Februárban jöhet a Gears of War: Judgment

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 28.
  • Hír
Link másolása
Egy Microsofthoz közeli forrás megemlítette, hogy a Gears of War előzményeit feldolgozó epizód - a Judgment - 2013 februárjában landolhat a boltokban, számolt be róla a CVG. Eközben a játék designere, Cliff Blesziski elmondta, egy nyúlfarknyi Kinect-funkció sem lesz benne.

Érthető, hogy a Microsoft még nem közölte le a Gears of War: Judgment megjelenési dátumát a bejelentés pillanatában, de mérget vehetünk rá, hogy kőbe vésett időponttal rendelkeznek. A CVG magazinnal csevegett egy, a redmondiakhoz tartozó névtelen forrás, aki azt állítja, hogy az előzmény már 2013 elején, pontosabban februárban napvilágot láthat.

A hivatalos részletekre a július 12-15 között tartandó San Diego-i Comic-Conon számíthatunk. A 18 milliós eladott darabszámmal büszkélkedő sorozat naná, hogy folytatódik, a munkát az Epic Észak-Karolinai stúdiója és a lengyen People Can Fly végzi.

A fejlesztők fenegyereke, Cliffy B megerősítette, hogy a Judgment egy fikarcnyi Kinect-támogatással sem lesz felvértezve. Úgy látszik a hardcore élmények itt mindenek felett állnak, aminek lehet örülni, vagy nem. Az Epic-et egyelőre nem érdekli a mozgásérzékelős móka, talán azért, mert a nagy titokban készült, ám azóta törölt kinectes Gears mellékág nem ütötte meg a minőségi mércét.

7.
7.
COG gear01
Jah jobb lenne őszre jönne ki mert ha el rontják a fejlesztést nagy szivás lessz
3.
3.
Drazhar
Egyrészt dömping lesz, szóval ne akkor adják ki, másrészt ez túl gyors.... Jövő őszre jó lenne.
2.
2.
Ecetes sajt
Szerintem késni fog mint ahogy a harmadik rész is. No meg nehogy elkapkodják a fejlesztést, mert akkor rossz vége lesz...
1.
1.
kopic
Jobb lenne ha később jönne, mivel már így is sok jó játék érkezik 2013 elején.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...