22 percen át pörög a Darksiders 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 28.
  • Videó
Link másolása
A Giant Bomb magazin jóvoltából egy hosszabb gameplay jelenetre tettük rá a kezünket a Darksiders 2-ből. A Halál tényleg nem válogat, de válogatott módszerekkel rak rendet a pályákon. Már ha élhetünk ezzel a képzavarral. A látottak alapján nincs okunk panaszra. A Halál eljön érted!

Irigykedve nézünk a Giant Bomb-os kollégákra, hiszen ők már javában nyúzhatják a Darksiders 2 előzetes verzióját. Örömükből mi is kamatoztathatunk egy keveset, hiszen az élményeiket egy 22 perces videó formájában megörökítették. A Halál falakon mászkál, megcsodálhatjuk hősünk képességfáját és sok más mindent - jó szórakozást! De soká' van még augusztus 21! Köszönjük kisdudeEe!

29.
29.
Elyas
#28: kösz... akkor azt hiszem várok vele majd pár hónapot... úgyis meg kell várnom a teszteket.

#27: a DIOIII nál én sem értem miért vannak annyira rákattanva a játékra, szerintem a II sokkal jobb volt...

a másik: az 1. részt én sem vittem végig (igaz nekem tettszett csak nem eredetibe volt meg és egy géphibásodás után már nem raktam vissza) annyiból jó a játék hogy a történet -bár szerinted nem nagy durranás és valóban nem lesz sikerstory- de ettől függetlenül egész jó, és ha még azt is hozzáveszed hogy az 1. rész a srácok 1. játéka volt amit rohadt gyorsan kellett elkészíteni akkor ahhoz képest nagyon jó játék... arra legalábbis biztos jó hogy a munkából hazajövet leülni elé egy 2 órára aztán a barátnővel/feleséggel szere....őő beszélgetni lehessen :)
28.
28.
Skyer
#25: Cdgalaxisban 11 rugó.
27.
27.
Normen1976
#24: Ekkora bűn hogy nem tetszik ? Azért volt aki nagyjából egyetértett velem. Az első résszel játszottam, de hamar meguntam, az sem tetszett. Vágyok a régi stílusú játékok iránt, és egyre kevesebb lesz a "szerintem" tartalmas, szép, életszerű és nem mangásított játék :). Akkor is ez a véleményem. A Grafika nekem mangásított, nem azt mondtam hogy manga, hanem hogy manga szerű. A kettő között igen nagy a különbség.

Ettől függetlenül ha énnyien szeretik, biztosan van benne valami, de a hasonló játékokból teli már a padlás és mindegyik a másikat másolja. Nincs benne igazi eredetiség. Sem a grafikában, sem a játékmenetben, sem a sztoriban. Oké, ettől még jó játék, de én valahogy nem értem mivel ragadja meg az embereket. A Diablo 3-nál sem értem. Elismerem velem van a baj. Megpróbálom végigvinni, ha megjelenik, hátha áttérek a ti oldalatokra. De eddig amit láttam, olvastam az akkor sem tetszik ha a nyakam átvágjátok is :)
26.
26.
adriano28
kurvajól nézki, bár ez a csávó akivel nyomni kell, nem vmi szimpatikus
25.
25.
Elyas
#23: csak annyiba hogy ez a rész a halál szemszögéből mutatja be azokat a dolgokat ami Warral történtek

én amúgy várom nagyon remélem nem lesz túl drága...
24.
24.
Jiijo
#1: Ha szerinted ez mangás, akkor te se olvastál 1 percet sem mangát. Talán mert ez egy HACK 'N SLASH, így elvárható, hogy pörgős és zúzós legyen. -.-' Ebben nincs tartalom? Ezen a gameplayen kivűl valószinűleg nem nagyon olvastál a játékról, mert akkor tudnád, hogy mennyi tartalom lesz a játékban. Imádom az ilyen embereket, akik úgy beszélnek egy játékról, hogy egy gameplay-en kivűl nem láttak róla semmit. -.-'
23.
23.
anonymus26
1és 2 rész történetileg összekapcsolódik?
21.
21.
voldi
Játszanék rajta, várom a premiert.
20.
20.
wardprod
#19: falra* :D

Ja és nem meggyőzni akartam senkit sem, csak korrigálni a tévhiteket.
19.
19.
wardprod
#1: Ezt ugye nem gondoltad komolyan? 4x annyi content van ebben a részben, mint az elsőben, amit ha emberes nehézségi fokozaton toltál, akkor tudhatod, hogy kitartott jó pár óráig. Ehez a részhez konkrétan ~60 órányi játékmenetet jósoltak a készítők.

Sajnálattal látom, hogy neked is csak annyira telik, hogy "mangásított" (magyar emberek 99,9%-a azt sem tudja mi az, csak idegennek néz ki, ezért manga, dalra tudnék mászni....), viszont ezek szerint nem láttad a fenti videót, mivel ha láttad volna, akkor tudnád, hogy ennek köze sincs semmi mangához.

