Ismét mozgásban az NFS: Most Wanted

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
Ugye tudjátok, hogy visszatérnek a terepjárók a Need for Speed sorozatba? Erre a frissiben kiadott trailer hívta fel a figyelmünket, melyben megcsodálhatunk egy Hummer H1 Alphát. Ez lesz az ideális verda, ha netán az aszfalt helyett a természet lágy ölére vágyunk. Ezzel még nincs vége a listának.

A Criterion Games lassacskán elkezdi csepegtetni a Most Wanted friss kedvcsinálóit. Ezen a forró nyári délutánon olyan autócsodákat láthatunk mozgásban, mint a Corvette ZR1, a Koenigsegg Agera R és a Hummer H1 Alpha. A terepjárók az NFS: Underground 2 nagy kedvencei voltak, ugye örülünk a visszatérésüknek? Csekkoljátok a friss játékmeneti pillanatokat és a képeket! A játék egyébiránt november másodikán érkezik. Köszönjük ravi!


37.
37.
p3ti
Underground 3 + Vmi új Burnout . Na akkor lennék én boldog
36.
36.
dvs00
Lol 0:37-nél akár a GTA V városa is lehetne.. (:
34.
34.
Darox
#33: Próbáld ki és rájössz...
33.
33.
#23: Mit akarsz már egy 94-es régiséggel? :D LOL, lemaradtál szerintem valahol útközben haha
32.
32.
Jinbobo
#27: micsoda? ronda volt az Undercover? Hát szerintem nem. Jól nézett ki, nem annyira mint a Hot pursuit, de jól nézett. Azzal inkább a bugokkal volt gond szerintem, mert azoktól hemzsegett...
De a Criterion munkájában bízhatunk! Még nem készítettek olyan játékot ami megbukott volna. De remélem következő évben, már a Prostreet 2 jön:)
30.
30.
DON GONDOCS
Remélem ebben is lesznek mágnesként tapadó a semmiből felbukkanó rendőrök Nekem tetszett a a 2010 HP és a Most Wanted is, a tuning nem hiányzik , most csak a versenypályákra leszek kíváncsi, mert az utóbbi nfs-ekben elég egyszerű pályák voltak. Kivétel talán a Carbon.
29.
29.
hzsolti
Bazeg ezt nem hiszem el... imádom a kocsikat, egy játékban szeretném nézegetni, tuningolni kivül-belül, minél nagyobb részletességgel... eleve egy csóri sztrít részörnek honnan lenne königsegge, de ez még egy gyártelepen ugrat vele meg rommá töri.. wtfisthisshit??
28.
28.
5T3V3N
És igen a három jó barát , emlékeznek mikor még a Formaegyes pneumatikus csavarhúzók zajára(dubstep) buliztak, megszívattak pár zsarut..:D Majd eglássuk, de Underground 3 -at is csinálhatnának..:)
27.
27.
adamsfamily
#24: A black box a most wanted óta nem tudott egy értékelhető need for speed-et összehozni.Szóval én hagynám azt a csapatot a francba,mert már jó rég óta csak trágya kerül ki a kezeik közül nfs téren.Ha nem értesz egyet felsorolok párat:undercover,run,a carbon is egy hulladék volt.Az undercover meg úgy nézett ki 360-on,hogy amikor bejött a játék nem tudtam eldönteni,hogy végül is melyik generációra fejlesztették,mert nem csak ps2-ön de 360-on is úgy nézett ki mint a trágya.
Én bízom criterion-ban,a hot pursuit is jóra sikeredett bár az irányítást picit csiszolhatták volna,szerintem jó lesz ez a most wanted.Eleinte tartottam tőle,hogy kimarad majd a tuning de láttam,hogy az előrendelésnél exkluzív tuningok vannak,szóval azt se felejtik el szerencsére.
26.
26.
randall13
#24: 1 év alatt még rossz játékot sem lehet összedobni, csak a papírmunkákkal elmegy minimum 3-4 hónap.
24.
24.
drat576
olyan kevés autós stuff van, az EA helyében a Criterionra rábíznék egy Burnout, a Black Boxra meg egy NFS részt minden évben...és igen, 1 év alatt össze lehet minőségi cuccot is hozni, csak ne 20 hanem 100+ fő dolgozzon a projecten
23.
23.
mysterion
#16: Én egy AUTÓS játékot azért veszek meg, mert JÓ VEZETNI. Ez sajnos nem autós játék, ez még mindig csak egy határ fos...

Javaslat a következő NFS-hez: MMORG, Hawaii (vagy egyéb sziget) TDU-nál 10x szebb és részletesebb grafikával, 100x több úttal, 1000x több DLC-vel.
Innentől lehet majd klasszikus NFS-érzésről beszélni (nem, NFSMW, hanem TNFSSE-1994, mert az NFS volt, ez meg nem lesz az soha)
22.
22.
shooter1234
#17: Na pont az az a 2 játék, amit idén uninstalláltam, ott meg volt a sztori, de unalmasak voltak a harcok meg miegymás. Nekem ez sem jött be. :) Tudom elég különc vagyok, de hát ez van, Sprite. :D
21.
21.
Skyer
#18: Sztori? Minek? Shiftnek igaza van, elég egy alap NFS sztori bele, nem kell ME3 mélységű történet egy autós játékba...
19.
19.
shifteeh
#18: De, de azért a Shifttel elindult valami. Minden segítséget kikapcsolva, nehéz szinten már elég élvezetes vezetni, versenyezni. Ott csak a borzalmas optimalizálással volt bajom.
18.
18.
Zakkantable
#17: Mintha nem lenne eléggé arcade eddig is...
17.
17.
shifteeh
Ha sztorit akartok, játszatok a Mass Effecttel, vagy a TES sorozattal, vagy tudom is én mivel. De ez egy autós játék, ebbe mi a bánatnak sztori? Hogy jobban bele tudd magad élni a vezetőülésbe? Az hiányozna még, ha ráhúznának egy debil Vin Dieseles halálos iramban-marhaságot, akkor nem csak gagyi arcade, de nevetséges is lenne.
16.
16.
shooter1234
#14: EZ van, de sokan leírták előttem ,hogy ezek az idők már elmúltak. :( Sajnos a név megvan, a sztori meg miegymás már nem lényeg. Az autolog tényleg kevés, én egy ilyen gamet a történet miatt vennék meg, nem azért, mert vannak hozzá multiplayer versenyek, meg dlc -k, arra jó a world is.
15.
15.
Richi12
#14: maximálisan egyetértek!
nem tudod beleélni magad ha nincs történet és akkor nincs játékélmény se
14.
14.
ATi0021
Semmi baj nem lenne ezzel a játékkal, ha veszik a fáradságot és beletesznek egy olyan erős single részt történettel mint amilyen az első volt. Sajnos nekem az Autolog kevés.
13.
13.
markoci555
amúgy hogy különböztetik meg a 2 most wanted-et? az egyik után mindig oda lesz írva hogy "a criterion game"???
12.
12.
bencedobos15
Ez a trailer szar. Ha igazán a Most Wanted hangulatot akarják akkor én tuti beleraktam volna Cross kocsiját, valamint egy üldözési jelenetet csináltam volna egy olyan verseny után amit a BMW M3 -mall vívtál
11.
11.
shatterhand
a trailer semmi és üres
hummer,pick up jön, ezt lehetett tudni eddig is
motor,meg külső tuning lesz, pingálásról nincs infó (csak ilyen egyedi mintázatokról)
10.
10.
Hardy
#6: Jó hát akkor játsszad majd, ezt a NFS: SportGokart című játékot ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...