Androidon is játszható a Final Fantasy III

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Androidos okostelefonokra és tabletekre is megvásárolható a Final Fantasy III. No persze nem az eredeti változat, hanem a remake, de nem is sajnáljuk: a korábban megjelent kiadások alapján remek programmal van dolgunk, ha túltesszük magunkat a szokásosnál borsosabb áron, remek mókában lesz részünk!

A Final Fantasy III eredeti változata 1990-ben jelent meg, kizárólag Japánban vált elérhetővé, ezért nem elképzelhetetlen, hogy többeknek kimaradt a harmadik kaland. A Square Enix ezt a játékot dolgozta fel 2006-ban: a felújított változat az eredetihez képest 3D-s grafikát és vadiúj intrót tartogatott többek között a rajongók számára, a különbség óriási, persze több mint 15 év távlatában talán ez nem meglepő.

A remake először Nintendo DS-re, majd iPhone-ra jelent meg, most már pedig androidos telefonokon és tableteken is játszható. A program 172 MB-ot nyom, 16 dollár fejében tölthetjük le a Google Playről - legalább 2.2-es Android operációs rendszerre van szükség a futtatásához. A játék legközelebb PSP-n teszi tiszteletét, a hírek szerint szeptemberben számíthatunk a premierre.

8.
8.
abydos
#6: A kalózok általában nem élték meg az öregkort, sőt, előszeretettel felakasztották őket.

You are a pirate ^^
7.
7.
myrte
Grafikailag történt ráncfelvarrás, lehet hogy több mentési pontot is kapott a játék.
Hirtelen így a 4000 Ft soknak tűnik érte, de ne felejtsük el, hogy 40 órás játékidővel kecsegtet. Nem egy 5 perces sodoku rejtvény.
6.
6.
briandoggyka
Do what you want cause a pirate is free
You are a pirate

Ya Har fiddely dee
being a pirate is alright with me
Do what you want cause a pirate is free

You are a pirate
5.
5.
Naridar
DS-re is kijött ugyanez a változat, az pedig emulálható. Az a legnagyobb baja, hogy sokkal nehezebb, mint bármelyik másik FF (talán a 4 DS-es változatát kivéve) és a mentésrendszer nagyon körülményes, rengeteg időt el lehet bukni egy game over-rel (ami elég gyakran következik be), mert csak a világtérképen lehet menteni, illetve van egy gyorsmentés opció is, de az betöltéskor törlődik. Egy-egy mentési lehetőség között gyakran több órányi játékmenet van és sajnos egy rosszul indított csata elég hogy egy frissen gyógyított csapatot nullára írjon. Ráadásul még phoenix down-okat sem lehet venni sehol, revive varázslat pedig nagyon későn áll majd csak rendelkezésre.
4.
4.
Sun9us
Túl drága... Most hétvégén a Space Marine fele ennyibe kerül a Steam-en.
3.
3.
Ooorky
Játssz az eredetivel emulátoron, az ingyé van.
2.
2.
abydos
Mégse, ez rohadt drága :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...