Jövőre jön a GRID 2, új trailer és képek

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Megérkezett a Codemasters hivatalos bejelentése: javában készül a GRID 2, mely 2013-ban kerül a boltokba. A hír mellé ütős képeket és előzetest csatolt az angol brigád. Az már biztos, hogy Chicago és Párizs szerepelni fog a helyszínek között. Ismét atomdurva, arcade autóverseny elé nézünk.

Erre vártunk már évek óta: a Codies visszatalált ahhoz a sorozatához, amely leginkább megérdemelte a rajongók áhítatát. A GRID 2 jövőre jelenik meg, a bejelentés mellé látványos képeket és benzingőztől túlfűtött trailert csatolt a fejlesztő.

Visszatér az idő-visszatekerés a Flashback funkció keretében, s ezzel együtt új, továbbfejlesztett törésmodell és fizika várható az EGO engine jóvoltából. A GRID 2 továbbra is az utcai és pálya-autóversenyek izgalmas keveréke - nyugtatott meg mindenkit Clive Moody, a játék producere. Nem szimpla és unalmas körözgetést ígérnek a készítők: minden futamnak személyisége van, a kiélezett küzdelmek igazi drámával és semmivel össze nem hasonlítható hangulattal kecsegtetnek.


A fejlesztők új eszközök, az innováció és a technológia révén ki szeretnék tolni a műfaj határait. A GRID 2-t markáns single playerrel, osztott képernyős játékmóddal és online élményekkel vértezik fel. Az EGO Game Technology Platform gondoskodik az erőteljes grafikáról, mesterséges intelligenciáról, irányításról és fejlett törésmodellről. Úgy fogunk elmerülni az autóversenyzés feelingjében, mint még soha.

Tökéletes második rész?

Köszönjük, ArrowCross!

34.
34.
b.mate
2013... addig befejezem a most őszi kollekciót :)
33.
33.
markoci555
megláttam hogy 2013 akkor jól van ez még egy kicsi nem fog érdekelni:) majd ha több cucc lesz róla
32.
32.
Kysmora-00
#31: Tök bírom amikor mindig mondják ezek az emberek ez szimulátor az szimulátor ez arcade, utána meg jönnek az a 1652-ben gyártott rfactorral akit persze senkit nem érdekel! Folyamatosan leoltanak minden megjelenő játékot aztán kiderül hogy az illető még kocsiban sem ült! Értsétek már meg leszarom a Rfactort meg a többi szart ki a f...sz akar játszni egy kocka bu....zi játékkal! Olyan csúnya amatőr játékok mint az állat körülbelül úgy érzem mint ha a tetriszel jönnétek hogy na ez Szimulátor!!!!! Úgyan ezt csináljátok az F1 nél is! Mint ha ültetek volna már f1 kocsiban, de sokan még élőbe sem láttak de azért jártatják a szájukat hogy fizika így fizika úgy! Egy a lényeg Az F1 is és a GRid is vissza adja a vezetési élményt és a sebességet is és jó szórakozást nyújt akinek meg nem tetszik az menyjen Rfactorozni meg a többi ezer éves szarral játszani! Tisztelet a kívétel!
31.
31.
bledzer
először is, aki ezt bármilyen szinten szimulátornak nevezni... annak nemes egyszerüséggel gőze sincs arról hogy milyen egy szimulátor szintű játék, GTR 1/2 Gt Legends, Live For Speed, RIchard Burns Rally hogy csak pár kiemelkedőt említsek és még sokan mások. Na ezek szimuk.
Másodsorban annyira szeretem a Grid-et, és ez is annyira jónak tűnik- megőrízta azt az egyedi stílusát- hogy biztso eltöltök vele egy jópár órát, del ehet h kormánnyal nyomom, kiváncsi leszek
29.
29.
lackosor6
Blablabla...Tipikus CM-es rizsa, közben hatodjára nyomják le ugyanazt a békát a torkunkon! A továbbfejlesztett törésmodell ordenáré nagy kamu, játékról játékra szarabb volt a CM-es autós címek törése a fizikáról nem is beszélve! Kormánnyal kár is lesz próbálkozni, ez nem az a játék!
28.
28.
Game Fan
#17: Akkor már ketten vagyunk. Játszottam az első résszel kormánnyal de nekem valahogy a shift1 meg a 2 is lepipálta. Persze véleményem szubjektív. Én sem szeretem azt hogy sok az utcai pálya mert az (főleg a multiban) átmegy roncsderbibe, ami eléggé idegesítő pláne akkor ha van "törés". Mert mit várunk attól hogy ultramodern fejlett törésmodell? Pláne egy árkád játéknál? Ja hogy utána visszapörgeted az időt mert lusta voltál fékezni és belerongyoltál az ellenfélbe? Bocsi.
27.
27.
Göndör
#26: A hozzászólásokból ítélve elhiszem Neked hogy nincsen párja!:) Ritka hogy egy autós játékot ennyire dicsérnek!7végén elő is veszem!:)
26.
26.
tupaccc
19. ebben a játékban szerintem nagyon jól vegyül az arcade/szimulátor hangulat. Amíg a szimulátorok nagy előnye az irányítás, a realisztikus fizika, addig a törésmoddell legtöbbjüknél kukába való. Az arcade játékoknál meg pont fordítva. Grid-ben viszont ha feljebb vittem a nehézséget, ez párosult a lehető legrealisztikusabb törésmodellel, akkor egy őrült jó adrenalinnal pumpált versenyt kaptam. Ahol bizony már nem ész nélkül arcade hajsza várt, hanem ügyelni kellett a kocsimra is.

