
Egy érdekes észrevétel. Ez ugye 2 gb lesz. a Lair of the Shadow broker 1,5 gb volt. Ez most hogy. Lehet több minden lesz benne?
19.
19.
attila4545
#13: Minden egyes utalást megértek és még így is ennél nagyobb kalap szar csak a Neo Genesis Evangelion befejezése volt amit láttam.Én pl. nem hittem el ,hogy ez a befejezés újra pörgettem még kétszer ,hogy lássam az összeset de mindegyiknél egyre szarabb lett.Ezzel a bioware annyira elásta magát ,hogy ha elrontja DA3-mat akkor szerintem Kanadában az utcára vonulnak az emberek.(az a csoda ,hogy most nem tették)
18.
18.
Torque
Ettől a videótól kijött a Bullshit allergiám.
17.
17.
BryceHUN
#16: Sorry már írták. :3
16.
16.
BryceHUN
#1: Nem ez a nő volt akire te gondolsz az Jennifer "Hamburger" Hepler.
15.
15.
exonic
- új bejátszások és jelenetek a végkifejletben
- a döntéseink nagyobb súlyt kapnak (ezúttal remélhetőleg valóban – a szerk.)
- számos, nyitva maradt kérdésre kapunk választ, hogy a végkifejlet kielégítőbb legyen
- az epilógusban lesz utalás az ME univerzum jövőjére
- fontos tudni, hogy a játék befejezése nem változik meg, csak kibővítésre kerül
- az Extended Cut DLC-t a Cerberus bázis ostroma előttről kell játszani, hogy teljes pompájában élvezhessük
- az Extended Cuttal megnyílik az út a többszöri végigjátszások előtt, mivel számos más döntésekkel máshogy alakul majd a galaxis jövője (nem valami ilyesmi volt az ME 3 promó szövegében is? – a szerk.)
- a DLC közel 2 GB nagyságú lesz

Forrás: MassEffect.hu
14.
14.
rico88
#13: Az elégedetlenkedők nagy része tökéletesen érti a metaforákat és az utalásokat. Egyszerűen rosszul van megírva és felvezetve az egész, tele logikai bakikkal és még csak köszönőviszonyban sincs az eddigi részekkel. Ezeken kívül nagyon hiányzik egy epilógus, nem is fér a fejembe, hogy hogyan jutott eszükbe ezt kihagyni egy ilyen trilógia lezárásakor.

Remélem, hogy ez a DLC végre rendbe teszi a dolgokat. Ha értelmesen meg lenne írva és meg lenne válaszolva az összes kérdés, és tisztázva az összes logikai bukfenc akkor már nem lenne annyira pocsék a vége.
10.
10.
lolman598
#8: ott volt írva,hogy ingyenes
7.
7.
JoHnNiEE
#6: jah igazad van :D a hamburger az rémlett :D jennifer-jessica meg... érted :P
6.
6.
Archondelta
#1: Tudtommal az a nő Jennifer 'Hamburger' Hepler akar lenni, ebben a podcastben viszont nem ő beszél.
5.
5.
vytros
Attól hogy "elmagyarázzák" a végét szerintem nem lesz semmi sem rendbe rakva. Vágják ki az utolsó 5 percet a gyerkőccel és rakjanak össze egy normális kis epilógust.

Szerintem "egyszerűbb" lenne mint elkezdeni magyarázkodni és ragaszkodni...ehhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...