Két új képen a Call of Duty: Black Ops 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 25.
  • Képek
Link másolása
Nem tagadjuk, a mai napon nehezen tudjuk összeseperni a valamirevaló híreket - úgy látszik a játékkiadók marketingesei is fecskére vetkőzve süttetik a hasukat. Két új screenshot futott be a Black Ops 2-ből, de futotta még némi érdekességre is a PS Vitára érkező Declassifiedről is.

Igazából a PC-s verzió kinézetére vagyunk igazán kíváncsiak, hiszen a fejlesztők elmondása szerint fel lesz vértezve minden földi jóval és DirectX 11-es fícsőrrel, a dedikált szerverekről már nem is beszélve.

Olyannyira nagy a titkolózás házon belül a PlayStation Vitára érkező Call of Duty: Black Ops - Declassifiedről, hogy még a Treyarch sem tudja pontosan, hogy mely csapat hegeszti a kézikonzolos címet. A Spec Ops kampányra kihegyezett Declassifiedről vajmi keveset tudunk, sőt az Activision még a Treyarch orrára sem kötötte, hogy kinek a kezében összpontosulnak a munkálatok.

A Call of Duty: Black Ops 2 november 13-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A PS Vitás mellékág szintén az év végén láthat napvilágot.

44.
44.
Zakkantable
#42: ÉS?Ez a cod1 képek vagy nem?
Nem vagyok kíváncsi mivel mennyit játszottál van aki örül az új codnak.
Annak meg nem hogy a sok barom ide irkálja a faszságait hogy neki a cod 1 volt a kedvence akkor játszon azzal ahelyett hogy itt tölti az idejét és fikázza a sokkal értelmesebb codokat.HAHAHAHA
cod1 de menő van vagy egy minecraftos grafikája és ez volt a legjobb tulajdonsága...
Lehet fikázni de akkor azt tedd meg otthon a sarokban ülve a cod1 dobozát szorongatva és sírdogálva hogy a csúnya bácsik új codokat adnak ki mert nekik is meg kell élniük valamiből...


42.
42.
shifteeh
#36: amik jók voltak az a cod1, amit kb. 20x játszottam végig, multijába vagy 2000 órát beletoltam, meg a cod2, ami majdnem hasonló statisztikákat ért el nálam. az, ami ezek után jelent meg, csak vicc, és csakis azért kaptak esélyt létezni, mert az első két rész által felfuttatott Call of Duty nevet viselik...
41.
41.
Pharaoh
40#: Egyetértek! Cs-hez is van egy halom weapon skin! A CoD-okon évente annyit csiszolnak, hogy kerül bele egy két újj effect vagy a régieket csiszolják (elenyésző különbséggel) és újabb pályák, pár új fegyver, tehát technikailag nagyon keveset foglalkoznak vele (kb. olyan mint amikor a Sims-ben előre listázott bútorokból berendezel egy házat). A sztori meg a jelenetek és a multis újdonságok (az se túl sok) az más téma! A Half Life 2 2004-es (8 éves) játék és szebbek benne a karakteranimációk, az arcok, a vízeffekt, a tűz, majdnem minden!
39.
39.
Pharaoh
38#: Ha ötletekről van szó, szerintem a Deadlight, a Watch dogs, a The last of us, a The last guardian és a Beyond: Two souls minőségi játékok lesznek új ötletekkel és kreatív megvalósításokkal! (Ebbe a kategóriába sorolnám a már megjelent Portal 1-2., Heavy rain, Mirror's edge, Limbo címeket! Ezek mind kreatívak és új ötletekkel dolgoztak!) Sajnos én már a 50%-ban új játékoknak is tudok örülni, mert lassan nem lesz olyan mű, amely ne lopna valahonnan, azon felül, hogy bizonyos szempontokból kiemelkedik az átlag közül!
36.
36.
dragonair144
Nem tudom ti hogy vagytok vele de sztem ez a játék már nagyon nagyon modern ebben már nem nagyon érzem azt az igazi cod -ot a sztori miatt érdekel vagyis hát meg fogom ezt is venni de ez a játék szerintem már túlzás ... mint ha már nem is cod lenne hanem 1 modernebb crysis :P szerintem amik jók voltak az az modern warfare sorozat meg world at war és persze a black ops első része :) .
35.
35.
randall13
#34: Ááááááááááá, kiégtem xDD
34.
34.
ribizly
Egyébként sajnálatos módon azoknak van igaza, akik azt mondják, hogy átlóg az RPG a hátsó figurán, és nem a hátán hordja azt... :( Kicsit jobban megnézve látszik.
33.
33.
huszti
komolyan mondom, a call of duty 2 full grafikán szebbre képes mint ezek a fos új "cod"-ok...
31.
31.
Hardy
De szar, hogy lehet ilyen képeket közzé tenni? :D
30.
30.
#27: Vagy majd az új Medal of Honort!
29.
29.
AkosTorok88
#11: Én tudom melyik képről és fickóról van szó
27.
27.
Lorthirash
#26: na erről ennyit gyerekek ez a cod évről évre csak szarabb lesz :) még mindíg a cod4 a legjobb nekem aki újra vágyik az sztem meg probálja meg Bf3-at
26.
26.
Pharaoh
24#: Nagyíts rá és nézd meg jobban!
25#: A 6-os és 10-es kommentben egyetértünk veled! :)
22.
22.
giga321
ge*i ez undorító XD, keze átmegy a fegyveren , páncélököl a testén. Vicces.
21.
21.
KeXxX
#7: lol. xdd tényleg :D és meg a másik csávó kezét néztem, ahogy az ujja bele "csúszik" a ravaszba :D meg az első képen az a félre csúszott köröm... :D édes istenem.. szebb grafikája lesz mint az mw3-nak mi? (ezt a sok óvodásnak üzenem, akik mindig invelgetnek mw3-ban..)
20.
20.
Pharaoh
18#: De van csak az is belelóg a mellkasába!
19.
19.
l4cyk4
#18: Ha már itt tartunk akkor 2. kép 1. fickó a bal kéz mutató ujja átlóg a fegyveren. :)
18.
18.
Lacek896
1. kép 2. csávó kezében a fegyvernek vagy nincs válltámasza vagy csak nekem fura egy kicsit?

Amúgy meg rossz a címe a cikknek az kellene hogy keresd a hibát! :)

16.
16.
menjapipaba
A 2. képen a fegyveren mi az az ocsmány bump map?!!
15.
15.
Uhu123
Ezt most nem kötekedésből írom, de ez mi? Valami Free To Play budget lövölde?
Ezért van pofájuk 14.000 Ft-ot elkérni?

Másik: Én elsüllyednék szégyenemben, ha ilyen képekkel kéne reklámoznom a játékomat. De hát Kól of dyúti.
12.
12.
randall13
Grafikailag teljesen átlagos, hozza azt a szintet, amivel nem sorolhatjuk a legrondábbak közé, de semmi többet. Az RPG-s bugot meg nem sorolnám a legrosszabbak közé, a hülye is látja, hogy csak egy másik fegyver animja van hozzárendelve. Ez nem is bug, hanem inkább lustaság és/vagy még nincs kész az RPG-hez az animáció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...