Itt a Company of Heroes 2 első előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 28.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett hát, a játékból ugyan nem mutat semmit, de több mint kétperces előzetest kapott a Company of Heroes várva-várt második része. A 2006-os valós idejű stratégia talán a legjobb volt, ami feldolgozta a második világháborút, de a közvélemény szerint a folytatás lekörözheti.

A Company of Heroes 2 első előzetese a játékból nem mutat semmit, de a stílusa pazar, tűkön ülve várjuk 2013-at, mikor végre boltokba kerülhet az anyag. A trailer természetesen nem szalasztja el a lehetőséget, hogy hangsúlyozza: a 2006-os eredeti kiváló eredményekkel zárt annak idején, és a folytatásnak is minden esélye megvan a játékosok és a sajtó lenyűgözésére. Csekkoljátok!

21.
21.
randall13
#20: Ez valahogy nem jött át :\
20.
20.
Ooorky
#19: Cöcöcöcö, ugyan már emberek, minek adni az okost mikor nem vagy az :)
19.
19.
randall13
Cöcöcöcö, ugyan már emberek, minek átverni magatok :)
18.
18.
Ooorky
#14: Megvan a Men of War és a Company of Heroes is eredetiben, MoW-ot mai napig előveszem néha egy-egy coop multira, ezzel szemben a CoH 2 hónapig volt a gépemen... Nem véletlenül hasonlít CoD-ra a rövidítése, ugyanaz az árkéd gagyizuhatag rts köntösben.
17.
17.
romulan
#14: A Codename: Panzers, a Blitzkrieg, a Sudden Strike mitől is zs-kategóriás pontosan?
Játszottál is velük, vagy csak úgy látatlanba írogatsz hülyeségeket?
16.
16.
Cooper911
#14: Nana... A Blitzkrieg 2 pl nagyon jó volt. Tulajdonképpen a saját korában volt olyan jó és szép mint a COH, csak még nem ilyen pörgös pont elfogalalós volt hanem minden pályán megvolt az adott feladat.
A Heroes of WWII szintén olyan dolgokat vezetett be amit a mai napig kevés rts tud (elfogyó üzemanyag és lőszer, felvehető fegyverek, tárak stb.)
Szal ezt a kettőt nem ZS kategóriáznám le még akkor sem ha a jóval fiatalabb COH mellett azoknak tünik (hangsúly a tüniken van).
15.
15.
Cooper911
#6: Várós!

OFF
Nekem tetszett a 4es is. Megvolt annak is a hangulata és ha jól emlékszem volt benne multi. A Hidden and Dangerous 2 höz volt hasonló.
Desperados 1-2 meg a Helldorado is jók.
Commandos like game még a Robin Hood is.
http://www.pcdome.hu/jatek/1598/robin_hood_the_legend_of_sherwood_pc
14.
14.
randall13
#13: És őszintén, kit érdekelnek a zs kategóriás játékok? :D Még letölteni sem érdemes őket.
13.
13.
shifteeh
#12: codename panzers, rush for berlin, battle for the bulge, afrika korps vs. desert rats, d-day. ezek csak a magyar fejlesztések voltak. és akkor sudden strike, blitzkrieg, men of war, faces of war, soldiers: heroes of wwii. több most nem jut eszembe. persze minőségben egyik sem ér fel a coh-hoz, de nem is erről volt szó...
12.
12.
randall13
#10: Olyan sok azért nincs, hirtelen csak a men of war ugrik be, de az is eléggé garázs szagú. Szóval az egyetlen AAA-s 2.vh-s fps a CoH. Esetleg a R.U.S.E. :\ Akinek meg gagyi amerikai abrams tank kell vagy helikopáterek, annak ott a World in Conflict, vagy a nemrégiben kijött Wargame: Europian Escalation (ez utóbbi egy modern RUSE kártyák nélkül)
11.
11.
HerodPK
Az az igazság ha nem is nagy rétegnek szol de ez olyan cím amit igazan nincs miért fikázni....nekem is megvan az első része minden fel fajta kieggel és mai napig tolom:) meg a kampányt is újra újra mert nagyon jó , és kategóriájában pedig igazi minőség a hasonló címekhez képest:).. úgyhogy hajrá varjuk szeretettel:))
10.
10.
shifteeh
#3: második világháborús rts is létezik már annyi, mint a szemét, na és? :) de amúgy a wot is tényleg nagyon jó cucc
8.
8.
Ferrum
#6: Kár érte, most azt akartam írni, hogy ilyen játékokat kellene erőltetni, de gyorsan átfutott az agyamon néhány mostani sikercím, és rájöttem, hogy valószínűleg már bukás lenne. Kevesen állnának le pepecselni egy egy misszióval és a lehető legelegánsabban megoldani a feladatokat. igen, régen minden jobb volt :D
6.
6.
Killerbee
#5: Csináltak belőle utána vmi fps-t, strike force vagy milyen néven, de az már nem volt közelébe se a többinek. Legalábbis az 1-t meg a 2-őt nehéz überelni.
Hasonló van a Desperados, abból is az 1. rész, ami western ugyan, de nagyon jó, story, játékmenet, hangulat mind rendben van.
5.
5.
Ferrum
Kicsit off, de valamiért a commandos jutott eszembe, annak van újabb része a 3nál, vagy valami hasonló game? egyik nagy kedvencem a sok közül...
4.
4.
randall13
A trailer meg tök olyan, mint a cod5 átvezetői.
3.
3.
randall13
#2: Olyan játék már létezik, csak world in conflict a neve.
2.
2.
shifteeh
#1: pedig eljátszottam néha a gondolattal, hogy backhawk-ok hozzák be a behívható egységeket és abrams-ek fogják majd átlőni a mapot :D akárhogy is, legjobban várt játék nekem
1.
1.
Cuppak
Hála az égnek hogy a COH nem lett modern játék, szerintem nagyon fasza lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...