Modszerkesztőt kap a The Witcher 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 11.
  • Hír
A CD Projekt bejelentette, hogy hamarosan elérhetővé teszi a REDkit nevezetű programot, ami egy minden igényt kielégítő eszközkészlet. Segítségével a tehetséges rajongók változatos modokat gyárthatnak a The Witcher 2 PC-s verziójához, sőt új kalandokat is készíthetünk - az utánpótlás nem áll meg.

Örülhet a PC-s modder közösség: a lengyelek legmarkánsabb szerepjátékához, a The Witcher 2: Assassins of Kings-hez hamarosan érkezik a REDkit nevezetű szerkesztőfelület, amellyel bárki készíthet új, nemlineáris kalandokat, vadiúj helyszíneket és ha van rá igény, még több felnőtteknek szánt tartalmat. Van.

Habár az Enhanced Edition tavasszal látott napvilágot számítógépeken és Xbox 360-on, azóta a fejlesztők mintha elfeledkeztek volna gyermekükről: nyoma sincs az érkező ingyenes tartalmaknak, ahogy azt még a fejlesztés idején megígérték. A REDkittel a rajongói bázis tarthatja életben az RPG-t. Várjuk a változatos tartalmakat, tárgyakat és skineket!

11.
11.
IceColdKillah
http://witcher.nexusmods.com/
Még ki sem jött a REDkit, de a modderek már dolgoznak.... :D
10.
10.
rics92
Na tessék tudtam én, hogy nem fogják sokáig szó nélkül hagyni Skyrim bratyó mod áradatát.
9.
9.
Dark_Temptation
csak jöjjön már meg a gépem :(
8.
8.
hedzsooo
FANTASZTIKUS hir! Remelem ezek is ingyens modok lesznek mind akkor, mint a Skyrim-es, kozosseg altal keszitett modok! :D Ha csak fele olyan jok lesznek mint a Skyrim-es modok, akkormar tuti nem fogunk egy jodarabig unatkozni a Witcher 2 EE-el sem. :)
7.
7.
eximmice
6.
6.
Raatkainen
#1: Állítólag készül még a Witcher 2-höz egy nagyobb dlc vagy akár kiegészítő lemez.
5.
5.
Raatkainen
Bízom benne, hogy pár profi készít majd valami igazán jó kalandot hozzá.
4.
4.
Jake Holden
#1: Minek hogy egyel több fegyvered legyen amúgy is ritka az olyan DLC amiben értelmes tartalommal töltik fel inkább a REDkitt mert a tehetségesebbek egész jó kis modokat csinálnak igaz nem mind de a legtöbb igényes és jó arról nem is beszélve hogy ingyenes. Én nagyon várom amúgy is szemezgetek vele már egy ideje.
3.
3.
vuliem
Király, csak olyan gép kéne hozzá, amin nem diavetítőt imitál a játék. xD
1.
1.
Ouya1
Anyjuk valagát, inkább DLC-ket adnának ki hozzá. Meg az EE-hez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...