24. okvetlenül pótold. ennek a játéknak nincs párja.
25.
25.
sunstreaker
nem ugy volt, hogy idén jön?
24.
24.
Göndör
Nagy szégyen nekem,h amikor megvettem a ps3at,az első játékok között volt a grid,azóta kb 1 órát játszottam vele,de olvasva a hozzászólásokat,elő kell h vegyem!várós a második része!
23.
23.
soap mactawish1982
22.
22.
shifteeh
#21: meg faszán ki is lehetett hagyni az összeset.
21.
21.
ATi0021
Ideje volt már a GRID 2nek annyi DiRT után. Úgy látom néhány régi GRID pálya is megmaradt, sőt Showdownból is merítettek. Nem mintha zavarna, de kíváncsi leszek mennyi gymkhana lesz benne. Emlékszem az első résznél milyen sírás volt egyesek részéről a drift miatt. Pedig gamepaddel nagyon egyszerű volt és lényegileg csak a szorzóra kellett figyelni.
20.
20.
shatterhand
#12: na a NFS azért érdekelne hol jön ide
csak azért mert az is árkád
19.
19.
shatterhand
#14: ez olyan árkád mint a huzat. Ahogy a NFS is árkád, csak másfajta tapadással/fizikával,stb.
18.
18.
Split
#17: Akkor koma ez nem a te játékod lesz... :(
17.
17.
mamgu
Chicago meg Párizs pont a két legszarabb... ahelyett, hogy az angol túraautó bajnokság pályáit, vagy klasszikus pályákat raknák bele a puccos "dlc-s" autók helyett. Ha ez is ilyen hülye needforspeedes utcai pályákkal lesz tele meg az idióta driftel akkor semmit se ér .
15.
15.
kalapt
Nagyon tetszik játszottam az 1-el az is nagyon bejött de ez most nagyon fa**ának tűnik. Már alig várom.:D
14.
14.
dvs00
Komoly lesz! Nem is értem, hogy miért kell rásütni hogy arcade, mikor szerintem nem az.. Arcade az az NFS... de nem ez.
13.
13.
hakydakillah
Basszus, na végre :-) Az első lehetséges alkalommal elő is rendelem. Csak azért remélem nem játsszák el ezzel is azt, amit a Dirt sorozattal tettek, mert azt már lassan át lehetne nevezni – Ken Bock´s Monster Dirty Gymkhana Tour-ra.
12.
12.
Wolverine
Hát ha még teletömik jó zenékkel is, akkor nfs végleg eláshatja magát. A Grid egyértelműen az utóbbi idők legjobb arcade játéka és valszeg jó ideig így is marad. Nfs meg, ülj le egyes..
10.
10.
p3ti
Én még nem játszottam az első részével :\ De kommentek szerint érdemes kipróbálnom . Nekem úgyis 2 vége van az autós játékoknak , vagy legyen teljesen arcade és fun , vagy élethű és realisztikus.
9.
9.
Darox
Ha ugyanolyan agresszívak lesznek az ellenfelek akkor kihagyom. Rohadtul irritált hogy lazán leszorítottak az útról... Videóból elnézve itt is ugyanígy lesz...
8.
8.
Lacek896
Jobban meggyőzött mint a következő nfs kedvcsinálója. Az első része nálam kedvenc :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...