Half-Life 2: Episode 3 conceptek érkeztek?

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 28.
  • Képek
Link másolása
A mai délelőtt a Valve-é lesz, erre készüljön fel mindenki. Egy rajongói magazin Facebook-oldalán bukkantak fel az állítólagos Half-Life 2: Episode 3 kiszivárgott koncepciós rajzai. A ValveTime állítása szerint soha nem tették volna közzé a képeket, ha nem lennének bizonyosak a valódiságukról.

A szivárogtató ValveTime letette a nagy esküt, hogy nem az volt a célja, hogy magukhoz vonzzák a látogatókat és soha nem tették volna közzé az alábbi concepteket, ha nem lennének teljesen bizonyosak azok valódiságáról. Szóval, minden jel szerint az alábbi tervek tényleg a Half-Life 2: Episode Three-ből származnak. Azért választották a Facebookot, mivel a saját oldaluk szervere nem bírta volna a terhelést, amit a tömegesen áramló rajongók produkáltak volna.

Amint az látható, az Episode 3 hathatós koncepcióváltáson esett át, Alyx is új fizimiskát kapott (popsija még mindig formás, szóval megnyugodhatunk). Az egészről süt némi szovjet utóíz, de reméljük csak jót tesz majd a hosszú évek óta készülő produktumnak. Mindez csupán pletyka, a Valve még nem kommentálta a szivárgást.

 

 

34.
34.
Bins
#33: http://half-life.wikia.com/wiki/City_17 Ez alapján több Kelet-Európai városból lett "összerakva" a játékbeli City17, és környéke, Ravenholm, Nova Prospekt stb. Bulgária, Oroszország, Ukrajna, Lengyelország, Románia, talán még Magyarországból is merítettek. Azt írják kicsit olyan mint a Simpsons család Springfieldje.
Egyébként személy szerint nem vagyok meggyőződve arról hogy ez egy Episode 3 lesz, és nem a HL3 előkészületei... Egy Episode 3-mal kicsit már elkéstek szerintem..
33.
33.
kopic
#31: Én is úgy emlékszem hogy lehetett találkozni cirill betűkkel.
32.
32.
kopic
#29: Hát sztem is, Alyx kinézete maradjon meg amilyen eddig is volt.
31.
31.
Hubert Cumberdale
#30: Főleg, hogy ha jól emlékszem, akkor sok helyen cirill betűkkel lehetett találkozni. Vagy ezt már csak én csaptam hozzá az emlékekhez? :D
30.
30.
alex512
#26: Úgy beszélsz mintha eddig ne lett volna szovjet miliője a Half Life-nak. A 2 rész városi részeinek nagyon is olyan érzése van.
29.
29.
Mortis
#27: Nem ez a gond. Nyugodtan lehetne ilyen egy északibb fekvésű helyszín, de a felhozott Alyx-modell lecserélése igencsak a felesleges kategóriában kóricál.
28.
28.
Moldren
Ennyi conceptet még nem kaptunk.
27.
27.
kopic
#26: Most miért ? Egyébként is az eddigi részek Oroszországban játszódtak.
26.
26.
Mortis
Miért olyan menő a szovjet millió, könyörgöm?

A Half-Life maradjon a maga által taposott úton, a megalkotott világában, a felvázolt karaktereinél s ne ugorjon egy nyakast a szükségtelen újításokba.
25.
25.
SCR3AMN00B
#24: Jaja most nézem a ruháját közelről, a sapkán látszik is a sarló meg a kalapács:P
Meg összehasonlítottam Chellt meg ezt a festett csajt, jó hogy más a grafika, ugye más a festés és a játékbéli motor így az orruk/ fej alakjuk lehet eltérő, tényleg annyi a különbség hogy más a szemszínük. De első ránézésre nekem semmi hasonlóság nem volt. Chellt bőven volt időm megvizsgálni róla is írtam házi dolgozatot:P
24.
24.
Teuton
#23: Semmi komoly, csak hülyeségek :P
1. Összefontam a ruszki ruházatot a Chell-es kinézetű csajjal
2. http://stalker.wikia.com/wiki/Gordon_Freeman (ha nem tudsz angolul: 2007-es Stalker shoc játékban /csernobili Zóna területe/ rátalálhat az ember Freeman holttestére)
3. egy hülye elmélet az enyhén furcsa képekre és környezet-dizájnra
23.
23.
SCR3AMN00B
#22: Pedig jó lenne ha megérteném mit írsz kár hogy nem játszottam az 1# Half Life-al. És akkor talán képbe lennék:/
22.
22.
Teuton
1. Portal - Aperture Science, Orosz kirendeltség
2. a játék végén Gordon a Zónában landol, ahogy 2007-ben megjósolták valahol
3. G Man egy impresszionista festményben tárolt minket az első rész végén és az epizódok közt, csak most felkelünk a festményen belül (lásd, pl a hatodik képet), és most próbálunk kikerülni belőle
21.
21.
p3ti
Sose értettem miért kell a HLre ennyit várni , pedig akkora sikere volt/van hogy szinte tömeghisztériába vannak az emberek tőle (ami vhol meg is érthető) . Borzasztóan nagyot ütne ha esetleg 2013 közepe felé ki adnák a folytatást . De a kép a csajról nagyon Portalos , lehet annak lesz vmi folytatás :)
20.
20.
Stranger666
#14: az de nagyon komoly lenne...
19.
19.
SCR3AMN00B
#14: Ez miből néz ki úgy?:D A csaj hasonlít rá vagy hogy érted?
17.
17.
SCR3AMN00B
Nagyon brutál lesz ha igaziak a képek és ha a Vave elismerte akkor nagy valószínűséggel azok. Már várom most kezdem el játszani nemsokára a HL2-t
15.
15.
Bugrisparaszt
Pedig már kezdtem elfelejteni, hogy én is mennyire várom ezt a játékot. Azért jó lenne ha nem 50 éves koromban adnák ki, mert akkor már lehet , hogy nem fog érdekelni.
Francokat! Csak tréfálok! Még szép , hogy megveszem. :p
14.
14.
DON GONDOCS
Úgynézki tényleg benne lesz a portal főszereplője.
13.
13.
drakecsaj
Megint be leszünk etetve, aztán semmi nem lesz :D
12.
12.
zoenn
#11: Őőő... Michael Jackson-szindróma?
11.
11.
Pigsy
"Alyx is új fizimiskát kapott"

Vicces. Elfeledték, hogy Alyx apja fekete, anyja pedig kínai?
10.
10.
Optimus Prime
Szerintem összehozzák, most a hó a menő.
9.
9.
LtGlove
Nekem tökmindegy, hogy fogják hívni, csak játszható legyen már végre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...