Itt az utolsó Darksiders 2: Behind the Mask videó

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 20.
  • Videó
Link másolása
A THQ kiadta a negyedik, egyben utolsó Behind the Mask névre keresztelt fejlesztői naplóját, melyen a fejlesztők a képességfáról, a mágiáról és a lootról rántják le a leplet. A Darksiders II az idei év egyik legígéretesebb hack and slash-ének tűnik, minden látnivalónak örülünk.

Az Apokalipszis Lovasai közül a Halálnak is lesz saját skill fája, sőt mi több számos varázslatot is elsüthetünk harc közben. A zsákmány szinte korlátlan lehetőségekkel kecsegtet - érdemes végignézni a Vigil legújabb fejtágítását. A Darksiders 2 mögött mély és logikus rendszer dolgozik. A játék augusztusban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, a Wii U-s verzió pedig a konzol startjakor.

9.
9.
metercsiken
Jól néz ki!
Sajnos még az első részével sem játszottam, pedig jó lenne!
Igyekszem pótolni a hiányt! : )
8.
8.
idióta
Sohasem játszottam ilyen stílusú játékkal, de ezt ki fogom próbálni!
7.
7.
Elyas
#4: ha játszottál az 1. résszel ne izgulj mert azt kapkodva csinálták meg kurvajóra ugy hogy senki nem tudod róla semmit... ezen meg már azért dolgozank egy ideje... ez lesz a 2. teljes egészében saját játékuk a fejlesztőknek... nem hiszem hogy szar cuccot adnának ki a kezükből

#1. Teljesen egyetértek veled én sem fogok egyből szaladni és megvenni... a Dio3 nál is előbb megnéztem a teszeket.... nem is vettem meg.
6.
6.
KeXxX
dikk... itt augusztus 14-et ír: http://youtu.be/5x89C-K4ROE
5.
5.
voldi
Nagyon szép a grafika, főleg az a ló.
De akadnak kidolgozatlan ellenfelek.
4.
4.
guitarlord
Nahh igen, valóban az egyik legígéretesebbnek tűnik az idén a Hack'N Slash kategóriában, bár az is igaz, hogy ahogy elnézegettem, ezen kívül az idén kb. semmi említésre méltó nem jelenik a műfajban....így azért nem nehéz:D.

A játék kétségtelenül korrektnek hat a gameplay videókon, bár a tálaláson van még mit csiszolni (főleg a textúrák minőségén), de nem ezért fogják szeretni elsősorban, kíváncsi leszek mennyire tudja majd lekötni az embert az első mondjuk 1-2 óra után, ez mindig egy kritikus pont....
3.
3.
supergamer19
ÁÁ de várom már az augusztust!!!!!
2.
2.
anonymus26
zsir már nagyon várjuk de soká lesz még augusztus 21
1.
1.
rics92
Vásárlás előtt azért még átnyálazok pár tesztet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...