Baldur's Gate: Enhanced Edition - megvan a dátum

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Lejárt a Baldur's Gate: Enhanced Edition hivatalos honlapján feltűnt számláló, a készítők elárulták, hogy napra pontosan mikor érkezik meg a klasszikus szerepjáték kibővített, felturbózott változata, emellett az árcéduláról is lehullt a lepel. Igaz, egyedül a PC-s verzió kapcsán derült ki minden egyértelműen.

Minden idők legjobb szerepjátéka visszatér, az Enhanced Edition tartalmi újdonságokat és több mint 400 kisebb-nagyobb változtatást tartogat a rajongók és az újoncok számára egyaránt. A játékba három új karakter került, mindegyik önálló történettel érkezik, ami több órányi kalandot és felfedeznivalót jelent, emellett The Black Pits néven egy 15 szintből álló kihívás is várja a játékosokat, akik összesen hatan mérethetik meg magukat.

A Baldur's Gate: Enhanced Edition hivatalos honlapján nemrég egy számláló tűnt fel, ez egészen tegnapig ketyegett, míg ki nem derült: a nagy hűhót a játék végleges megjelenési dátuma és ára miatt kellett csapni. Eszerint szeptember 18-án érkezik a bővített kiadás, ha előrendeled, 18 dollárt kell fizetni érte, egyébként pedig 20 zöldhasúval terhelik a bankkártyánkat a srácok. A Mac-es verzió szintén ennyibe kerül, míg az iOS-es játékért 10 dollárt kérnek - megjelenési dátum itt még nincs, ahogy az androidos változat kapcsán is homály fed minden részletet.

12.
12.
leviske
#8: A játék 14 éve jött ki. Igazán nem lett volna nagy probléma, ha teljesen újraírják és csak a tartalmat módosítják egy kicsit az új felülethez. :D
8.
8.
#7: :D akkor az egész játékot újra kellett volna írni ;)
7.
7.
leviske
Őszintén szólva én azért örültem volna, ha megkapja a Dragon Age Origins motorját.
6.
6.
szenye
Épp elkészült a teljes magyarítás hozzá. Vajon jó lesz az a dialog fájl ehhez a változathoz vagy túl sok mindent változtatnak az eredeti játékhoz? A lányom éppen rákattant az eredetire, de persze csak magyarul.
4.
4.
vuliem
Király, nagyon várom már.
3.
3.
Teuton
"400 kisebb-nagyobb változtatást tartogat a rajongók és az újoncok számára"
Ennek tuti meg lesz a hatása.
2.
2.
daenath
1.
1.
SLi
20 az nagyon korrekt szerintem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...