12 perc a Metro: Last Light társaságában

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 18.
  • Videó
Link másolása
Az ukrán 4A Games végre kifogástalan minőségben is kiadta a Metro: Last Light teljes E3-as demóját. Nincs is ezzel gond, az igazi grafikabuzik ugysem nem érik be holmi streamelt videóval. Az biztos, hogy a látványt és a hangulatot tekintve ismét egyedülálló alkotással van dolgunk.

Ha követted az E3-as tudósításunkat, biztosan találkoztál a Metro: Last Light kedvcsinálójával, ha pedig nem, akkor most jött el az alkalom, hogy pótold a hiányosságot. 12 perc tömény játékmenet következik a közeljövő legígéretesebb posztapokaliptikus játékából, mely 2013 első negyedévében érkezik. Üdvözlünk Moszkvában!

22.
22.
xxxgamer4ever
Óhh az első nagyon jó játék volt, kicsit akadt a gépemen de nagyon élveztem még úgy is!
Ezt is nagyon várom, az eddigiek alapján ott van a toppon... Csak azt remélem hogy nem a legnehezebb nehézségen láttuk, mert a szörnyek itt bizony elég lassúak voltak, egy kevésbé ijedős nagyi is simán megbirkózott volna velük....
21.
21.
zsoze
#20: OK elküldenéd postán majd visszaküldöm neked mikor végeztem vele :D
20.
20.
giga321
Itt az iszonyatos hangulat a lényeg , át kell érezni , olvassátok el könyvben mind 2 részét megéri.
19.
19.
kopic
Nem tudom, de nekem valamiért az 1.része nem nagyon jött be:S
18.
18.
markoci555
végignéztem, szerintem jobb lesz mint a 2033, azt most viszem éppen és van pár hülye dolog benne
17.
17.
randall13
#15: Úgy látom nem ment át :(
16.
16.
robogo98
Randal te szerintem a köszönet nyilvánítással kedtél
15.
15.
kontakt
#14: A nyelvezetre gondolsz, persze ez meghatározza alapjaiban a könyvet, hogy olvastatja-e magát vagy sem. Találkoztam már nem egy olyan könyvvel aminek nem tetszett annyira a nyelvezete elsőre, de mivel megvettem ezért gondoltam folytatom és nem bántam meg.Egy mondat alapján nem lehet dönteni szerintem, de még egy oldal után se.
14.
14.
randall13
#13: Hát én elolvasok egy mondatot egy könyvből és arról megmondom hogy milyen, Kínában speciális iskolákban erre nevelik az embereket...
13.
13.
kontakt
#12: Megint oltári nagy baromságot írtál.
Szerinted miért evidens az, hogy egy játék első fél órájában megtapasztalsz minden nemű játékélményt amit nyújthat számodra?Pont, hogy az igazán nagy alkotások mind lassan építkeznek fel, így adják meg a fokozatosságot, hogy ne und meg. Ezt a tökéletes receptet én először a Half-Life-ban tapasztaltam meg.
A szendvicsed meg egy rossz példa, mivel az egy teljes terjedelmében belátható elem amit első ránézésre képes vagy eldönteni, hogy kell-e vagy sem. Ezek szerint te egy könyvet is így bírálsz el, hogy tetszik e vagy sem.

Na ugye!
12.
12.
NoRush
8.
8.
kontakt
#5: Kép 10/9, hang 10/10

7.
7.
Donpedro
Uhh, nagyon jó a hangulata. Ez különösen tetszik hogy néha belecsap a villám tárgyakba, a frászt fogja rámhozni :)
5.
5.
randall13
2.
2.
anonymus26
ez tuti vétel kár h csak jövöre jön ki :)
1.
1.
rics92
Az 1-ben idegesítő volt, hogyha észrevettek bújhattam akárhova a büdös életbe nem rázhattam le az ellent. Videó alapján várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...