Vigil: a Darksiders II-n múlik a jövőnk

  • Írta: InGen
  • 2012. július 31.
  • Hír
Link másolása
Nem csak a Darksiders-franchise jövője, de de a Vigil jövője is azon múlik, hogyan fog teljesíteni a Darksiders II. Az anyag augusztusban jelenik meg, így már csak néhányat kell aludnunk, hogy megláthassuk, vajon a folytatás hozza-e az előd kiváló színvonalát.

Haydn Dalton, a Darksiders II vezető fejlesztője tette egyértelművé a Strategy Informer számára: a stúdió és a franchise jövője egyértelműen attól függ, hogyan teljesít a játék a pénztáraknál. Amennyiben jól, akkor mindenki örül, ugyanis a Vigilnek számos terve van az univerzumon belül - Dalton ugyanis elmondta, ez egy hatalmas világ, rengeteg lehetőséggel.


A Darksiders II Európában augusztus. 21-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra. Ezen kívül a Darksiders II esetében rákoncentrálnak a DLC-kre is, így próbálják meg majd fenntartani a játék iránti érdeklődést hosszabb távon. Dalton elmondta, remélik, hogy míg megjelennek a DLC-k, ők is egyértelműen látni fogják, mennyire tetszik a játékosoknak az irány, és ez alapján már elkezdhetik majd tervezni a stúdió jövőjét.

A Darksiders II Európában augusztus. 21-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

26.
26.
Zelgadis187
#22: Ja hát a vége az már gondolkodósabb de én ennek jobban örülök mint fps játéktengernek meg a nyomj 1 gombot 10 órán keresztül bonyolultságú játékoknak.Reméljük a második részben jól megoldják az arányt a fejtörők és a harc között és kapunk 1 szuper játékot és idővel meg 1 jó sorozatot.
25.
25.
wardprod
Ki lehet ezért moderálni felőlem, nekem mindegy, de azért az, hogy egy hírt ennyire ne lehessen karban tartani....

Jeleztük, hogy félreértéseket közöl le. Több helyen szerepel ugyanaz az az adat, ugyanaz az adat ráadásul rosszul, jön PC-re is, ugyanakkor.

Nem kéne ezt esetleg így bő egy nap után helyre rakni?
24.
24.
Raatkainen
#21: Ajánlom neked a hardverapro.hu-t, mert elég sokan árulnak steam kódokat és gifteket, így jóval olcsóbban juthatsz hozzá az adott játékhoz. A Dark Soulst szeretném megvenni dobozosan, de mivel nincs majdnem 10 rugóm ezért feleannyiért beszerzem az említett módon.
22.
22.
sleki666
#16: Hát elég sokat kellett szórakozni azzal, hogy a teleportkaput nyitó fegyverrel mész ide-oda. A fénysugarat terelgeted vele minden felé. Sokszor rejtett helyeken lehet csak továbbjutni, úgy, hogy alig veszed észre. Külön-külön egyik ilyen feladvány sem vészes, csak a vége felé már órákig csak ilyenek vannak és besokalltam tőle, hogy haladok egy percet, majd 20percig keresem a megoldást a következő szobában, majd rájövök továbbjutok egy perccel és újabb szoba jön újabb trükkös továbjutással, újabb 15-20perc. És a végén ez megy órákig. Ez a negyedik főboss után durvul el főleg.
Nincs ezzel semmi baj, jó hosszú is így a játék, de nekem már egy kicsit sok.
21.
21.
hedzsooo
En mar a Dark Souls mellett dontottem, pedig ez is nagyon jonak igerkezik, de ket jatekot teljesen ujonnan, teljes aron nem fogok megvenni, igy a Darksiders II-t kivarom, amig akcios lesz majd. Talan majd Karacsony kornyeken egy Steam-es akcio kereteben. :)
20.
20.
adriano28
multkor még aug 21.ére pc-t is írtatok
19.
19.
NoRush
Hoz majd nekik pénzt a konyhára, de nyilvánvalóan nem eleget. Hiába, a mai piacon csak így maradhatsz meg: "gyárts agyatlan FPS sorozatokat!" Szerény példa a THQ mellé helyezve pl. a Homefront, ami nem volt épp eget rengető durranás, de azért mindannyian jól tudjuk, miképp is teljesített. Ennyit erről...
18.
18.
Skyer
#16: Azért a végefelé volt egykettő, ami nehezebb volt, mint egy Portal 2 pálya..
17.
17.
markoci555
hát nekem nem jönnek be az ilyenek, úgyhogy ne számítsanak rám:)
16.
16.
Zelgadis187
#10: Nem te vagy az első akitől ezt hallom és nem értem hogy mire gondolsz.Nincs is benne igazi fejtörő mert kimerülnek annyiban hogy tárgyakat kell megdobni vagy tologatni.
15.
15.
guitarlord
A THQ nagy bajban van és nem hiszem, hogy pont a Darksiders II fogja megmenteni Őket, jó játék lesz ez tuti, remélhetőleg kritikailag és pénzügyi szempontból is sikeres lesz, de a THQ-nak nagyon sok AAA minőségű (és nem költségvetésű!!!) játékra lesz szüksége, hogy kimásszanak és stabilizálják Magukat!

Remélem a Naughty Dog-tól érkezett Úriember rendet tesz és új IP-k bevezetését is szorgalmazza! A Darksiders mellett egy tovább csiszolt Space Marine folytatás is jó lenne többek közt!

Ismét hangsúlyozom, mindez csak egyéni véleményem!
12.
12.
Necreon
#1: Ők csak azért izgulnak mert a THQ-n múlik hogy bezárják-e őket :).
11.
11.
Necreon
#9: Ez is ki fog, ráadásul ugyanakkor...
10.
10.
sleki666
Én első körben kihagyom. Most tolom az elsőt, de a vége felé már nagyon kivan a tö..m. Nagyon nehezen haladok a fejtörők miatt. Kezdek egy kicsit besokallni.
Majd, ha kipihentem akkor belevágok a II-be.
9.
9.
sherex
és a pc hol marad? az előző is kijött rá :O
8.
8.
giga321
Szerintem simán sikeres lesz nem kell parniuk.
7.
7.
Thane
A PC-t szándékosan hagytátok le a platformoktól?
6.
6.
wardprod
- A hírben két helyen is szerepel a megjelenési dátum és a platformok.
- A hír félrevezető. NEM a stúdió jövője múlik a DS2 sikerén, hanem maga a franchiseé....

http://www.vg247.com/2012/07/31/vigil-darksiders-future-depends-on-darksiders-ii-sales/
5.
5.
Split
Remélem ez a negatív attitűd nem fog érződni a játékon. Bízom benne, hogy a THQ jó helyre tette a pénzét (azaz nem csak a reklámba, hanem a fejlesztésre is jutott tőke bőven), a Vigil meg jó célokra fordította azt.
Én mindenesetre szurkolok nekik.
4.
4.
voldi
Ne aggódjon, venni fogják, mint a péksüteményt!
3.
3.
KeXxX
"a játékosoknak az irány, és ez alapjá már elkezdhetik" lemaradt egy 'n' betű :D
Remélem jól teljesít, én biztos hogy megveszem mert tetszett az első része, és ez jobbnak ígérkezik. Remélem hogy a stúdió 'életben' marad még, mert akkor tovább folytathatják a franchise-t.
2.
2.
Elyas
lehet de kár lenne ha bezárnának mert tényleg jó játék az 1. rész és nagy valószínűséggel a 2. is...
1.
1.
Donpedro
Szerintem nem csak ők izgulnak emiatt, hanem a THQ is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...