Mozgásban a Shadowrun Online

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 26.
  • Videó
Link másolása
Hasít a Shadowrun Online szekere. A Cliffhanger Productions a minap frissítette Kickstarter-oldalát, így már világossá vált az, hogy csak egyszer kell megvennünk a játékot 25 dodóért, ennek fejében a végtelenségig játszhatunk minden DLC-vel együtt. Itt az első gameplay videó!

A Shadowrun Online hasonló fizetési konstrukciót kínál, mint pl. a Guild Wars. Azaz egyszer megveszed a játékot 25 dollárért, s így a jövőben megjelenő, alapból fizetős DLC-kért egy lukas garast sem kell már kicsengetned. Már most is bebiztosíthatod magad, ha támogatod a srácokat 25 dollárral. Egyébként minden verzió külön klienssel rendelkezik majd: legyen az a PC-s, a Maces, az iPad 2-s, vagy androidos változat.

A játékmenet számos finomsággal szolgál: egyedül is nyomulhatunk az MMO-val, de élvezetesebb, ha csapatban virgonckodunk a co-op multiban, vagy a küldetésalapú PvP-ben. A megjelenés után sem áll meg a lelkesedés: ha sikeres a projekt, új kampányokat és városokat kapunk. Most debütált az első játékmeneti felvétel:

3.
3.
Cooper911
Zsír! Tényleg jó lenne, ha összejönne.
2.
2.
thernielle
Én már megtámogattam őket JÓL, viszont ha jól láttam, már csak 20 nap van vissza a kickstartból, ehhez képest nagyjából SEHOL nincsenek még az előírt fél millió dollárhoz. Amikor legutóbb néztem, valami 130 ezernél tartottak. Pedig nagyon jó lenne ezt összehozni, hangulatosnak tűnik a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...