Tölthető a Resident Evil 6 demója

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 4.
  • Letöltés
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap befutott az új Resident Evil kipróbálható változata, azonban egyelőre nem érheti el mindenki: a letöltéshez szükséged lesz egy Xbox 360-ra és a Dragon's Dogma egy kópiájára, amiben megtalálod a kulcsot az aktiváláshoz. A többieknek két hónapot kell várniuk.

Tegnaptól tölthető le a Resident Evil 6 demója, azonban egyelőre csak Xbox 360 platformon, és kizárólag azon felhasználók számára, akik megvásárolták a Dragon's Dogmát. A kipróbálható verzió természetesen nem marad örökké exkluzív, de a többieknek a szokottnál is többet kell várniuk az újdonságra: ha minden igaz, 60 nap múlva válik elérhetővé a demó a számukra.

A Resident Evil 6 három kampányra és sztoriszálra épül, a demó mindegyikből tartalmaz egy-egy pályát. Leonnal az Ivy University kampuszát járhatjuk majd be, Chris Redfield Kínába látogat, míg Jake Muller Kelet-Európába indul zombivadászatra. Az új Resident Evil egyébként október 3-án jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbo 360-ra, ezeket a verziókat később követi majd a PC-s átirat.

Köszi, galbalazs87 és megalonagyix!

17.
17.
koffein
#5: engem is érdekelne a dolog pm-ben köszi
16.
16.
samatagrav09
Most akár keresztre is feszíthettek de ez a Microsofttól nálam már a zsidóság felső foka mert nem ilyenekkel kéne vevőket szerezni.
15.
15.
SLi
#14: oké, ezek szerint csak nekem nem volt egyértelmű, azt hittem félre értetted a hírt, de most már tiszta.
14.
14.
kharami
#13: Nem érted papi változatlanul! itt azon van a hangsúly, hogy aki nem veszi meg a játékot az várhat egy szaros hugyos demóra:S:S:S Mikor régebben tonna szám szarták ki a demókat, amit megsúgok rohadt könnyű elkészíteni, és manapság meg alig alig, holott a fejlesztési idő 2x rövidebb és 10x szarabb játékok jönnek ki...! És akkor csodálkoznak a warez miatt.... nade ez már más téma! A lényeg, hogy bsszák meg!
13.
13.
SLi
#11: csak a te kedvedért:
"Mi a szarnak hozzá az a dogma teljes játék!" ------> semmiféle teljes játék nincs a demóhoz
"Már demóm se lehet ha nem fizetek....!" ------> nem kell fizetni a demóért, sőt nem is lehet fizetni mivel nem is árulják. 60 nappal később bárki számára elérhető lesz, teljesen ingyen. azt csak remélni merem h senki nincs olyan idióta hogy megvesz egy teljes árú játékot egy ingyenes demóért.
Egyébként teljesen segítő szándékkal írtam de mindegy...
11.
11.
laktaz
#10: Nem igaz mit nem értettél a 3. kommentben.... Jól írta le, te értetted félre..

Egyébként a RE6 is hasonló lesz az eddigiekhez, kicsit unalmas... de majd még meglátjuk javul-e valamit a színvonal...
10.
10.
SLi
#3: A teljes játék, Dragon's Dogmához jár a RE 6 demó, és nem fordítva, illetve nem kell fizetni a demóért, csak várni 60 napot, de ez mind benne van a cikkben.
9.
9.
NinjaNorb
nagyon jó lett csak a kamerának nem kéne ilyen alacsonyan lennie futás közben nekem személyszerint Jake kampánya jött be a legkevésbé ha abból fog állni az egész hogy kerget az a dög az nem lesz túl szórakoztató a többi viszont nagyon király volt:D
8.
8.
krisztian66666
Inkább kivárom a megjelenést, és akkor megveszem....
7.
7.
NemTudomMiLegyen
Jóféle lett a demo, de, hogy minek kellett ehhez a Dragon's Dogma, majd biztos emiatt megveszem.
6.
6.
kharami
#5: engem érdekelne, mert nagyon kiváncsi vagyok a demóra, és semmi kedvem beszerezni ezt a dogmát!:S
5.
5.
NinjaNorb
Ha valakit érdekel tudok 1 honlapot ahonnan boxra le lehet tölteni és nem kell hozzá se flash se semmi csak ki kell írni 1 dvdre PMben elküldhetem a linket
3.
3.
kharami
Mi a szarnak hozzá az a dogma teljes játék! Komolyan nem értem már ezeket a húgyagyú embereket! Már demóm se lehet ha nem fizetek....!
2.
2.
DON GONDOCS
Legalább mindenki kipróbálhatja
1.
1.
KeXxX
ps3-ra nem lesz demó?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...