Kosárlabdával jön az NBA 2K13 gyűjtői kiadása

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha csak limitált példányszámban lesz elérhető, és talán ide nem jut el egy darab sem, mindenképpen impozánsnak tűnik az NBA 2K13 gyűjtői kiadása. A Dynasty Edition a szokásos játékbeli extrák mellett egy kosárlabdát és egy fülhallgatót is tartogat a vásárlók számára.

A 2K Sports-féle NBA sorozat az utóbbi időben rendre 5 milliós eladásokat produkál, a sikerre pedig az NBA 2K13-nak is megvan minden esélye - igaz, idén már konkurens is érkezik az EA Sports jóvoltából, érdekes lesz látni, mennyire borítja majd fel a két év alatt kialakult dominanciát a rivális cég új játéka.

Az NBA 2K13 még jobbnak ígérkezik, mint elődei, ráadásul a 2K Sports minden területen összekapja magát, a most bejelentett Dynasty Edition például kifejezetten impozáns gyűjtői csomagnak tűnik - kár, hogy limitált példányszámban lesz hozzáférhető, és csak bizonyos terjesztőkön keresztül. A 100 dolláros csomagban ugyanis a játék lemezén kívül egy Spalding kosárlabda és egy Skullcandy fülhallgató is ott figyel majd, sőt egy All-Star DLC-t is kapunk a Sprite-tól, a fanatikusok markát pedig egy kosárlabda mintájú kontrollermatrica is üti.

A Dynasty Edition október 5-én jelenik meg a standard csomaggal együtt, csak és kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra lesz elérhető. Szurkoljunk, hogy ide is jusson belőle!

5.
5.
BrendOoN
#2: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41CQ2dPd4%2BL._SL500_AA300_.jpg

Valamelyik részhez valamelyik magyar bolt ilyet adott előrendelői ajándéknak. Egy zöld színű 2006-os VB labda, amelyre egy XBOX felirat van.
4.
4.
Dontrip
Én jobban várom az NBA Elite 13-at. Sose tudott megfogni az NBA 2K-sorozat, de ha lenne ilyen kiadás Magyarországon biztos beszereznék egyet. :D
3.
3.
Hardy
#2: Várjál, ha kapunk egyáltalán ilyen csomagot...
2.
2.
strike19
100 USD megér ez a csomag.Csak nálunk 2x-er ennyiért fogják árulni.
A Fifához is nem csöves DLC-t kéne csomagolni ,hanem Tango 6-ot vagy Kaput! :D
1.
1.
Ghost16
Az egy Skullcandy Ink'D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...