Így fest most a CryEngine 3

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 10.
  • Videó
Link másolása
A Crysis 3 E3-as demóját szőröstül-bőröstül szemügyre vehettük már, láttuk konferencián, kaptunk interaktív YouTube-videót, most pedig az újonnan kiadott techdemóhoz is ezt a pályarészt használja fel a Crytek. Az új Crysis megjelenése a CryEngine fejlesztésének is teret enged természetesen.

A CryEngine 3 több ponton is átalakult, bővült az elmúlt hónapokban, ezekből a fícsörökből készített válogatást a Crytek - és itt most nemcsak a Tessellated Toad Techre gondolunk... A CryEngine előnye, hogy nemcsak gyönyörű, de multiplatform, nextgen, ráadásul online, free-to-play játékokhoz is kiválóan alkalmazható. Köszi, Diego1994!

64.
64.
metercsiken
#55: Én is így látom.
Nem baj, ha nem értük egyet mindenben!( persze csak kulturált módon )

A játék azért remélem jó lesz!?
Grafika az szép!
63.
63.
Tokodboy
#56: És nem szabad elfelejteni, hogy a CE3-bak van egy nextgen változata is. Amit itt mutatnak az még mindig current gen.

62.
62.
DzsungelCsirke
#61: Irónia az iróniában: A Crysis első része mindezt tudta, és ha nem is, az illúzióját képes volt megadni.

(leszámítva a szaró NPC-ket).
61.
61.
Hubert Cumberdale
#59: Mer bazmeg ez egy játék. Biztos van olyan játék, ahol az npc-k elmennek még szarni is, de a legtöbben képzeld el, csak ott állnak meg sétálgatnak. És őrség váltás sincs a legtöbb játékban és akár milyen pofátlanság a nap sem megy le.
60.
60.
Stranger
59.
59.
NoRush
Mert én biztos azt fogom nézni, ahogy a békák ugrálnak a vízben... A játék sztorija alapból jó, csupán a hangulatot nem tudják hozzá megteremteni. Igazából az az egésszel a baj, hogy az ellenségek rém ostobák és agyatlanul vannak elhelyezve. Mármint arra gondolok, hogy (és ez gondolom mindenkinek feltűnt már) mindig egy piciny pályarészhez érkezünk, ahol van körülbelül 10-15 ellenség, akik egy helyben köröznek! Ülhetnék a konzol előtt egy helyben 48 órát, ezek akkor sem mozdulnának meg. Ezeknek nem kell kaja meg hasonló (persze ez csupán egy silány példa), nincs "őrségváltás", egy szót nem szólnak egymáshoz. Kihalt. Na meg azért azt is tegyük hozzá, hogy ha nem lépek ki a menübe és tételezzük fel hogy valóban 48 órát állok egy helyben poénból, a nap sem fog lemenni a büdös életben :D Ennyit a Crysis tökéletességéről.

UI: A látvány egyébként valóban lehidal, de csupán egy picit. Magyarán: nem fogok gyökeret ereszteni és magam alá hugyálni tőle. Remélem fixálják a sztorit és az ellenfelek gondolkodásmódját. Akkor, de csakis akkor teszek vele egy próbát :)
58.
58.
#47: Te mit beszelsz?
Csak a veget nezted meg?
Rohadt jo a feny, a lagytest es cloth szimulacio.
Ge.ci jo a szikrazas es a fust .
A jatek nekem se teszett (a warheaden kivul).
De az engine mindent ver.
57.
57.
#55: Szerintem is jo volt, meg is vettem meg full aron akkor.
56.
56.
Az unreal engine 4 jobb mint ez, mi?
Az amivel a sok gyoker osszehasonlitgatta meg a cry e2 volt.
Ettol tuti nem jobb.
55.
55.
Zeroni
#54: Okés, de lehet, hogy az egy sem tetszene mindenkinek. Ezt el kell fogadni. Félve merem megemlíteni, nekem pl a Far Cry 2 nagyon tetszett, és tudom, hogy itt sokak pl kurvára utálták. De így tökéletes a világ az egyik embernek ez tetszik a másiknak meg amaz. :)
54.
54.
Stranger
#53: A 2 szerintem is szar. Na jó, nem mondom hogy nem voltak benne jó dolgok, de nagy visszaesés.
53.
53.
Zeroni
#45: Szerintem senkit nem visel meg, egyszerűen csak el kellene fogadni, hogy van akinek másmilyen jellegű játékok jönnek be. Én a crysis 1-el nem játszottam, viszont a crysis 2-t második nap adtam el "annyira tetszett". Pont leszarom a grafikát, és nem fáj az, hogy nem fut a gépemen, egyszerűen szerintem egy ötlettelen rossz játék. :)
52.
52.
DON GONDOCS
Az új Froger játék már cry enginel készül, amikor átakarsz kelni az úttesten bekapcsolod maximum armort és nyugodtan átkelsz az úton, vagy a maximum speedet hogy gyorsan átugrálj.
51.
51.
hl89x9
#15: a Frostbitenak sztem nagyon rossz a fénykezelése, teljesen életszerűtlen vakító fények vannak a BF3-ban

ez a CryEngine 3 videó pedig nem nagy durranás inkább másra kéne a hangsúlyt feketeni a Crysis szériában
50.
50.
Qmi05
Elég jó, már csak egy kis Ai + nehézség kellene bele és tökéletes lenne :D
49.
49.
anuka
Kis erdekesseg: http://www.gamebreaker.tv/pc-games/bioshock-gets-a-face-lift/
47.
47.
_Tappancs_
Az egész videóban a béka megjelenítése a legjobb. Békás játékot az embereknek.. :D
46.
46.
Lorthirash
hát igena grafika nem minden...... erre a legjobb példám a League of legends vagy a WoW
45.
45.
Stranger
#38: Tudod, hogy mire céloztam... Ez olyan mint a "HD" változatai a régi játékoknak. Kitalálták ezeket a kifejezéseket, ez van...
#39
Akkor az sem tetszik aminek kötött játékmenete van és az sem ami valamennyire szabad? (Jó, ez így erős sarkítás.) Azt hiszem, hogy itt jópáran divatból szidják a Crysis-t, de hogy miért... Ennyire megviselt, hogy 5 éve kevés volt a gépetek hozzá?
44.
44.
p3ti
#26: Csak hogy nem is próbálják le pipálni . Mivel minek akarnák felül múlni ? Lehet neked 500ezerftos PCd , 4db videokártyával és 64gb rammal , ha nincsen rá olyan játék mint a gow sorozat , uncharted sorozat , stb. stb. Nem kell ezekhez erőmű , inkább ötlet. Kreativitás , ötlet > grafikai teljesítmény. Én anno végig toltam a grafikai etalont , alias crysis 1-et ... Majdnem kifolyt a nyálam annyira unalmas volt
39.
39.
Macifasz
#37: Nem, nem az agyonscriptelt játékokat szeretem, sőt. Azokból is kimondottan elegem van már, de attól még, hogy valamiben megkapjuk a "szabadságot," izgalmas még lehetne. A Crysis 1, 2 pedig minden volt csak izgalmas nem. Álmosító akciók, látványosnak szánt, de valójában nem túl látványos részekkel. Plusz a történet se volt nagy cucc, szóval remélem fejlődnek a 3. részre. A látvány és a nano ruha, nekem kevés volt az üdvösséghez...ahogy a CoD-ok agyon scriptelt, adrenalin bomba stílusa is.
38.
38.
randall13
#37: Miközben ezt írtad, remélem annak tudatában voltál, hogy az összes játék scriptek ezreiből áll.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...