Családbarát LEGO MMO-n dolgozik a Funcom

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a LEGO Universe csúfosan leszerepelt, valaki még lát potenciált egy LEGO MMO-ban. A The Secret Worldről, az Age of Conanről és az Anarchy Online-ról ismert norvég Funcom a LEGO Minifigures márkát dolgozza fel, és egy böngészőben futtatható, leginkább fiataloknak szánt anyagot dob majd össze.

Noha témaválasztása okán az új LEGO MMO nem igazán üti meg az ingerküszöbünket, a fejlesztő személye mindenképpen érdekes, hiszen a játékért nem más felel majd, mint az Anarchy Online-t, az Age of Conant és a The Secret Worldöt is tető alá hozó Funcom. A norvég cég a minap jelentette be, hogy MMO-t hegeszt a LEGO Minifigures alapján.

A LEGO Minifigures napjaink legkelendőbb hagyományos játékszériája, a termékvonal lényege, hogy aprópénzért mindenféle egyedi karaktert vásárolhatunk, ráadásul gyakorlatilag bárhol, nem kell elbattyogni a tasakokért a játékboltokba. A licenc most a Funcomé, a norvégok a jelenleg is több millió egyedi látogatót vonzó minifigures.lego.com weboldalra szánják az alkotást.

Nem nehéz kitalálni, hogy az MMO középpontjában a karakterek testreszabhatósága áll majd; a Funcom a cím fejlesztése során a könnyű hozzáférhetőséget tartja szem előtt, ennek megfelelően, főleg a kisebbek találhatják meg a számításukat a projektben. Legutóbb a NetDevil készített LEGO MMO-t, a LEGO Universe viszont csúfosan leszerepelt.

11.
11.
dragonair144
Nah elre kíváncsi leszek :P
10.
10.
MoRT2195
#8: Nem volt rossz, de nagyon kevesen játszottak, így kénytelenek voltak a szervereket leállítani. De a legjobb MMO azért túlzás.

Én kíváncsian várom ezt, de a Funcomtól nem várok sokat...
9.
9.
biohazard rex
#8: Not sure if Trolling or just young... o.o?
8.
8.
Moldren
Csúfosan leszerepelt a Lego Universe? Szerintem a legjobb MMO volt.
7.
7.
Erről az jut eszembe, hogy már megint lego és már megint mmo ... Miért hiszi minden hülye játékfejlesztő, hogy social network az egyetlen járható út és ha valami igénytelen szar, azt majd eladják legónak és ráfogják, hogy hű de baró, mert van benne három fingós vicc ??? :(((( Dolgozni, gondolkodni már senki nem szeret ? :(((
6.
6.
Gt17
Ha jól tudom a lego universe a lego csoport legnagyobb befektetése/bukása volt,nem hiszem,hogy ezt erőltetni kellene,én sem azt akartam volna,hogy 4-5 évesen megveszek egy legofigurát ONLINE...úgy hülyeség ahogy van...
5.
5.
Ice007
Én szívesebben látnék egy marvel univerzumból készített lego játékot. Valami hasonlót mint volt a Marvel Ultimate Alliance csak legosan. Most a lego batman 2-ben kaptunk egy kis ízelítőt a dc univerzumból is.
3.
3.
DON GONDOCS
Azért a LEGO City: Undercover még kíváncsi leszek, de egy mmo az már nagy falat.
2.
2.
Onegesius
hát ez egy kalap kakika lesz úgy néz ki. Én imádom film-könyv-történet alapú Lego-kat, de ez, meg az előző.... pff...
1.
1.
Hardy
Jó most már elég a LEGO-ból. Itt a Batman 2 király + Gyűrűk ura később, elég most már... :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...