GC 2012: Egy kis StarCraft II: Heart of the Swarm

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
Ahhoz képest, hogy a Blizzard mennyire nem erőltette az E3-at, a Gamescomon azért rendesen képviselteti magát: a World of Warcraft: Mists of Pandaria mellett a StarCraft II: Heart of the Swarm is kint van Kölnben, úgyhogy bárki nyúzhatja vakulásig - vagy míg egy idegesebb hostess félre nem lökdösi...

Ugyan még mindig nem tudjuk, mikor jelenik meg a StarCraft II zergekre fókuszáló bővítménye, de valószínű, hogy idén már nem számolhatunk vele: volt már tavasszal egy Diablo III-unk, lesz szeptemberben új World of Warcraft, utána valószínűleg már csak pihenne a Blizzard - és különben is, jövőre is kell premier! Most két kézikamerás felvételt leshettek meg a játékról az IGN jóvoltából:

6.
6.
markoci555
"vagy míg egy idegesebb hostess félre nem lökdösi... "
én nem hagynám:)
5.
5.
adriano28
4hónap világ végéig, az óra kotyog
3.
3.
princeps27
#2: csak a beta jön ki idén de az nem sokára
2.
2.
Lorthirash
Én úgy tudtam hogy ebben az évben ki jön mindegyiknél lesz sok újítás Addig is Multizok ezerrel amíg kijön ahogy eddig is. Ez a legjobb Multiplayer RTS!
1.
1.
csoki0619
Hát kár, h ennyit kell még várni.Most kezdtem el megint a WoL-t, és megéheztem már egy új campaign-ra a zergekkel!Kiváncsi vagyok, milyen sztorit sikerült kitalálniuk, és h mennyire bővül a zerg faj.Bár szerintem, ha már fejlesztik a zerg-eket, akkor biztos lesznek újítások a terran-oknál is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...