Első képen az új Prince of Persia?

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 6.
  • Pletyka
Link másolása
Az utolsó Prince of Persia 2010-ben jelent meg, azóta síri csend honol a folytatás felől. Egy szemfüles felhasználó a minap kiszivárogtatott egy képet a kiadó fórumára, mely állítólag a titokban készülő rebootból származik. Színes bőrű főhőssel érkezik a következő Prince of Persia?

A kiszivárgott képen olvasható Prince of Persia Zero munkacím teljes mértékben utalhat a sorozat újraindítására. A franciák már 2008-ban radikális változásokat hoztak a sorozat életében, de a 2010-es mozifilm hatására ismét visszatértek a Sands of Time-mal elindított játékmenethez és hangulathoz. A Forgotten Sands után arról szóltak a hírek, hogy a sorozat következő darabja a modern korban játszódna, de úgy látszik, ez az irány vakvágányra futott.

Az idei E3-on a Ubisoft már három teaser képpel fokozta a kedélyeket - a főhős alakja és a háttérben álldogáló férfiak látszólag megegyeznek a fenti screenshoton felbukkanó karakterekkel. Ha igazak a pletykák, az új Prince of Persia színes bőrű hőssel érkezik, s ismét a Közel-Keleten játszódna. Szerintetek?

59.
59.
Sarkadi
Találgatni sem merek, hogy mit hoznak ki belőle, ha ez a kép tényleg az új részből való. Az UBI-s srácokra bizom, olyan rossz csak nem lesz! :D
58.
58.
Dark_Temptation
57.
57.
Dreadlox
legalább perzsa lesz a herceg:D
56.
56.
adam183
Lehet Dahaka háttérstoryját mutatja be...:P
55.
55.
mugen
Ez így elég hülyén néz ki elsőre, de már azon sem csodálkoznék a legutóbbi rész alapján, ha rányomulnának egy kicsit keményebb hack'n'slash vonalra.
54.
54.
Dark_Temptation
#50: szégyeld magad! komolyan! :D nem játszottál a világ egyik legjobb sorozatával! ajánlom figyelmedbe az első 3 részt! (sands of time, WARRIOR WITHIN, the two thrones)
53.
53.
Drazhar
Ez a kép nem sok jót jelent, túl Creed-es az egész. Folytassák a 2008-as alcím nélkülit, szvsz az állt legközelebb az Ezeregyéjszaka Meséi-világához. Csodásan jó cucc volt :)
52.
52.
Raatkainen
#50: Alapmű. Tessék bepótolni!
51.
51.
KhamÛl
Hát ha lesz olyan jó mint annak idején a Warrior Within akkor nekem minden hogy milyen színű lesz a főhős! Bár nekem az utolsó játékon kívül (The Forgetten Sands) mindeggyik tetszett! De ami leginkább megfogott az a Warrior Within volt és 2008-ban a Prodigy (bár szerintem ezt a nevet nem használták a játékhoz!) Nekem a sok negatív kritika ellenére nagyon is tetszett mert forradalmi volt mind a látványvilágot tekintve mind a játékmenetet tekintve mert jelentősen eltért a korábbi részektől! Én azt sem bántam volna ha ezzel a Cell-Sheded technológiával folytatják a sorozatot sőt kifejezetten örültem volna neki! :)
50.
50.
BrendOoN
Még nem játszottam egyetlen PoP-pal sem. Ez valami Sandbox játék? Mert nagyon annak néz ki.
48.
48.
Dark_Temptation
#37: a mai technikával már simán megtudnák csinálni, csak képzeld el mekkora király lenne :) , a kindred blades-ről meg annyit, hogy még a warrior within-nél is jobb lehetett volna. helyette kaptunk 1 csúnya, buggal teli játékot. kíváncsian várom ezt a részt!
46.
46.
Lorthirash
optimalizálással sztem sincs baj Ubi-nál max konzolokon de azt leszarom :)
45.
45.
zsoze
huhh így elolvasva a kommenteket arról nem írt senki sem ,hogy volt egy cikk itt GS-en ,hogy az Assasins Creed-et eleinte PoP félére akarták csinálni csak változott a koncepció szerintem most meg a PoP érzést akarják megtartani csak kis AC-beütéssel kiváncsian várom
43.
43.
Mortis
Akár Mózest is alakíthatjuk s kivezethetjük a zsidó épet Egyiptomból...Hüüü....
39.
39.
Lorthirash
a PoP sorozat első 3 része nekem tetszett de amik utánna voltak arról kár beszélni borzalmasan szarok voltak
38.
38.
Dante
A PoP sorozatot egy ilyen főhőssel lehetne végleg a halálba erőszakolni...ez vmi borzalmas!!! :( Én anno imádtam a SoT-t és a WW-t is igaz hangulatban teljesen eltért a 2 de legalább ütöttek és ott még zenék is nagyon jók voltak! Ezzel szemben TTT olyan lett mint egy lagymatag szappanopera 1-2 csavarral és sok sírással...Az 1. szög a koporsóba...A 2008-as bejött és rebootnak nem is lett volna rossz ha nem lett volna olyan könnyű, mint kisgyerektől elvenni a nyalókát. A 2010 már megint nem az lett amire számítottam. Ez meg most...pff :( Tényleg inkább egy leharcolt AC spin-off-nak tűnik..és oda még a "judgment is coming" keménykedés is jobban illik. Az meg h a képen minden emberke gerincferdüléses...tényleg egyiptomi rabszolgák...:D Az afroamerikai úr faszhimbáló szerelése meg borzasztó...nincsenek színek, semmi keménység nem jön át ha az lett volna a cél de még tetkó vagy hosszú haj sincs, hogy vmit javítana a tanknak tűnő emberkén...btw nagyon remélem, hogy ez messze elkerüli a PoP címet!!!
37.
37.
Killerbee
#25: Na igen ez még a jó öreg kindred blade-es render model, aztán törölték és lett a two thrones-os. Igazság szerint én anno is jobban örültem volna ha megmaradnak az előbbinél. Akit érdekel esetleg: http://www.youtube.com/watch?v=GAysm8fQVz0

