Hivatalos a The Expendables 2 játékadaptációja

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy játékot készít a Feláldozhatók 2 mozifilmből. A múlt héten kiszivárgott videó alapján ez már csak formalitás, mindenesetre a hír mellé kaptunk egy csokornyi képet is. A kooperatív cím nyáron jelenik meg PC-n, XBLA-n és PSN-n.

Nyáron kerül a mozikba Chuck Norris és a más akciósztárok főszereplésével készült Feláldozhatók 2 című mozifilm a Lionsgate és a Millennium Films jóvoltából. A Ubisoft hivatott arra, hogy videojátékot készítsen a filmből: franciák egy letölthető, kooperatív mókára kihegyezett produktumot hoznak el nekünk. Osztagunkkal az lesz a feladatunk, hogy egy rendkívül fontos, elrabolt milliárdost mentsünk meg a gonoszoktól, ám a helyszínen elszabadul a pokol. A The Expendables 2 "a tesztoszteron és a kerozin robbanásveszélyes keveréke". Hűha!

A játék 3 fős offline és online kooperatív módot is tartalmaz, megjelenése idén nyáron esedékes PC-n, Xbox Live-on és PSN-en.

5.
5.
Dreadlox
az első film egyenesen pumpálta az adrenalint a második is vaószínűleg, és pont a játék az ami egy fos commandosszerű dologba merül ki? hát minimum egy gears of war-os hentelde lehetne
4.
4.
jardo
Hű. Akármennyit is szidták sokan az első filmet (és szidják már most a másodikat), nekem bejött az első rész és várom a második filmet is. Múltkor tökre megörültem, hogy jön ez a játék, de most csalódtam. Az nem lenne baj, hogy nem dobozos játék, hanem csak Live, de én alapból nem bírom ezeket a felső nézetes akciójátékokat. Inkább lett volna egy sima TPS, annak én jobban örültem volna. Az értékelésekre mondjuk kíváncsi leszek (bár van egy komolyabb fogadásom, hogy akármilyen is lesz, rosszabb kritikákat fog kapni...), de jelen pillanatban nem érzem úgy, hogy nekem ezt meg kellene majd vennem.
2.
2.
D5000
A férfiaknak a bal heréjük általában nagyobb, mint a másik!

Chuck Norrisnak mind a kettő nagyobb, mint a másik!
1.
1.
shifteeh
nyilván ez is olyan kabaré lesz mint a film :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...