Nintendo: a játékosoknak sosem elég

  • Írta: InGen
  • 2012. június 24.
  • Hír
Link másolása
Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America elnöke úgy véli, fantasztikus a lelkesedés, amit a Nintendo rajongói mutatnak a cég termékei iránt, ugyanakkor úgy érzi, nagy a felelősség és a nyomás, hiszen a fanok sosem elégedettek. Bármit mutatnak, mindig többet akarnak.

Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America karizmatikus vezetője úgy véli, remek felhozatalt mutattak az E3-on, és örül annak, hogy hatalmas rajongótáborral rendelkezik a cég, ugyanakkora nagy a nyomás rajtuk, hiszen bármit mutatnak, a rajongók mindig többet akarnak. Elmondta, a játékosok évek óta azt kérdezik, mikor jön már új Pikmin, s most, hogy bemutatták, azt kérdezik: "Oké, de mi más van még?"


Szerinte a helyzet hasonló a Super Smash Bros. esetében is: a rajongók hosszú ideig kíváncsiak voltak, hogy a Nintendo számos ikonikus karakterét és világát nem lehetne-e felhasználni a verekedős anyagon kívül. Erre bemutatták a Nintendo Landet, és Reggie szerint a játékosok máris arra kíváncsiak, mi jöhet még ezután.

Ráadásul szerinte sokszor maguk a rajongók sem tudják igazán, miből lesz nagy dobás. Elmondása szerint a Wii Fitre sokan fujjoltak a megjelenése előtt, mégis 43 millió darabot adtak belőle - egyszerűen azért, mert a játékosokon kívül olyanokat is a gép elé csábított a program, akik egyébként nem játszanának.

5.
5.
Adon_trollface
Nekem csak egy 2D-s Metroid kellene!
3.
3.
KeXxX
Hallgassák végig a rajongókat, (akár fórumon, akár személyesen :D ha lehet) és tegyék meg azt amit kérnek. már amit lehet, és illene is a konzolba/hoz.
2.
2.
DON GONDOCS
Csak szépen sorjában, persze jó ha van miből válogatni, de azért legyen valami meglepetés kéőbbre is. Lesz itt bőven játék.
1.
1.
Gamelord
Hát igen, ilyen a biznisz, mindenhol ez van. Egyszerűen nem lehet olyan sok játékot olyan gyorsan fejleszteni, mert az a minőség rovására menne. Én is várok 1 metroidra, 1 starfoxra, 1 smbra, stb., és még várhatok is pár évet. Mondjuk ha jól tudom az SMB fejlesztésébe beszállt a NAMCO, szóval talán gyorsabban jönni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...