Achievementeket kap az Aknakereső

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 8.
  • Pletyka
Link másolása
Néhány éve talán csak vicceltünk volna vele, most már szinte biztos: a Microsoft a Windows 8 előre telepített játékaiba is beteszi az achievementeket, így a Pasziánsz és az Aknakereső közben is gyűjthetjük a Gamerscore-okat. További érdekesség, hogy velük együtt jöhet az Xbox Windows márka is.

Az Xbox 360 Achievements honlapon feltűnt anyagok tanúsága szerint játékosfronton is bőven tartogat meglepetéseket a Windows 8 érkezése. Arról már hallottunk, hogy a Microsoft minden korábbinál jobban integrálná az Xbox márkát az új operációs rendszerbe, azonban mint kiderült, ez nem csak a Live-profilok ötvözését, a Marketplace átalakítását, a keresztplatformos mentési lehetőségeket és az avatarokat hozza magával, de az operációs rendszer beépített játékai is megkapják a maguk achievementjeit.

Mindenekelőtt nagyon fontos, hogy a játékok megkapják az Xbox logót, a weboldal alapján ezek a címek a Xbox Windows márka alatt futnak majd, vagyis a Games for Windows termékvonaltól független sorozat jön így létre, amibe az Aknakereső, a Pasziánsz, a Mahjong és a Pinball FX 2 is beletartozik. A játékok Gamerscore-jai nem túl magasak, a Mahjonghoz 25, a Pasziánszhoz 40, az Aknakeresőhöz pedig 50 pont oldható fel - ezeknek a feltételeit szintén megtaláljátok a linkelt weboldalon.

A Microsoft formálisan semmit nem mondott mindezzel kapcsolatban egyelőre, illetve sok a homályos folt még az Xbox integrációja kapcsán, de nagyon kíváncsiak vagyunk már, mire készülnek Redmondban!

20.
20.
Jinbobo
19.
19.
JacoB
#16: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18.
18.
bema695
Sonynak el kellene kezdenie kreatívan gondolkodni, szerelhetnének mondjuk PSN-el bt-n összekötött érzékelőket a vécékbe. Milyen jó lenne, ha kapnék egy platina trófeát mert szarok egy jó nagyon, vagy egy aranyat, ha egy nap többet hugyozok mint három liter. :D
17.
17.
pstomi
Aknakereső acsik:

Savior of the World 15
Win a game on each board size
Good Start 10
Complete a minefield for the first time
Happens to Everybody 5
Trigger your first mine (1)
Good Memory 20
Complete a minefield for the first time without using any flags
16.
16.
randall13
Már várom a killstreakeket, na meg persze az őszi aknakereső DLC-t, amivel mikulás sapkát lehet varázsolni a napocskára.
15.
15.
Mortis
Nem ártana feldobni őket QTE-kel, esetleg aukciós házzal, hogy a szerencsétlen játékosok vehessenek igazán csörgő sipkát a joker-lapra. De ugye multi lesz benne? Az a minimum...
14.
14.
AkosTorok88
Wp-n eddig is volt achievment az aknakeresoben es szerintem ettol nem sullyedt semmi sehova
12.
12.
Necreon
#2: Hidd el, azon úgy sem fognak változtatni hogy "vedd meg a konzolunkat ha xbox címekkel akarsz játszani".
11.
11.
samatagrav09
#9: Gratulálok a windows lefagyott az aknakereső miatt!
10.
10.
markoci555
9-es, kb. igen:)
ezek nem normálisak
9.
9.
bodortamas1
Gratulálok, már harmadszorra lépsz be újra az aknakeresőbe!
Gratulálok, megállítottad a játékot több mind 10 percig!
Gratulálok, már tizedszerre találtad meg az aknát!
Gratulálok, sikerült kikerülnöd az aknákat!
Gratulálok, már negyedszerre kattintottál a sarokba az x-re!
Gratulálok, már ötödszörre mozgatod a játék ablakát!

Ilyen achieventeket tudok elképzelni.
8.
8.
samatagrav09
#7: Igazi forradalmi ötlet és nagyon használatos mindig is gondoltam hogy kéne hozzá valami remélem a flipperhez is csinálnak XD
7.
7.
SLi
Na látjátok az ilyen zseniális,innovatív ötletek tetté naggyá a Microsoftot, és viszik előre a világot! Köszönjük MS!
5.
5.
Dreadlox
aknakeresőhöz minek achivement?:D komolyan már azért is járni fog hogy játék közbe lepauseolod és elmész szarni, és mire visszajössz 20gp üti a markod
3.
3.
randall13
Hová süllyed a világ :(
2.
2.
Split
Annyira bántó ez az "Xbox Windows" márkanév a fülemnek. Ez körülbelül olyan, mint a "Playstation Nintendo", csak kicsit talán érthetőbb. Mindegy, ha ez a migráció azzal jár, hogy a PC kicsit jobban lesz támogatva játékügyileg, hát felőlem legyen!
1.
1.
DON GONDOCS
Megtört a jég. mire meglesz a 100 achievement elfüstöl a gép
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...