Felújított változatot kaphat a Halo 2 is?

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 6.
  • Pletyka
Link másolása
Azt pletykálják, hogy a Halo első részének felújította változata után a Halo 2-t is újra elővenné a 343 Industries, annál is inkább, mert a tavaly megjelent Anniversary remekül szerepelt a kasszáknál. Bár manapság ki sem látszunk a hádésített kiadásokból, azért nincs ellenvetésünk!

Nemcsak a hétvégére sűrűsödtek össze a HD kiadásokról szóló hírek, egyébként is sok van belőlük, de abban vélhetően mindenki egyetért, hogy a Halo első részének tizedik születésnapjára kiadott csomag meglehetősen korrekt lett mind látvány, mind tartalom tekintetében. Ha igazak az Official Xbox Magazine által megszellőztetett hírek, lesz folytatás, a 343 Industries már dolgozik rajta.

 

A lap szerint a Halo sorozat fejlesztését végző csapat hamarosan befejezi a negyedik rész munkálatait, így ezzel együtt belefoghatott a Halo 2 születésnapi, felturbózott kiadásába. Több konkrétum nem látott napvilágot a pletykával kapcsolatban, de nem lepődnénk meg, ha a Microsoft valóban erre adott volna utasítást, hiszen a Halo: Combat Evolved - Anniversary szépen teljesített a kasszáknál.

A kérdés: ha létezik, mikor érkezik az új csomag? Az idei év a Halo 4-é, jövőre viszont még csak kilencéves lesz a Halo 2 - a játék nem mellesleg már kapott felújított változatot, a fejlesztők a 2007-es PC-s megjelenésre rázták gatyába az anyagot.

Update! A Microsoft ugyan nem volt hajlandó kommentálni a pletykát, a 343 Industries leszögezte, hogy nem dolgoznak ilyen projekten, jelenleg túl elfoglaltak ehhez. Kár.

11.
11.
xxxgamer4ever
Halo 2..... Pfffff......... Valami minősíthetetlen vacak volt a szememben, pedig nagyon szeretem a Halot. Véleményem szerint az első minden téren lekörözte(nem is tudtam hogy 2007ben felújították, semmit se vettem észre, grafikailag csak visszafejlődés volt) a story vitte az egészet, azért játszottam ki egyszer, mert legalább az volt...
Nem tudtam értékelni azt a hentelést amit az nyújtott, tisztára mint a cod... (nem, most nem a codosokat akarom idegesíteni!!!) nem volt játszhatatlan, de az első része minden téren veri nálam a 2est.

Én inkább annak örülnék ha minket PC-seket is megörvendeztetnének az eddig csak boxra kiadott részekkel, szóval a 3astól kezdve mind jöhet. Habár szerintem erre kicsi az esély, de azért reménykedem benne nagyon!
10.
10.
Oliver S96
anno majdnem magamhoznyúltam mikor megláttam hogy két plasmarifle lehet a kezedben
9.
9.
Scorpion02
#8: http://www.supergamer.hu/halo-2-p-14250.html
8.
8.
McDuff
az nagyon jó lenne,mert az az egyetlen rész,ami kimaradt,egyszerűen nem tudom beszerezni sehol se,szal ha vkinek van egy Xbox Classic-os kiadása és megvállna tőle,én megvenném:)
ha pedig nincs,akkor megvárom a HD-sat:D
5.
5.
alex512
Nem a régi grafika a legnagyobb baja a HALO 1,2-nek. Az 1-et a monotonsága miatt végig se bírtam vinni, pedig számtalanszor megpróbáltam. A 2 már sokkal jobb, talán ez tényleg megérdemli h elhozzák a fiatalabb játékosoknak, de sztem így sem veszi fel a versenyt a konkurenciával.
Én is jobban örülnék ha egy kis plusz bevétel reményében kihoznák PC-re a kimaradt részeket. Bár attól félek, ha tényleg kipróbálhatnám nagyot csalódnék a 3. részben, de a Reach már nagyon is érdekelne.
4.
4.
crytek
Inkább valamelyik részt ami nem volt még pc-re azt adhatnák ki végre!
1.
1.
robogo98
az annyversaryban nem volt benne az 1 2 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...