Ingyen kinectes játék a NASA jóvoltából

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A NASA útjára bocsájtotta a Mars Rover Landing-et, mely egy ingyenes minijáték Kinectre. A feladatunk az, hogy a Curiosity-vel épségben leszálljunk a vörös bolygón, mindezt a mozgásérzékelés segítségével. Eközben egy böngészőben játszható küldetést is végigjátszhatunk PC-n.

A NASA mindenki számára elérhetővé tette a Mars Rover Landing-et, mely egy ingyen letölthető kinectes játék, amiben az űrkutatási hivatal legújabb marsi küldetését zongorázhatjuk végig interaktív formában. A fejlesztést a független Smoking Gun Interactive végezte a NASA megbízásából.

Nem kell mást tennünk, mint elősegíteni a Curiosity tökéletes landolását, át a Mars légkörén, ki kell oldalunk a hőpajzsokat, majd a Supersonic ejtőernyővel vitelezhetjük ki a landolást. Ha hibát vétünk, máris lezuhanunk.

A játék a Kinect Fun Labs keretében jelent meg és ingyenesen letölthető az Xbox Live Marketplace-ről.

Eközben a NASA honlapján egy böngészőben játszható Curiosity-misszióval is próbát tehetünk, mely a Unity engine-re épül. Vajon hogyan kapcsolódunk a planétához és mit teszünk az első felfedező úton? Próbáld ki a fenti linkre kattintva!

Az igazi Curiosity egyébként augusztus 6-án ér a marsi egyenlítőhöz, reméljük a küldetés sikerrel jár. Már igazán söröznénk a vörös bolygón.

10.
10.
simon 555
#8: a Niburu nem létezik...
8.
8.
Normod
A Nibiru már látható?
7.
7.
simon 555
vagy inkább találjanak fel valami alternatív hajtóművet a rakétahajtás helyett mert már eléggé elavult és azzal az életben nem hagyjuk el a naprendszert...
2.
2.
Hanoi
Miért gondolom azt, hogy az ilyen játékok mögött valamiféle felmérés vagy statisztika van?
1.
1.
Dontrip
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...