Marvel játékon dolgozik a High Moon Studios?

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 3.
  • Hír
Link másolása
Közös bejelentésre készül a Marvel Video Games és a legújabb Transformers játékokat fejlesztő High Moon Studios, amire a jövő heti Comic-Conon kerülhet sor. Egyelőre még találgatni sem tudunk a nagy hír tárgya kapcsán, de az illetékesek biztosítottak róla minket, hogy letesszük majd a hajunkat.

A Transformers: War for Cybertron hosszú ideje az egyik legjobb Transformers adaptáció volt, imádnánk, ha a játékot fejlesztő High Moon Studios más cím esetében is meg tudná ismételni ezt a bravúrt. Ha minden jól megy, az esély meglesz rá, ugyanis a csapat és a Marvel Video Games közös bejelentésre készül a jövő heti Comic-Conon.

A hírre a képregényes találkozó programfüzetéből derült fény, arról már nincs információnk, hogy miről beszélnek majd az újdonsült partnerek, csak azt tudjuk, hogy "nagyot fog durranni" - elvileg előfordulhat az is, hogy nem játékot mutatnak majd be, de egyelőre minden jel erre mutat, legyünk optimisták!

A Marvel Video Games egyébként az Avengers: Battle for Earthöt és a Marvel Heroes MMO-t is kiállítja majd a rendezvényen.

6.
6.
dante92
"az illetékesek biztosítottak róla minket, hogy letesszük majd a hajunkat. " Nagyon helyes, úgyis rég voltam fodrásznál, ebben a hőségben nagy hajjal meg kipukkanik az agyam.
5.
5.
Drazhar
Ezek a srácok csodát tettek a Robotokkal is, úgyhogy részemről bizsergős ez a bejelentés :D
4.
4.
Mortis
Polgárháborúban játszódó RPG, saját hőssel .Hijjááá!
3.
3.
Yanez
Ejj de izgi,hűűűűűűűűűűűűűű!!!!
2.
2.
Bandee0817
Avengers game adná :O
1.
1.
DON GONDOCS
Mindegy milyen képregényhős(ök) lesz az áldozat, csak hozza aszt az elvárható színvonalat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...