Multiplayerrel érkezhet a Ryse?

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 28.
  • Pletyka
Link másolása
Egy vezető programozó önéletrajza alapján olybá tűnik, hogy a Crytek többjátékos üzemmódot is tervez a kinectes Ryse-hoz, hiszen a nevezett úriember multiplayer térképeket tervezett a kardozós címhez. Elképzelhető, hogy a korábban single játékként bejelentett Ryse-ban online is nyomulhatunk majd.

A Ruffian Games vezető programozója többjátékos térképeket is tervez a Ryse-hoz, legalábbis a fickó önéletrajza alapján. A korábban a hazai Cyrtek Hungary boszorkánykonyhájában készülő játék belső nézetes, közelharcra kihegyezett akciójáték, mely kihasználja a Kinectben rejlő lehetőségeket.

A Superannuation értesülései szerint a fejlesztés oroszlánrészét a Cyrtek végzi, de a jelek szerint a multiplayer szegmens kidolgozását kiadták a Ruffian Games-nek, mindamellett, hogy a dinamikus közelharci helyzetekben is besegít a németeknek. Egy másik forrás is hivatkozik egy külső fejlesztésű projektre, "mely kihasználja az Xbox Live szerverplatformot és a Kinectet". Nem nehéz párhuzamot vonni a Ryse-zal.

Minden jel szerint a Crytek hamarosan bejelenti a Ryse multiplayer módját, annak ellenére, hogy kezdetben lineáris, single játékként hivatkoztak rá. A két dolog nem zárja ki egymást. Sem a Microsoft, sem a Crytek nem cáfolta azt, hogy nem lesz többjátékos móka a játékban. Reméljük van a pletykának valóságalapja.

2.
2.
csonti02
Remélem, hogy még ebben a generációban marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...