Jövő héttől ingyenes a Vanguard: Saga of Heroes

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Online Entertainment a free-to-play MMO-kban látja a jövőt (kiutat?), megannyi más cím után a 2007-es Vanguard: Saga of Heroes is átvált az ingyenes, de mikrotranzakciók útján tejelő üzleti modellre. A márciusi bejelentést folyamatos fejlesztés követte, jövő héttől nem kell előfizetni a játékra!

A Sony Online Entertainment még márciusban jelentette be, hogy a 2007-ben debütált Vanguard: Saga of Heroes free-to-play üzleti modellre vált, ezzel az MMORPG követi a cég többi játékát az ingyenesség felé vezető úton: korábban az EverQuest két része és a DC Universe Online is megszűnt havidíjas anyagnak lenni.

A változtatásra jövő héten kerül sor, a Sony augusztus 14-én kapcsolja át a rendszert, ami azt jelenti, hogy attól kezdve bárki ingyen játszhat a játékkal, de természetesen mikrotranzakciók útján költekezhet is a fejlesztők javára. Az elmúlt hónapokban rengeteg változtatást eszközöltek a programon a készítők, és még mindig nincs vége: egyebek mellett felkészítették a rendszert az újoncok és a visszatérő játékosok áradatára, átalakultak a kezdőterületek, megszűntek az egyes kasztokra vonó korlátozások, és a hivatalos weboldal is megújult.

6.
6.
markoci555
én megveszem a gw2-t de mi az hogy addolni és miért tenném?:)
4.
4.
goblinfing
BTW f2p ez off topic de aki megveszi a Guild wars 2-öt az addoljon :

http://steamcommunity.com/id/codgoblin/
3.
3.
Cuppak
Sony most jó sok free to play játékot csinál PC-re, örülök neki
2.
2.
MoRT2195
#1: Természetesen nekik is megéri, nem véletlen van egyre több F2P játék, és csak szaporodnak. Na meg sok fizetősből is F2P lesz. Rengeteg tartalomért lehet/kell így fizetni, hogy nagyon király legyen a karakterünk, de ingyen is végig lehet vinni gond nélkül. És hidd el, nagyon sokan fizetnek olyan cuccokért, amire te azt mondod, hogy ez teljesen felesleges.
1.
1.
fnonika
Előbb-utóbb minden cég ebben fog gondolkodni
free to play :)
Nekünk csak jó de nekik gazdaságos-e?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...