Kickstarterre vált a Shadowrun Online

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 20.
  • Hír
Link másolása
A Jagged Alliance fejlesztői tavaly októberben jelentették be, hogy böngészőben játszható MMO-ként hozzák vissza a Shadowrun brandet. Szerintük a rajongók pénze elég lesz ahhoz, hogy a játék akadálymentesen napvilágot lásson, a Kickstarteren már el is kezdték a gyűjtést.

A Cliffhanger Productions arra törekszik, hogy félmillió dollárt gereblyéz össze a rajongóktól, s cél érdekében létrehozta a Shadowrun Online kickstarteres adatlapját is. Úgy látszik, hogy az októberben bejelentett címet mégsem tudják finanszírozni saját pénzből, így aki újra egy videojáték keretein belül kalandozna a Shadowrun világában - nosza, nyúljon a pénztárcájába.

Az adományozás jelenleg 79.412 dollárnál jár, szóval még messze járunk az 500 ezer dollártól, igaz még 25 nap van hátra.

A free-to-play alapú, böngészős MMO a Unity Engine-t használja, de nem csak PC-n tolhatjuk, hanem mobileszközökön is - persze csak akkor, ha sikeres lesz a gyűjtés. Minden eredményünkről beszámolhatunk a társainknak, illetve a Shadowrun Universe weboldalnak.

Érdekesség, hogy egy másik, ugyanebben a világban játszó cím is készül Shadowrun Returns címmel. Ehhez a projekthez 1,8 millió gyűlt össze 36 ezer támogató jóvoltából még április folyamán. Nem vitás, hogy sok rajongó szeretné viszontlátni a Shadowrun világát.

5.
5.
zsoze
#2: jaja azt én is megnézném
4.
4.
thernielle
No kérem tisztelettel, már adományoztam is ;)
3.
3.
thernielle
#2: Én pedig olyat még véletlenül sem :)
2.
2.
DON GONDOCS
Ebből egy diablo szerű hack n slash játékot szeretnék már látni.
1.
1.
sleki666
Ahogy a múltkor elnéztem a Kickstarter oldalát, meghökkentő, hogy milyen összegeket adnak be emberek. Erre is össze fog jönni. Vannak, akik 5-10ezer dollárokat is hozzáadnak egyes projectekhez.
A Magyar indulj.be még nagyon gyerekcipőben jár ehhez képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...