Az eszetlenhez annyit, hogy állítható skill chainek lesznek, variálható fegyverek, loot rendszer, skill rendszer, talent rendszer, rejtvények, labirintusok, stb... Lehet agyatlanul is tolni igen, de azért kérem szépen mit szeretnénk még?

Sztori szempontból ez még a mai napig egy egyedinek mondhatóval rendelkezik, a látványvilágról nem is beszélve. Hol volt ezelőtt olyan játék, amiben a 4 lovas, mint főhős szerepel a DS által felvázolt történethez hasonlóban?

A "szélsebesen pörgő" dolog pedig azért igaz jelen esetben, mert Death-el lehet játszani. Ennek a következménye, hogy pörög mint az állat a gameplay. Megmondták a devek, hogy War volt a nehéz fiú, egyszerűbb, lomhább, odavágósabb, Death pedig a full agilis, gyors, pörgős harcmenetet képviseli, ezért olyan, amilyen.

Tudom, hogy előttem is írtak mások válaszokat, csak gondoltam leírom megint ezt a wall of textet hátha van más is aki tévhitben élne...
18.
18.
Django
Jól néz ki a játék, tetszett az első rész is, de inkább megvárom a Devil 5. részét!
17.
17.
Skyer
#14: Abban igazad van, hogy pénzt nem ér. Szeretem a Darksiderst, de annyira azért nem, hogy 10 rugót kiadjak érte...
Viszont 0.1 aránycsökkenést megér... :D :D
16.
16.
gamerman15
Eléggé ütősnek néz ki.A szó szoros értelmében.:D
15.
15.
Split
#13: Ha egy kis offot megengednek nekem a moderátorok, akkor gyors leírnám, hogy én is inkább a régi szerepjátékokért, dungeon crawlerekért vagyok oda, de hát manapság már nem ezek a piaci igények, ne is nagyon várjunk ilyeneket.
Szerencsére (?) idő közben az én ízlésem is módosult annyira, hogy a jelenleg kiadott játékokat még tudom értékelni, de mint mondtam, régen minden jobb volt... :)
14.
14.
Normen1976
#13: Eh miért nincs szerkesztés gomb, lement a hsz-em első fele mai ez lett volna:

Ha jól emlékszem egy szóval sem írtam hogy rossz lenne a játék. Azt sem, hogy bűn lesz vele játszani. A rajongó tábora egészen tetemes, tehát valaminek kell lenni benne mindenképpen. Én nem találtam meg, nem tetszik az atmoszféra és a megvalósítás sem. Az is egy vélemény ha nem tetszik, meg az is ha igen. Ha nektek tetszik, szerezzen sok óra örömöt majd. Pénzt nem fogok rá áldozni mert nem fogott meg, de a véleményeitek alapján azért lehet, hogy ki fogom próbálni. De nem az a kategória amire pénz áldoznék.

Elnézést a dupla postért.
13.
13.
Normen1976
Igen egy Dranei az avatarom. Sokat toltam a WOW-ot és ennek ellenére nagyon sajnálom hogy egyre több játék jön ki hasonló jellegű grafikával, grafikai megoldással, atmoszférával. A grafika a WOW-ban sem tetszett, de maga a játékmenet megfogott és a székhez szegezett nem kis időre.

Jó, legyen ki fogom próbálni :D. Az igazság az hogy nem is tudom már mikor jelent meg olyan stílusú, megjelenésű játék ami igazán tetszett. Valami félrement a játék fejlesztőknél, vagy csak én vagyok ódivatú. A Skyrim egyedül ami nagyon bejön, de sajnos inkább megy az orosz mint az angol, ezért meg kell várnom a morrouhun fordítását mielőtt belevágnék. A Baldur's Gate: Enhanced Edition amit várok még nagyon, de ez a topic nem arról szól.

Amiről szól az a Darksiders 2, és az a videó alapján nem tetszik :D.
12.
12.
zsoze
fasza lesz ez ez kitart míg nem jön a Borderlands 2
11.
11.
metercsiken
#8: Kicsit tényleg zavaró,de lehet, hogy kikapcsolható opció ?
Ha nem, hát akkor is játszani fogok majd vele! : )
Bár még az elsővel sem sikerült sajnos. : (
10.
10.
Skyer
#8: Szerintem az opciókban kikapcsolható lesz majd.
8.
8.
Dercsi
Csak engem zavarnak a repkedő számok????
7.
7.
Skyer
#1: Valószerű játékokról beszélsz, de az avatarod egy Draenei.
Lol, képzavar.
6.
6.
Split
#5: Nyilván nem egy DmC szintű skillrendszer bújt meg a programban, de azt be kell ismerned, hogy lehetett volna puritánabb is a megoldás. Rengeteg mangát olvasok / olvastam, sejtem hogy mire gondolsz "hasonlítás" alatt, de az, hogy durván... hááááát...
5.
5.
attila4545
#4: Hát én nem tudom i volt abban a skillre épülő ugyanis a legerősebb kombód az 5x balclick volt és igazi kombó nem is volt a játékban.És te biztosan nem láttál még rendes mangát de ez nagyon durván hasonlít nem egyre.( ln nem mondom jó káték lesz remélem csak az amit itt írsz nem igaz.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...