Új trailert kapott a Monster Hunter 4

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 1.
  • Videó
Link másolása
A tavalyi Tokyo Game Show óta nem hallottunk a Monster Hunter negyedik részéről, a minap azonban a Capcom megtörte a csendet: új trailer érkezett a 3DS-exkluzív folytatásról, ráadásul egyúttal a japán megjelenési dátumra vonatkozóan is kaptunk támpontot. Csekkoljátok!

A Monster Hunter 4 kizárólag Nintendo 3DS-re készül, és támogatni fogja a konzol Circle Pad Pro kiegészítőjét, hogy a szörnyhentelés maximálisan kényelmes legyen. Ennél többet sajnos nem tudunk a programról, de a minap befutott egy új trailer a játékról, amiből viszont az a nem elhanyagolható, de azért mégis nyúlfarknyi infó kiderült, hogy Japánban 2013 tavaszán várhatjuk a megjelenést. Íme!

13.
13.
markoci555
nekem sem jön be, de azért nem az a típus hogy nem játszanék vele, nem rossz annyira, de pl. a szörnyek közül nekem csak 1 tetszett, csináljanak inkább sima dinósat:)
11.
11.
nero66
#9: Nintendo 3DS-től mit vársz?
9.
9.
altF4
Távol álljon tőlem hogy szarozzak valamit, meg nem is vagyok egy grafika buzi, de ez valami ritka csúnya. Kb. olyan a grafikája mint egy régi PlayStation egyes játéknak...
8.
8.
DON GONDOCS
Egész jól néz ki, szörnyeket aprítani még mindig jó dolog :)
7.
7.
shatterhand
#5: Ez az a sorozat ami japánban meg tud dobni akármilyen gép eladását.
6.
6.
Jiijo
#5: Úgy bírom az olyan embereket, akik szaroznak valamit, de nem írják le az okot, hogy miért. :D
5.
5.
deathdave42
nem is lenne rossz, ha nem lenne ez egy kalap szar :D:D
4.
4.
Merchard
hát ez valami ritka undorító
3.
3.
nero66
#2: akkor majd megveszi japánból... :D Én azért egy Wii-s MHT folytatásnak jobban örülnék... A 3-al a mai napig játszok. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...