Ez a melák meg úgy néz ki mint valami rabszolgahajcsár.
36.
36.
n_csacsi
a képet elnézve kicsit fura ez a színes bőrű Prince...
35.
35.
voldi
Hát, én kipróbáltam 2010-es játékot pc-n, és nagy ratyi.
33.
33.
Khaszás
#31: Időközben rájöttem mi zavar :D tényleg nem az h fekete hanem az hogy úgy néz ki mint 1 ősember :D vagy valami elmaradott törzsből megszökött hercegi vért messziről elkerülő "Van 1 kardom és ettől faxa vagyok! (meg kopasz xD)" ember :D
32.
32.
eximmice
#30: háát akár reboot akár nem..prince of perzsia akrobatika nélkül nem prince of perzsia...akkor adjanak neki más címet pl a hegyitroll végkimerülése egyiptom utcáin vagy akármit :D csak ne pop!!!! ááá :D
31.
31.
Khaszás
Van 1 olyan érzésem h ez is a DMC sorsára jut ott is ez volt a főhőst elrontották nem kicsit nagyon! ment is a sírás (hozzá teszem jogosan!!) és azóta mi meglepő elég sokat változtattak rajta amolyan elfogadhatóvá tették persze most se az igazi..
Itt talán nem olyan súlyos a probléma :) bár nekem se igazán fekszik a karakter talán nem is az h fekete inkább talán az h kopasz v nem tom :D majd elválik :)
30.
30.
Split
#29: Ha reboot jön, akkor nem feltétlen maradnak meg a mászkálós, ugrálós elemek. Lehet teljesen átalakítják GoW formára. Persze ki tudja, erre ugyan annyi az esély, mint hogy autóversenyes játék lesz belőle. :D
29.
29.
eximmice
sehogy sem tudom elképzelni ahogy ez a böhöm nagy dög fut a falon és mindenféle akrobatikával rendelkezik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...