Még egy kis Tomb Raider gameplay

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 23.
  • Videó
Link másolása
A GTTV legutóbbi adása az új Tomb Raiderrel foglalkozott, s bár a húszperces műsorba jócskán jutott jelenet az elmúlt két E3 demóiból, azért akad eddig nem látott gameplay felvétel is Lara jövőre esedékes visszatéréséből. Új karakterek, fejlesztés és fejlődés egy helyen - csekkoljátok!

A töltelékanyagokkal dúsított Tomb Raider anyag itt leshető meg, a tisztított, vágott felvételt pedig alább találjátok - egyszer mindenképpen érdemes végigpörgetni az új jelenetekért, az angolul tudók még néhány értelmes gondolatot is elcsíphetnek a játékot fejlesztő Crystal Dinamics srácaitól. Újdonságból most ennyi van, de a készítők ígéretei szerint GamesComon és a Tokyo Game Shown még számíthatunk meglepetésekre! Az új Tomb Raider 2013. március 5-én landol a boltok polcain.

26.
26.
Robbie17
#22: Bejelentés előtti terv szerint úgy lett volna de nem lesz az, túlélő akció/kaland játék vagy mi lesz.
A hírek szerint nem lesznek "természet feletti" lények de a rejtély és misztérium szerepet játszik
25.
25.
sherex
24.
24.
sherex
#22: Én nem tudtam misztikus lényekről eddig se ...
22.
22.
biohazard rex
Nem úgy volt, hogy túlélő horror lesz, hogy lovagolhatunk és, hogy mindenféle misztikus lénnyel találkozunk? =( A másik, meg, hogy már most DLC? Több mint fél évük van, de már most DLC? o.O biztos kiszúrják a szemünket, vmi speckó fegyverrel oszt kész. >_>
21.
21.
Lyon
#18: Ezt ,mondja egy Xbox Live tag :D
20.
20.
gyerecske
Ez nagyon jó lesz.Messze van még március.
18.
18.
Birkazoli
#15: És aki meg szereti az buzi.
17.
17.
metercsiken
Azt azért meg kell hagyni,hogy igen pofás.

Kicsit én is jobban örülnék, ha lenne benne egy kincskeresgélős rész, de talán így is jó lesz!

Az Unchartet pedig ( jelenleg ) az ÁSZ! : )
16.
16.
Raatkainen
#10: Én nem akartam támadni ezzel a játékot, csak az eddigi bemutatott trailerekben elég sok ilyen jelenetet láthattunk. Lehet, hogy hangoztatták a nagy bejárható területeket, de az is lehet, hogy csak marketingtuma. Pl ott a Witcher 2, ami szerintem kiváló folytatás, de ott is beszéletek a nagy bejárható területekről, aztán az 1. fejezetet kivéve ez máshol abszolút nem volt igaz.
15.
15.
konor78
#6: Teljesen igazad van:az UNCHARTED KÚRVAJÓ !
És aki fikázza szerintem nincs is PS3-a.
14.
14.
sherex
#13: én nem mondom hogy klón mert szerintem az UC fényévekkel jobb és tényleg inkább indy :D De azért amikor még tudatlan voltam megkérdeztem egy pár embertől hogy milyen az Uc és mind azt mondták hogy olyan mint a TR meg az Indiana Jones keveréke
13.
13.
Quent1n
Stranger: Azt azért érdemes hozzátenni, hogy az UC-kben azért vannak logikai részek is igaz főleg az első részben és kicsit komolyabb a ellenfelek MI-je is mint a CoD-ban :D


sherex: Az Uncharted nem egy TR klón maximum az Indy filmekből merített kis életérzést. :) Teljesen más mint a TR széria.

gogolbordello2: Ebben a stílusban lehetetlen. Gondolj bele Lara beutazza a világot ezt nehéz normális sztorival sandbox-ba megoldani :) Muszáj egy-egy helyszínre fókuszálni, nem lehet korlátlan szabadságot adni vagy lehetne 4 BR lemezen :D

Nekem a régi TR-ek közül a 3 tetszett igazán, illetve az első két része, a többit untam az az igazság. Az UC széria pont azt adta amit a TR-ekből hiányoltam :)
12.
12.
sherex
#11: mindenkinek más az ízlése :P Nekem a régi TR olyan valótlannak hihetetlennek tűnt azért nem szerettem
11.
11.
Stranger
#6: Az Uncharted nem sok mindent másolt a régi TR-ekből. (Főleg a klasszikusokból). Annyi a hasonlóság h ereklyés-régészes mindkettő. Nekem nem tetszik az Uncharted, mert a CoD-hoz hasonlóan csak jó sztori, filmszerű, scriptelt játékmenete van. Nem mondom, hogy rossz csak az agyam nem azt a részét elégíti ki amit egy játéknak kéne, hanem azt amit egy film is csinál. Remélem így érthető. Szóval még1 egyedi játék a süllyesztőbe.
10.
10.
Robbie17
#7: Ott van a cikkben Crystal Dynamics, Eidos egy kiadó volt, ma már SQUARE ENIX a kiadó.
__
Folyamatosan hangoztatták eddig is hogy lesznek hatalmas bejérható területek, felfedezések nem tudom honnan jött ez az interaktív film...
8.
8.
sherex
#7: Az meglehet hogy az Uncharted az ultra EPIC de biztos vagy benne hogy ez sem lesz rossz. Szerintem nem akar ez uncharted klón lenni szerintem valami újat akarnak a szériában mivel a régi Larát már épp ahogy te írtad tökéletesítették az uncharted személyében .
7.
7.
Dark_Temptation
#6: lehet, hogy az uncharted másolt de tökéletesített! és ezt másolta most le az eidos vagy fogalmam sincs ki készíti. nagyon jól néz ki ez a játék! le a kalappal előtte de szerintem kevés lesz az unchartedhez.
6.
6.
sherex
#4: az uncharted másolta ezt és az UNCHARTED KÚRVAJÓ és remélem ez is az lesz
5.
5.
gogolbordello2
Én leginkább egy sandboxnak örülnék,tudom,hogy a TR játékok nem igazán az a stílus,de szerintem elég fasza lenne.
4.
4.
Stranger
#3: De az lesz, mert az kell a népnek. Éljen a sztori központú, scriptelt fos uncharted klón. Majd veszik is mint a cukrot.
3.
3.
Raatkainen
Remélem nem egy nagy interaktív film lesz az egész és adnak egy kis szabasdságot is a játékosank a felfedezésre meg egyébre.
2.
2.
azureknight0715
Jó játék lesz. Tetszik ez a változás. Bár jobban örülnék a 4. Részének a folytatàsának. Ismét egyiptom,csapdák, felfedezések és az igazi tomb raider hangulat.
1.
1.
KeXxX
Márciusban God of War: Ascension lesz asszem :) ezt majd későbbre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...