Pletyka: már készül a Race Driver: GRID 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 5.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan a Codemasters évek óta hangoztatja, hogy igen, lesz folytatása a Race Driver: GRID-nek, egyelőre semmi jele nincsen annak, hogy ez valóban így történik majd. Pontosabban éppen csak jelei vannak, most is azt pletykálják, hogy a brit kiadó-fejlesztőcég gőzerővel hegeszti az új részt.

A Race Driver: GRID meglehetősen népszerű volt 2008-ban, a rajongók azóta követelik a Codemasterstől, hogy készítsen folytatást, ám a britek csak nem akarnak - ugyan minden évben hallunk egy-egy pletykát, hogy jön a második rész, sőt 2010-ben a cég több ízben is elárulta, hogy számolnak a GRID 2-vel, egyelőre semmit nem láttunk a játékból.

Talán majd most. Az Official Xbox Magazine információi szerint a Codemasters "GRID-csapata" gőzerővel dolgozik a második részén, és a játék megjelenése valószínűleg az F1 2012 után lesz esedékes. A Forma 1-es anyag szeptemberben landol a boltok polcain, ha úgy kalkulálunk, hogy a Codies idén év végén vagy a jövő év első felében ki akarja adni a GRID 2-t, valamikor a következő 1-2 hónapban jöhet a bejelentés. Kíváncsian várjuk!

22.
22.
csoki0619
#6: Azt azért nem mondanám h csak ebből élnek!Ott van pl. az Overlord!Mondjuk abból is mind a 2 része nagyon szerethető volt!Bár szerintem, arról már le is mondhatunk h lesz folytatás, mivel nem sokat hallani 3. részről, annak ellenére h ötletesre sikerült!Ezzel csak azt akarom mondani, h jók "lehetnének" ők másban is,csak hát a mai kiadók félnek kipróbálni új dolgokat, inkább a kitaposott utat választják(sajnos)!
21.
21.
szpal
A Grid számomra megtestesítette az autós játék fogalmát. Biztosan sokan mást szeretnek, de nekem egyszerűen letehetetlen volt. Nem voltam nagy multis, de ezzel száz órákat töltöttem. (persze idióták itt is voltak...szembe a többiekkel és társaik)
Remélem nem lesz csalódás a folytatás.
20.
20.
Macifasz
#17: Pedig nem hangzik rosszul. És nem kevés újrajátszási faktorral rendelkezne. :-D Fogalmazd meg egy levélben, és küld el nekik, hátha...pár év múlva. :-D
18.
18.
kharami
ha igy van, akkor véééééégre!
17.
17.
Cooper911
#8: Szerintem meg jól összegyúrhatnák a grid-et meg a dirt-et meg az F1-et egy nagy mmo-ba ahol mondjuk gokart versenyzőként indulsz aztán te döntöd el, hogy rally, rallycross, túraautó, formula autó, roncsderby, stb vonalon mész tovább és a csúcs az F1 lenne.
Tudom tudom ébredjek föl :)
16.
16.
VidZ
Felesleges előre bármit is jósolni. Készítik, örüljünk neki, de felesleges abba belemenni, hogy milyen lesz, jobb vagy rosszabb. Majd ha már...
14.
14.
Cooper911
#13: +1.
Ne legyen igazad! :)
13.
13.
lackosor6
Gőzerővel dolgoznak a játékon: frissítenek kicsit a motoron, amivel már a sokadik címüket adják ki, keresnek vmi Block-hoz hasonló niemand versenyzőt, aki a játék (kud)arc-a lehet...Nagyon szerettem az előző részt, számomra a legkedvesebb arcade autós játék, de a második résztől előre félek! Összecsapott, sztárolós, mézes-mázos giccsparádét várok tőle kevés pályával és nulla kihívással, de ne legyen igazam!
10.
10.
shifteeh
#4: kezdjünk el inkább sírni már most, hogy jaj, biztos sz@r lesz? minek? és akkor is mi van? nem veszem meg, nem játszok vele, kész. még mindig több esély van rá, hogy jó lesz, mint akkor, ha ki se adják. azt hiszem, veszteni valónk nincs.
9.
9.
Maxxer
Jólene ,az 1része ,mai napig a gépemen van ,több száz órát öltem ,már bele.demég mindig szívesen játszom ,ezt a játékot egyszerűen rám szabták ,imádom mindenét.
2,-ik rész, remélem úgyanilyen írányitással jelenik meg ,grafika gondolom szebb lesz ,kocsiból remélem úgyanennyi vagy több ,pályákból várok egyedül többet,mert a grid.-ben igen kevéske volt.
8.
8.
sikwitit
Én úgy hallottam, hogy évente fogják váltani egymást a Dirt és a Grid részek, hogy mind két rajongótábor megkapja a magáét, de sajnos nem így lett. Számomra a Grid mindenidők legjobb autós árkád játéka (9.45/10). A multi részről meg annyit, hogy megállapodást kötöttek a gameranger -el és ingyen játszható. Szóval, ha regelsz a gamerangerre és megvan a game, akkor már tolhatod is mással.
7.
7.
shatterhand
Egyébként én sose hallottam,hogy készülne. Mindig (szó szerint) , mindig elmondták,hogy mennyire örülnek a sikernek és látják, hogy még mindig tetszik az embereknek. Ezt leszámítva csak homályos célzások voltak,hogy persze tervbe van véve, de csak ha itt lesz az ideje,meg másra koncentrálnak. Szóval neki se álltak.

Ehhez képest baromi meglepetés lenne,ha titokban mégis készülne. Vagy jövőrew tervezik,meg a generáció végén a nagy neveű folytatásokkal vagy uccsó AAA kategóriás játékokkal nagyobb eladást lehet elérni. Hány ilyen játéknak lenne most nagyobb eladása,ha nem egy őszi COD időszakban jönne ki? Most is kénytelenek tologatni, még a nagyok is.
6.
6.
shatterhand
#5: A ps3 szervereit lőtték le vmi vita miatt. A többié megy (úgy tudom)
Ez meg tuti nem ment csődbe mert ugyanitt készül minden codemasters autósjáték. Gyak ebből élnek, ez megy nekik.
5.
5.
Necreon
Lehet hogy rosszul emlékszem, de nem úgy volt hogy a fejlesztők csődbe mentek (nyilván nem a Codemasters, hanem akik a tényleges munkát végezték), és a játék online részét lekapcsolták, amit aztán rajongók támasztottak fel ilyen-olyan modokkal?
4.
4.
TryGun
Itt végréztek itt mindannyian azt mi van akkor ha szar lesz? Ebbe bele sem gondoltok ,hogy úgy jár mint a Dirt hogy ez is csak egyre rosszabb lesz? Mer hiába sértegették a Codemastert a Dirt 3 és a Showdon miatt ők ezt le..-ják magasról :(
2.
2.
Flashly
végre valami jó döntés a Codemasters-től :) inkább ezen kellett volna dolgozni a rémfos Showdown helyet...
remélem igaz a pletyka, és év végére már jön is :)
1.
1.
shifteeh
tejóég mióta várok már erre a pillanatra! őőő... meg van, 4 éve ^^ (mégha csak pletyka is...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...