8 GB hely kell a Halo 4 többjátékos részéhez

  • Írta: InGen
  • 2012. július 3.
  • Hír
Link másolása
A 4 GB-os konzolt, vagy korábban a merevlemez nélküli gépet vásárlók egy része valószínűleg már régóta átkozza a percet, amikor így döntött. Nem csak, hogy egyre több hely szükséges a különböző patcheknek és DLC-knek, lassan már a játékok bizonyos részei sem működnek megfelelő mennyiségű hely nélkül.

Jogosan feltételezhették a "kisebbik" Xbox 360 modellt, vagy korábban a merevlemez nélküli konzolt vásárló felhasználók, hogy ugyan sok tartalmat nem fognak tudni letölteni az Xbox Live-ról, játszani azért feltételezhetően tudnak majd. Nos, ez a Halo 4 esetében csak részben lesz igaz.


A Microsoft ugyanis bejelentette, hogy a Halo 4 többjátékos részéhez legalább 8 GB szabad helyre lesz szükség, vagy merevlemezen, vagy pedig USB-s meghajtón. Azt ugyanakkor gyorsan hozzá is tették, hogy a sima élmény érdekében inkább a vinyó ajánlott.

Szóval, amíg számoljuk a napokat a megjelenésig, és közben az új élőszereplős előzetesekre folyatjuk a nyálunkat, ideje lesz gondoskodni a helyről is.

28.
28.
NinjaNorb
#26: Sztem az is hozzátesz az élményhez hogy van jó pár nagy harctér ahol tankok zúzzák egymást meg talán az is hogy nincs szarrá scriptelve az egész játék és nem 6folyosóbol áll a pálya de hát a cod biztos hogy jobb mert ezekre a dolgokra nincs szükség:D
27.
27.
givi6
Külső wincseszterről futtatok mindent! bekaphatja az Xbox.
26.
26.
Avander
Igenis nagy különbség van a Halo és a Cod vagy a BF között. Rengeteg. Nem csak lövöldözésről szól, mint a COD vagy más. Egy egészen egyedi világa van, ami utánozhatatlan, és ha úgy ismernétek ahogy én, tudnátok hogy az ilyen "csak mész és lősz" típusú kis fingok mint a COD nyomába se ér. És ezt úgy mondom hogy a Cod-al is játszottam éppen eleget, nem csak videóról láttam pár másodpercet. De az olyanok, akik még nem játszottak vele, vagy ha igen de akkor is csak épp hogy, azok nem fogják megérteni, akár hogy is erőlködöm.
23.
23.
alexcargooo
#18: honnan tudtad?amúgy meg szerintem egy BF3 vagy Elder Scrolls nagyobb szám mint egy Halo

#20:
1. nincs xboxom(nem is akarok) így értelmetlen dolog lenne
2. az életért sem venném meg tizenezrekért csak azért mert Halo a címe
21.
21.
Giga0509
Hát ez most pont nem izgat,de remélem nem sűrűn lesz ilyesmi...
20.
20.
p3ti
#16: Ostoba kérdésre , ostoba válasz : menjé vegyed .
19.
19.
robogo98
Az a legjobb gamr nekem gyüjtői kiadásom van az összes részből
18.
18.
Hubert Cumberdale
#16: Mér neked mi a nagy szám? Hello kitty kalandjai?
17.
17.
kopic
http://www.xbox360achievements.org/news/news-12141-Retailer-Quiz-Reveals-Fresh-Halo-4-Details.html
16.
16.
alexcargooo
mi a f@szom ilyen nagy szám ebben a Halo-ban??lövöldözés az egész...ennyi erővel akkor már veszek egy codot vagy egy bf-et...
15.
15.
robogo98
Kulonben 6 ezerért kapsz egy 20 gb s vinyot es egy froza 3 t
13.
13.
MadDragon
#8: Hát nem tök mindegy, mert az Xbox-os vinyók sokkal drágábbak, mint a PC-sek. Persze meg lehet csinálni, hogy elfogadjon egy notebook merevlemezt is...
12.
12.
KeXxX
Így ilyen formában a játékosokkal basznak ki... tettek volna bele akkor blu-rayt.
11.
11.
Starkiller89
#8: Sima notebook hdd vesztek, tökéletesen működik...
10.
10.
strike19
Most az Xbox slim 4gb nem örülnek.
9.
9.
markoci555
gazdagéknál: nem kell kiakadni, meg nem túl sok, de én nem tudok terrás tárhelyet elképzelni a közeljövőben a tulajdonomban
8.
8.
Obiwan HUN
Azért az 1-2 terrás vinyók világában nehogy kiakadjunk már csirke 8 GB-on!
Tökmindegy, hogy PC vagy konzol!
5.
5.
Necreon
#3: Ami azt illeti én jelenlegi generációs konzolt már nem is vennék, megvárnám a következőt. Akartam én is még tavaly ilyenkor, de meggondoltam magam és PC-be fektettem a pénzem. A következő konzolgeneráció tervben van egyébként.
3.
3.
alex512
#2: Azért aki az utóbbi években vett gépet, vagy külső vinyót aránylag alacsony áron már terrás cuccal van felszerelkezve. Na ott az a 20+ giga egy vicc, mikor akár több ezer gigát tudsz tárolni. Xboxon ez sokkal fájóbb sztem. Én is pl kezdésnek egy 4gb-os slimet néztem ki magamnak mondván h úgyse kell feltétlen telepíteni a játékokat, de ezek után már nem tudom h érdemes-e megvenni. Jó h ritka az ilyen megkötés xbox-nál, de nem lehet tudni h később nem válik-e általánossá a komolyabb next-gen közeli játékoknál.
2.
2.
DON GONDOCS
Manapság xboxon ez a szabadhely a vinyón, nem lehet probléma, mint pc-n a 20 gigás+ játékok
1.
1.
Hubert Cumberdale
kik azok a váráslók? lovak akik várnak valamire?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...